Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Συγχαρητήρια δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την ΚουΠα


Συγχαρητήρια δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την ΚουΠα

Διπλή χαρά για τους κιλκισιώτες και τις κιλκισιώτισσες επεφύλασσε η ομάδα μπάσκετ της ΚουΠα Κιλκίς, καθώς το περασμένο Σάββατο επισφράγισαν την φετινή εκπληκτική τους πορεία με την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αλλά και συνέβαλαν τα μέγιστα για την μαγική εικόνα του γεμάτου γηπέδου που αντικρίσαμε μετά από πολλά χρόνια.

Εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στην Τούμπα Παιονίας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Αταλάντη"
Με την δέουσα απλότητα και τον προσήκοντα σεβασμό έγινε ο Εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στην Τούμπα Παιονίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο κ. Κώστας Σιωνίδης, ο κ. Γιώργος Δουλκερίδης, ο κ. Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος, ο κ. Αριάντζης Πέτρος, καθώς και όλοι συγχωριανοί.

Γκουντενούδης: Κύριε Σιωνίδη, δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Διαβάζοντας κανείς την δήλωση του νυν Δημάρχου Παιονίας κ. Σιωνίδη, την οποία τόσο βιαστικά εξέδωσε αμέσως μετά την ομόφωνη και πανηγυρική αθώωση μου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς, καταλαβαίνει το ύφος και το ήθος του.

Κιλκίς: Εορτασμός των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού

Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε (αρθ.4 §1 Ν.2703/1999, ΦΕΚ Α72/8-4-1999) ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.

Εθελοντική αιμοδοσία της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στις 4 Μαΐου 2022, ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Νοσοκομείο Κιλκίς Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.

Κορωνοϊός (3/5/2022): 4.176 νέα κρούσματα (15 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 39 θάνατοι και 240 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.176. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.335.550 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 385 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 123.703(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Στο 9ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Ν. Μεσσήνης οι «Τρωάδες» του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής εξελίσσεται για τους μαθητές της θεατρικής ομάδας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς η συμμετοχή τους στις «Τρωάδες» του Ευριπίδη.

(Video) Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στην Ουγγαρία

Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στην Ουγγαρία, την Τρίτη 3 Μαϊου 2022.

Σκοτώθηκε 64χρονος σε τροχαίο στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Σήμερα (3 Μαΐου 2022) και ώρα 02.15 περίπου, στο 61 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (διασταύρωση Πευκοδάσους), Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Κιλκίς: Σεμινάριο «Τουρκικής Γλώσσας» για αρχάριους – εργαζόμενους επιχειρήσεων

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς προτίθεται να διοργανώσει νέο ταχύρρυθμο Σεμινάριο «Τουρκικής Γλώσσας» για αρχάριους – εργαζόμενους επιχειρήσεων, διάρκειας 25 ωρών.

Εκλογικά κέντρα εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς

Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Τοπικών Οργανώσεων (Δ.Ο Κιλκίς και Παιονίας), την εκλογή των αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και την επιλογή του ονόματος της Δημοκρατικής Παράταξης θα διεξαχθούν στις 08-05-2022, ημέρα Κυριακή και ώρες 07:00-19:00 στα κάτωθι εκλογικά κέντρα: