Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Θέλω να ΠΡΑΣΙΝΙΣΩ! - Η πρώτη Ελληνική εφαρμογή κινητών που βάζεις το δικό σου στίγμα εκεί που θέλεις να φυτευτεί ένα δέντρο

Η “Θέλω να ΠΡΑΣΙΝΙΣΩ” αποτελεί την πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών η οποία σου δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσεις το δικό σου στίγμα ή στίγματα ελεύθερα και γρήγορα σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην πόλη σου ή σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα για την πιθανή του κάλυψη αργότερα με ένα δέντρο, από τους δήμους. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα μπορεί να χαρτογραφηθεί από πολίτες όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φύλου και δεξιοτήτων, μέσα από μια κινητή συσκευή ώστε να ενισχυθεί το αστικό πράσινο.

Ο Λόρδος Κάρρινγκτον στο Πολύκαστρο

Στο μέσο της φωτογραφίας ο Λόρδος Κάρινγτον (Peter Alexander Rupert Carington, 6th Baron Carrington, Baron Carington of Upton, 6 June 1919 – 9 July 2018), και η συνοδεία του.
Αριστερά ο πρόεδρος της Κοινότητας Δήμος Καμπουρούδης και δεξιά στο άλλο άκρο ο αντιπρόεδρος Διογένης Μαυρίδης

Του Βασίλη Αθανασιάδη
  Η φροντίδα των Στρατιωτικών Κοιμητηρίων σε κάθε χώρα είναι χρέος τιμής και σεβασμού προς τους νεκρούς και τυγχάνουν ιδιαίτερης αντιμετώπισής.

Δημοπράτηση βιολογικών Βαφειοχωρίου και Ποντοηράκλειας του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας προκήρυξε διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύναψης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΕΛ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ & ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ», κάτω των ορίων του Ν.4412/2016 με αξιολόγηση μελέτης και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν.4412/2016 και προϋπολογισμό 1.438.415,98€ (χωρίς Φ.Π.Α.).Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του ΥΠ.ΕΣ.

Ηλεκτρικά ποδήλατα στην Παιονία

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκε η προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη κάλυψη των αναγκών του Δήμου Παιονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 247.972,72 € (με το Φ.Π.Α.).

Πασχαλινό πρόγραμμα δράσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς


(Video) Πότε είναι νόμιμη η τοποθέτηση καμερών στο διαμέρισμά μας, στην είσοδο της πολυκατοικίας, μέσα σε γραφεία και στο κατάστημά μας;

Ο συνεργάτης της Γνώμης δικηγόρος Κων. Τζίκας συζητά με το δημοσιογράφο Παναγιώτη Κρινή στην εκπομπή "Δημότης Online" της ΤV100, για το ζήτημα της νόμιμης ή μη, τοποθέτησης καμερών σε πολυκατοικίες, γραφεία κλπ. Ποια είναι τα δικαιώματα των ανθρώπων όταν παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα;

Διδακτική επίσκεψη στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς

Κοινό δελτίο τύπου Εσπερινού Γυμνασίου, του Εσπερινού ΓΕΛ και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κιλκίς
Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 μαθητές και εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γυμνάσιου Κιλκίς, του Εσπερινού ΓΕΛ Κιλκίς και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κιλκίς επισκεφθήκαμε το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος στο Κιλκίς έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουμε το μοναδικό Ανώτατο Ίδρυμα της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Τοποθέτηση της Ε. Αγαθοπούλου στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής, κάνοντας αποτίμηση 4ετίας των πολιτικών ισότητας της ΝΔ

Ομιλία της Βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής με θέμα «Τα δικαιώματα των γυναικών και η ενδυνάμωση της θέσης τους στην Ελλάδα».
Σε μια εφ’ όλης της ύλης, συνολική κριτική για τις πολιτικές ισότητας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη επιδόθηκε η Βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ και αν. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, αρμόδια για θέματα ισότητας, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής με θέμα «τα δικαιώματα των γυναικών και η ενδυνάμωση της θέσης τους στην Ελλάδα». 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 30/3/2023, 7:32 μ.μ.

Στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στην Κεντρική Μακεδονία

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, 4 άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Γκόλιαρη με τίτλο, "Κύπρος 1945-1974 - Κρυφές Πικρές Αλήθειες"

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, διοργάνωσε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση βιβλίου τού κ. Γκόλιαρη Χρήστου, π. Σχολικού Συμβούλου Π.Ε. και έφεδρου αξιωματικού, με τίτλο: «ΚΥΠΡΟΣ 1945-1974. ΚΡΥΦΕΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

Πασχαλινό και θερινό ωράριο καταστημάτων του Κιλκίς

MED-QUAD: Μια νέα έρευνα ενδυναμώνει τη διαχείριση των απορριμμάτων και των υδάτων για την κοινότητα της Μεσογείου

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου MED-QUAD που συντονίζει η “Επιμορφωτική Κιλκίς” και συμμετέχουν έξι πανεπιστήμια από χώρες της Μεσογείου, πραγματοποιήθηκε ερευνητική μελέτη για τη διαχείριση οργανικών απορριμμάτων και τη βελτίωση των υδάτων στη Μεσόγειο.

(Video) "Χαμογέλασε" το "Χαμόγελο του Παιδιού" στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
«Στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς μαζί με τον Σύλλογο Υπαλλήλων στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε κοντά σ’ έναν οργανισμό που εδώ και χρόνια προσφέρει φροντίδα, αγάπη και αξιοπρέπεια στα παιδιά» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια της ενημέρωσής του για το πασχαλινό bazaar από το “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, στο ισόγειο του Διοικητηρίου.