Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Συλλυπητήρια για το θάνατο του γνωστού Κιλκισιώτη επιχειρηματία Ανέστη Ανανιάδη

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για την απώλεια του αγαπητού μέλους του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς και επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού Συλλόγου μας ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ.

Δράση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, με επίκεντρο την Υγεία

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Με την συμπλήρωση ενός έτους από την απώλεια της αείμνηστης Προέδρου του Κινήματος, Φώφης Γεννηματά, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τιμώντας τη μνήμη της, διοργάνωσε πανελλαδική δράση με επίκεντρο την Υγεία.

Συμμετοχή των φοροτεχνικών Κιλκίς στην απεργιακή συγκέντρωση

Ανακοίνωση Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Κιλκίς
Το ΔΣ της ένωσης αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή των μελών του συλλόγου στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν οι φορείς της πόλης στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς. Κρίθηκε ότι οι συγκυρίες επιβάλανε μια τέτοια απόφαση δεδομένων των εξελίξεων στον κλάδο αλλά και γενικότερα. 

Νέες συσκευασίες 4-pack σε Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα και Choco Full από τη Φάρμα Κουκάκη

Δύο δημοφιλή προϊόντα της Εταιρίας Φάρμα Κουκάκη έρχονται σε νέες, πρακτικές συσκευασίες 4-pack, προσφέροντας άνεση και ευκολία στους καταναλωτές. Ο λόγος για το Κεφίρ με Φράουλα, Βύσσινο και Σμέουρο και για το Σοκολατούχο Γάλα Choco Full, δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της Εταιρίας, που φτιάχνονται από 100% Φρέσκο Ελληνικό Γάλα.

Κάλεσμα Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς για συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία

Ανακοίνωση Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών 
Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς

ΕΜΕΙΣ που πασχίζουμε, με όλες τις συνθήκες, να στήσουμε τον πάγκο μας στην λαϊκή αγορά για να μπορείς και ΕΣΥ να βρίσκεις φθηνά και καλής ποιότητας προϊόντα, ΕΜΕΙΣ που δίνουμε καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης, σε θέλουμε ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Γενοβέφα Ναβροζίδου συγχαίρει και ευχαριστεί...

Υπογράφει η Γενοβέφα Ναβροζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Ευχαριστώ θερμά την Ορθοπεδική Κλινική Κιλκίς για την άψογη νοσηλεία που μου προσέφεραν κατά τη διάρκεια της επέμβασης και της παραμονής μου στο τμήμα τους στο Γ.Ν. Κιλκίς.

Σκοτώθηκε 28χρονος σε τροχαίο

Πρωινές ώρες σήμερα (08-11-2022) στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (ύψος Διεθνούς Πανεπιστημίου) δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 56χρονη ημεδαπή, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε από το όχημα του και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 8/11/2022, 8:37 μ.μ.


Σύλληψη για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη χθες (7 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή αλλά και έξω από την περίφραξη της συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 325 γραμμαρίων που εντοπίστηκε στο εσωτερικό της οικίας του.

Α. Μαρκογιαννάκης, Χ. Παπαδοπούλου και Δ. Μπιάγκης πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον Ok-Radio

 

Αποκαταστάθηκε η σοβαρή τεχνική βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Π.Ε. Κιλκίς

Αποκαταστάθηκε, σήμερα, η σοβαρή τεχνική βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Π.Ε. Κιλκίς. Ως εκ τούτου, οι πολίτες μπορούν, πλέον, να επικοινωνούν και τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας απετράπη η είσοδος στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας κάνναβης

Οι μεθοδικές ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, είχαν ως αποτέλεσμα την αποτροπή της εισαγωγής στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα η ιστοσελίδα του Προσωπικού γιατρού prosopikos.gov.gr

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας
Από σήμερα οι πολίτες και οι γιατροί θα μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τον Προσωπικό γιατρό.

Θλιβερές εικόνες από το Πηλοθεραπευτήριο Πικρολίμνης

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Στην τέχνη της φωτογραφίας, πολλές φορές η επιλογή του ασπρόμαυρου είναι μονόδρομος. Κυρίως, όταν σκοπός του δημιουργού είναι να μεταφέρει στο θεατή δυνατά συναισθήματα, αφηγούμενος ένα δυσάρεστο και σκληρό θέμα.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με θέμα "Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας"

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως όλοι γνωρίζουμε δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια διαρκώς (Οικονομική κρίση, Πανδημία, Ενεργειακή κρίση). Είναι οι επιχειρήσεις που άντεξαν, στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την Ελληνική Οικονομία.

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή των Σερρών για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (7 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς για συμμετοχή στη συγκέντρωση της απεργίας

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Εργαζόμενη και άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, νέα μητέρα, φοιτήτρια
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς σε καλεί να ενώσουμε τη φωνή της αγωνιστικής μας διεκδίκησης μαζί με τα εργατικά σωματεία, με τις ενώσεις αυτοαπασχολουμένων, με τους αγροτικούς συλλόγους στη συγκέντρωση της απεργίας της 9ης Νοέμβρη στις 10.30 πμ στην πλατεία Ειρήνης.

Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς: Δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε τα χειρότερα, μένοντας σιωπηλοί μέσα στο μαγαζί

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Ακούμε από παντού ότι μας περιμένει ένα ακόμα «δύσκολος χειμώνας», που για τους λίγους δεν θα είναι δύσκολος.

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς.

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών της πόλεως μας ότι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς.