Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 1/8/2024, 11:15 μ.μ.

Έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κορινθία και Αργολίδα

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν από 27 έως 28 Ιουλίου 2024, έλεγχοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τη διαπίστωση παραβάσεων της εργατικής – ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας.

Δήλωση Χ. Παπαστεργίου για την επιλογή του Α. Τζιτζικώστα ως Έλληνα Επιτρόπου

Υπογράφει ο Χρήστος Παπαστεργίου
Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για την επιλογή του, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως επιτρόπου της χώρας μας στη νέα σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Έκτακτη προβολή της ταινίας ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΕΝΙΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ, στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 στις 9:30 το βράδυ στο Θερινό Σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό. 
Τηλ.: 6946 253 961

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (1/8/2024)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχή αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που σημειώθηκε στην περιοχή μεταξύ Πευκοδάσους και Πολυκάστρου, το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουλίου.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΚΕ
 Κιλκίς

Οι πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και οι αναζωπυρώσεις τους, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών που επιχειρούν, στους οποίους εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας, επιβεβαιώνουν στην πράξη αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί άψογα, βγάζουν μάτι οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και τεχνικά μέσα, καθώς και η έλλειψη ουσιαστικού σχεδιασμού.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς εξιχνιάστηκε κλοπή από αποθήκη

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κλοπή από αποθήκη σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομό Κιλκίς, την Παρασκευή 2/8/2024


Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Παρασκευή 2-8-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Οι ΠΑΙΟΝΕΣ Γουμένισσας διασκεδάζουν



Ποιος είδε τη Συμέλα και δεν τη φοβήθηκε;

(Προσοχή το άρθρο είναι σατιρικό, δεν έχει καμία σχέση με αλήθεια και μόνο σκοπό έχει να σας κάνει να χαμογελάσετε, πράγμα που είναι βέβαια δύσκολο στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που περνάμε)

➤ Ανοίγουν ξανά οι Αμερικανικές βάσεις στην Αργυρούπολη το 2028 μΧ!
➤ Εγκαθίστανται 2.500 Αμερικάνοι με τις οικογένειές τους. 3.500 οι νέες θέσεις εργασίας για Κιλκισιώτες!
➤ Υπεύθυνος ο πόντιος αξιωματικός Κωστίκας Καραβανίδης με καταγωγή από το Πείκοβο!
➤ Πανηγυρίζουν οι αριστερές οργανώσεις!

Αποστολή της Γνώμης στην Ουάσινγκτον: Καραηλχάν Αμπντούλ
Είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα από Αμερικανούς αξιωματούχους (ίσως και από τα χείλη του ίδιου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) η επαναλειτουργία των πρώην Αμερικανικών Βάσεων στο Κιλκίς, αλλά και όλων των άλλων βάσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Λαϊκό Ποντιακό Γλέντι του ΚΚΕ στην Κορομηλιά Κιλκίς

Λαϊκό Ποντιακό Γλέντι, οργανώνει η ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ την Παρασκευή 2/8 στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορομηλιάς στις 8 μμ, με τους Τάσο Ευτυχιάδη λύρα-τραγούδι, Σιταρίδη Χρήστο πλήκτρα, Ασαρτζή Τριαντάφυλλο κλαρίνο, Μοσχοίδη Παναγιώτη μπουζούκι.

Στης Παναγιάς μας τη γιορτή, χορεύουμε αντάμα...



Μαθήματα Personal Training στο Κιλκίς

Personal trainer, προπονήτρια και αθλήτρια στίβου με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Επιστήμες Φυσικής Αγωγής, Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομίας, Σχολές Πυροσβεστικής, Σχολές Λιμενικού Σώματος) καθώς και άτομα που επιθυμούν την απώλεια βάρους, μυική ενδυνάμωση, βελτίωση φυσικής κατάστασης, outdoor training, trail training, stretching. Παρέχονται διατροφικές συμβουλές. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6955958815