Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Χατζησάββας: ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι πιστοί μνημονιακοί υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
"Είναι πλέον προφανές σε όλους ότι μέσα στα μνημόνια ΚΑΜΙΑ αλλαγή δεν θα υπάρξει. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ξανά μαζί. Οι Σκοπιανοί αλωνίζουν, πανηγυρίζουν και αγοράζουν ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα. 

Σούπερ προσφορά από το GOLDEN ATHLOS

Σούπερ προσφορά μόνο για λίγο. 99 Ευρώ ετήσια συνδρομή στην αίθουσα οργάνων μόνο στο GOLDEN ATHLOS CROSSFIT CENTER AND GYM.

Μυοκάστορας, ένα ακόμη είδος εισβολέα στη λίμνη Δοϊράνη

Φωτογραφίες - κείμενο: Ιωαννίδης Βασίλης
Εδώ και μερικά χρόνια – περισσότερα από 10- εμφανίστηκε στην υγροβιότοπο της λίμνης Δοϊράνη ένας νέος επισκέπτης που φαίνεται πώς πλέον εγκαταστάθηκε για τα καλά στον τόπο.

Υποσχέσεις και ψέματα

Του Δημήτρη Νίκογλου
Ξεκινώντας την γραφή μου θα ήθελα να σας πω πρώτα για το ψέμα πως δεν είναι απλά μια λέξη, είναι κάτι παραπάνω, είναι αυτό που μπορεί έστω και περιστασιακά να σε κάνει "Δήμαρχο", αλλά και με την ίδια ευκολία να σε κάνει από Δήμαρχο κλητήρα..

Ο εορτασμός της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Ταξιαρχία Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης 
«Η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα κυριωνυμείται και τιμάται κατεξοχήν στα Κύθηρα, όπου και φανερώθηκε σε ένα βοσκό και ανευρέθηκε η ιερή εικόνα Της ανάμεσα στα κλαδιά μιας μυρτιάς, όπου επίμονα παρέμενε και όπου κτίσθηκε ο λαμπρός ναός Της, μεγάλο προσκύνημα.

Στρατηγική Σύμπραξη ΟΠΑΠ - Stoiximan

Η συμφωνία ενισχύει την online παρουσία του ΟΠΑΠ ενώ επιταχύνει το πλάνο ανάπτυξης της Stoiximan στο εξωτερικό και την ανάπτυξη τεχνολογίας

Η πρώτη εμφάνιση του Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς στον παιδικό αγώνα “Ο δρόμος του Σπηλαίου”

Δελτίο τύπου τμήματος στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς 
Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η νέα Ακαδημία στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς, με τη συμμετοχή της στους αγώνες που διοργάνωσε την Κυριακή με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και που αποτελούν πλέον σταθμό και σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Η νέα χρονιά ξεκινάει για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Ανακοίνωση Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Αν είσαι κορίτσι ή αγόρι ηλικίας 5-17 χρόνων, έχεις όρεξη για δράση, περιπέτεια και ομαδική ζωή, τότε έλα μαζί μας την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 11:00 στην Εστία μας (οδός Μεσημβρίας & Γ. Αργυρίου γωνία) για να γνωριστούμε μέσα από το παιχνίδι και γίνε μέλος ενός Κλάδου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού: 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας (24/9/2018)

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 26/2018) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας (24/9/2018) από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες

Ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της υπ’αριθμ. 5217/20-6-2018 Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης του Μέτρου 10.1.7 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Έκθεση ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Δημήτρη Γκιούλτσου στην ΤΕΧΝΗ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Δημήτρη Γκιούλτσου, με τίτλο “Τα ημιτελή”  την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης. 

ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς: "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε"

Ανακοίνωση ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Η Συντονιστική Επιτροπή, οι πολιτευτές και τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θέλοντας να είμαστε συμμέτοχοι στην ανάπτυξη της Ελλάδας και ειδικότερα του Κιλκίς, ενημερώνουμε πως τα γραφεία μας, που βρίσκονται Πόντου 1 στον πρώτο όροφο, θα είναι ανοιχτά για να δεχόμαστε όλους τους συμπολίτες μας, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, ενώ κάθε Τετάρτη απόγευμα θα παρίστανται όλα τα στελέχη μας για να βοηθήσουν σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. 

Πυρετώδης προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας του Άτλαντα Κιλκίς εν όψει της αρχής του πρωταθλήματος, μετά και την ολοκλήρωση των μεταγραφών που έκανε. 

5μηνη προσφορά από το Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
5μηνη προσφορά για τους λάτρεις της γυμναστικής και της προπόνησης υψηλών απαιτήσεων.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» στο Α.Π.Θ.

Νέο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ιδρύεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» και τρεις ειδικεύσεις:

Οι έφεδροι αξιωματικοί του Κιλκίς, πάνε για σκοποβολή στο Βόλο

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς αποφάσισε την συμμετοχή μελών του στους Β΄Πανελλήνιους διασυλλογικούς σκοπευτικούς αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών στις 14/10/2019 με πιστόλι 0,22 στα 25 μέτρα στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου.

Video: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του 5ου Kilkis Trail και του 3ου Kilkis Run


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διοργάνωσε τον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Kilkis Trail, τον 3ο Δρόμο Υγείας - Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ. και τον Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.