Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
«Ορατός ο κίνδυνος αφανισμού της κτηνοτροφίας στο νομό Κιλκίς» 
Εντόνως δυσοίωνο εμφανίζεται το μέλλον της κτηνοτροφίας στο νομό Κιλκίς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, πρόσφατα μεγάλος αριθμός του ντόπιου κτηνοτροφικού κεφαλαίου της περιφέρειες Παιονίας, περίπου 2.000 πρόβατα, οδηγήθηκε προς σφαγή και διάθεση στις αγορές πρωτίστως της εξ ανατολών γείτονος.

Μαγειρική για τους μικρούς μας φίλους στο ΚΔΑΠ "Άθλος"

Τώρα στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ κάθε Παρασκευή 19.00 με 21.00.
Μαγειρική για τους μικρούς μας φίλους.
Δηλώστε συμμετοχή.

Οι θεατρικές παραστάσεις "Παναγία Παρισίων" και "Ψέμα στο ψέμα" στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει δύο θεατρικές παραστάσεις σε σκηνοθεσία της Λίας Παπαθανασίου, από την θεατρική ομάδα «Θέατρο Δυτικά» (Νεανικό τμήμα), την παιδική θεατρική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» και την θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονι Νίλσον.

Κάρτα για δωρεάν είσοδο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς γνωρίζει στα μέλη του Συναδέλφισσες και Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς, πως δικαιούνται να βγάλουν κάρτα πολιτισμού για δωρεάν είσοδο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους.

Πρόβλημα με τα κανονάκια κρότου σε χωριά του νομού Κιλκίς

Κείμενο: Ιωάννα Μπ. Στράντζαλη 
Bsc Γεωλογία- Msc Παλαιοντολογία - Μέλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) με εθελοντική δραστηριότητα
Τα κανονάκια κρότου εμφανίσθηκαν τα τελευταία χρόνια και χρησιμοποιούνται κυρίως για την απώθηση των άγριων ζώων μακριά από την αγροτική παραγωγή.

Σε επιφυλακή η Τροχαία λόγω της κακοκαιρίας - Οδηγίες προς τους οδηγούς

Λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, που εκδηλώνονται ή προβλέπεται να εκδηλωθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει εκδώσει ήδη ανάλογες εντολές και οδηγίες για λήψη αυξημένων μέτρων τροχαίας και επιχειρησιακή ετοιμότητα των αρμοδίων Υπηρεσιών, ώστε να παρέμβουν ή να συνδράμουν όποτε χρειαστεί.

Η 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 ορίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως η «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018».

"Στο δήμο Παιονίας δεν υπάρχει θέληση για την διατήρηση του πολιτισμού μας"

Ανακοίνωση ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης για το Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης 
Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης, συγχαίρει όλους εκείνους που συνετέλεσαν στην ανακαίνιση του Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει στις 14 Οκτωβρίου 2018 το ανακαινισμένο Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης το οποίο αναβαθμίζεται και διευρύνει τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες, μαθητές και ενήλικες. 

Δείτε Video από τον αγιασμό 2018 στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, πρώην Νομαρχία Κιλκίς), έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα. Το ΛΕΚ θα καλωσόρισε τα παιδιά με παράσταση κουκλοθεάτρου, κεράσματα και φυσικά χορό.