Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 28/2/2024, 8:43 μ.μ.

Σύλληψη για κλοπές και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη 
προχθές (26 Φεβρουαρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει Ιερούς Ναούς σε 2 περιοχές του Κιλκίς και εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα προσπαθώντας να διαφύγει, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Όταν ο Κάφκα συνάντησε τον Βόυτσεκ


Του Φώτη Μισόπουλου

ΧΑΜ: Είναι λοιπόν μια μέρα σαν τις άλλες
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ [5]
[φωτο 1]

divertissement dans une image- foyer

Αποκριάτικο γλέντι με τα χάλκινα της Γουμένισσας


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας Oι Παίονες και ο Σύλλογος τεχνών Μουσών Δράσις σας προσκαλούν να βάλετε τις μάσκες σας και να έρθετε να διασκεδάσετε με τα χάλκινα της Γουμένισσας την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου το απόγευμα.

(VIDEO) Έκδηλη η οργή και καθολικό το αίτημα για τη δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών, στο σημερινό συλλαλητήριο του Κιλκίς

Ανήμερα της μαύρης επετείου, του χαμού των 57 αδικοχαμένων ψυχών και στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ημέρας, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση στις 10.30π.μ. στην Πλατεία Ειρήνης, με τη συμμετοχή φορέων, συλλόγων, αλλά και μαθητών της πόλης. 

Γουμένισσα: Ενημερωτική ημερίδα για τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων-μυελού των οστών



Τσικνοπέμπτη στην Αξιούπολη



Αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης


Πρωτοβουλία  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης, για ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο.

Βαρτζόπουλος, Γεωργαντάς, Παπαδόπουλος: Η ΝΔ είναι έτοιμη, οργανωτικά και κομματικά, βαδίζει για πρωτιά στις Ευρωεκλογές 2024

Δείτε video της εκδήλωσης ΕΔΩ
Επιμέλεια: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Κτημα των Ευχων, Κιλκίς, 25.02.2024, απόγευμα. Πλήθος κόσμου από το Κιλκίς και την Παιονία στην Εορταστική και Παραδοσιακή Βασιλόπιτα 2024 της γαλάζιας παράταξης του Κιλκίς και της Παιονίας. 

Προκήρυξη 5 θέσεων ΑΣΕΠ για την στελέχωση της υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας στο δήμο Παιονίας

Η διοίκηση του δήμου Παιονίας αφού συμπεριέλαβε την Δημοτική Αστυνομία στον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του δήμου (προϋπόθεση για να λειτουργήσει), αιτήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023 με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής την πρόσληψη 5 υπαλλήλων για τη στελέχωση της υπηρεσίας.

Ερώτηση Σταμάτη Παπουλίδη με θέμα, 'Έργα Υποδομής και Συντήρησης του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων και καταμερισμός αρμοδιοτήτων από την Π.Κ.Μ.”

Δελτίο τύπου Σταμάτη Παπουλίδη
Ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων όπως γνωρίζετε βρίσκεται στα όρια του Ν.Κιλκίς με την Βόρεια Μακεδονία και αποτελεί κύρια πύλη εισόδου όλων των Βαλκανικών Χωρών προς την Χώρα.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι υπάρχει επιπλέον πύλη εισόδου στη Χώρα μας πάλι εντός των ορίων του Ν.Κιλκίς, από την πλευρά της λίμνης Δοϊράνης.
Με ανεπίσημα στοιχεία εισέρχονται και διασχίζουν το Ν.Κιλκίς πάνω από 10.000.000 οχήματα, τα συντριπτικά περισσότερα την περίοδο από αρχές Μαρτίου έως το τέλος Νοεμβρίου.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Δεντροφύτευση από το Τμήμα Επιστασίας με την Εθελοντική Συμμετοχή των Προσκόπων Κιλκίς και Υπαλλήλων


Του Θωμά Μαρκόπουλου
Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς: Δεντροφύτευση από το Τμήμα Επιστασίας με την Εθελοντική Συμμετοχή των Προσκόπων Κιλκίς και Υπαλλήλων του Νοσοκομείου. Κυριακή 18/02/2024, πρωί, στο Γ.Ν. Κιλκίς. Μετά το κόψιμο των παλιών δέντρων (πεύκα) φυτεύτηκαν 150 νέα δεντράκια και θαμνοειδή φυτά, κυρίως.

Χρήστος Ανδρεανίδης: Ο δήμαρχος Κιλκίς προσέβαλε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις

Υπογράφει ο Χρήστος 
Ανδρεανίδης
Προσέβαλε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις ο κύριος δήμαρχος κατά την διαδικασία επιλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Μας έπεισε ότι κατευθύνω όλους τους δημοτικούς συμβούλους σημαίνει προτείνω. 

Το δάσος της σιωπής (Στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών)

Του Κώστα Μπούζα
Τόπος θλιβερός. Άνθρωποι σκυμμένοι, σιωπηλοί. Μια ατελείωτη σειρά από λευκούς θα 'λεγες στρατιώτες, που φρουρούν τα επέκεινα απ' τους βέβηλους. Όρια του φανταστικού ή του αλλού, τα μάρμαρα, στοιχημένα σε αυστηρές σειρές.

ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ: Γιατί αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στην εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συδυασμού ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ
Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ θεωρώντας ως τελικό αποδέκτη και κριτή των πεπραγμένων του τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς αισθάνεται την υποχρέωση να τους ενημερώσει ότι κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου αποχώρησε από αυτήν, όταν η Δημοτική Αρχή έφερε ως θέμα προς ψήφιση την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη για τους εξής λόγους:

Ο Ν. Φαραντούρης, ο Π. Γερουλάνος, η Κ. Ισκαντάροβα, η Β. Παναγούλια και η Μ. Μπουφίδου πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio


Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (27 Φεβρουαρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (28/2/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ηττα από την Γουμένισσα
Ήττα με 5-2 για τον Αλέξανδρο Κιλκίς από την Γουμένισσα στο Δημοτικό Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου. Το Πάικο εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα που έχει επιθετικά, αλλά και την εμπειρία του παίρνοντας το «τρίποντο». Μόλις στο 4’ ο Μ. Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του Ορφανίδη με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού, αλλά στην επαναφορά ο Δασκάλου άνοιξε το σκορ. Στο 39’ ο Ορφανίδης με κοντινή προσπάθεια πέτυχε το 2-0.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 17-18-19 Φεβρουαρίου 2024. Η συμμετοχή των αθλητών-ριών ξεπερνούσε τους 1300 στο kyorugi και poomsae. Η αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες KPNP και video replay. Οι κατηγορίες που είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα ήταν Α/Γ , Ε/Ν, Π/Κ και παμπαιδων/πανκορασιδων.

Συνάντηση Σιωνίδη και Τζούρτζου με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το διήμερο 20 – 21 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Τζούρτζο, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων που αφορούν τον δήμο και τους δημότες της Παιονίας.