Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η ταινία “Ο έμπορος της Βενετίας” στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει μια «κωμωδία» με βαθιές κοινωνικές προεκτάσεις και σκοτεινή ατμόσφαιρα με τίτλο “Ο έμπορος της Βενετίας” την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8.00 το βράδυ στον φιλόξενο χώρο στην ΤΕΧΝΗ.

Ο Άθλος Κιλκίς στο Taekwondo Kids Cup στις Σέρρες

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Στις 08/12/2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ KIDS CUP στις Σέρρες στο ΔΑΚ Σερρών. Η συμμετοχή αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν μεγάλη.

Στελέχη της Δημιουργίας ξανά! επισκέφτηκαν το Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημιουργίας ξανά! 
Την Κυριακή 9/12/2018 μέλη της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος Δημιουργία ξανά! επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας στο Κιλκίς και προσέφεραν τρόφιμα, πρώτες ύλες μαγειρικής, χαρτικά προϊόντα και απορρυπαντικά.

Κοινωνικό Μέρισμα 2018 - Ενημέρωση δικαιούχων για την υποβολή αιτήσεων

Ανακοίνωση Υπουργείου Οικονομικών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε.
Σε συνέχεια της από 5 Δεκεμβρίου ανακοίνωσης σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος 2018, σημειώνουμε τα εξής;

Συγχαρητήρια Αυγενάκη προς την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς

Συγχαρητήρια επιστολή για την πραγματοποίηση της ειδικής εκδήλωσης προς τιμήν του Παύλου Πασσαλίδη, απέστειλε στην ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής νομού Ηρακλείου Κρήτης κ. Λευτέρης Αυγενάκης .

Ενισχύσεις de minimis 8,2 εκατ. ευρώ στους καπνοπαραγωγούς

Την καταβολή κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) ύψους 8,2 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς καπνού ποικιλίας «Μπασμά» ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, σε συνάντηση με βουλευτές και εκπροσώπους της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Καπνού, των συνεταιρισμών και ομάδων καπνοπαραγωγών.

Πετυχημένη η κομματική τιμητική εκδήλωση για τον Παύλο

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Εκδήλωση προς τιμήν του προσφάτως εκλιπόντος Παύλου Πασσαλίδη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ''Βασίλης Σεργιαννίδης'', η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς. 

Αφιέρωμα στον ελληνισμό της Μαριούπολης (Αζοφική Θάλασσα)

Υπογράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Η πρόσφατη κρίση μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών στα Στενά του Κερτς έφερε και πάλι στην επιφάνεια το ζήτημα της ύπαρξης των πολυάνθρωπων ελληνικών πληθυσμών που κατοικούν στην περιοχή της Μαριούπολης.

Μόνιμος θεσμός του Κοινωνικού Κράτους το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία που καθιστά το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μόνιμο θεσμό του κοινωνικού κράτους και βάζει τέλος στο απαράδεκτο καθεστώς εργασιακής ομηρίας χιλιάδων συμβασιούχων.

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον τίτλο

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκανε το Σάββατο η ομάδα Νεανίδων του Αίαντα Κιλκίς που κέρδισε εύκολα τον Ζαφειράκη Νάουσας με 3-0 σετ.

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς προς τιμήν του αειμνήστου Παύλου Πασσαλίδη


Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Μικρή όπως αναμενόταν αποδείχθηκε η αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ''Βασίλειος Σεργιαννίδης'' το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018 στην πραγματοποίηση της ειδικής εκδήλωσης της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς προς τιμήν του αειμνήστου Παύλου Πασσαλίδη.

Μεταφορά νερού από τις πηγές Πάικου στο Πολύκαστρο

Ο Δήμος Παιονίας έχει ήδη λάβει την έγκριση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και την Μελέτη Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης για το έργο της μεταφοράς νερού από τις πηγές Παίκου στην Δ.Ε. Πολυκάστρου.

Κιλκίς: Ληστεία με λεία 20 ευρώ και 5 κοσμήματα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 6η Δεκεμβρίου 2018, προσέγγισε διαδοχικά 3 ηλικιωμένες γυναίκες σε περιοχές του Κιλκίς και με το πρόσχημα της γνωριμίας με συγγενικό τους πρόσωπο κατάφερε να αποσπάσει και να αφαιρέσει με τη μέθοδο της απασχόλησης συνολικά το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και 5 κοσμήματα.

Δράσεις του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Spin Santa Bike Marathon, στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Δοκίμασε την αντοχή σου, φτάσε στα όρια σου και ζήσε την μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο (Indoor Cycling Training) με ασφάλεια σε ένα πρόγραμμα δύο ωρών με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Les Mills και της Polar.

Εκδήλωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας με Αναπηρία»


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας με Αναπηρία», με την παρουσία μαθητών και δασκάλων της πόλης μας, φιλικός αγώνας μπάσκετ στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο) μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ και της ομάδας μπάσκετ των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Γεωργαντάς: «Δεν πρέπει να επιτραπεί καμία άλλη καθυστέρηση στον άξονα Νέας Σάντας- Ασσήρου»

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Βουλευτής Κιλκίς
Ο πολύπαθος οδικός άξονας Νέας Σάντας – Ασσήρου κινδυνεύει να μπει σε νέες περιπέτειες μετά από μία ενέργεια του Δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία και προφανώς δεν εξυπηρετεί ούτε το δημόσιο συμφέρον αλλά ούτε και το συμφέρον των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Πετυχημένο το 3ο Διεθνές Φόρουμ Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Φόρουμ Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, 26 έως 30 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. Η πόλη της Θεσσαλονίκης φιλοξένησε για τρίτη φορά μια τόσο μεγάλη επιχειρηματική εκδήλωση με συμμετοχή επιχειρηματικών αποστολών από 35 χώρες.

Σαχπεκίδης: "Βάλτε τέρμα στη σπατάλη του πολύτιμου χρόνου στην Ελληνική Παιδεία"

Γράφει ο Νίκος Σαχπεκίδης*
Σε ένα γκρίζο τοπίο όπου μεσούσης της εκπαιδευτικής χρονιάς οι ελλείψεις καθηγητών αποτελούν κανόνα (σε δεκάδες ανέρχονται τα κενά στα σχολεία του ν. Κιλκίς), αχτίδα φωτός αποτελεί η αναγγελία του θαρραλέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία.