Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Φιλικά Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για κάποια τμήματα της Ακαδημίας ακόμα και μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα.  Η αρχή έγινε την Μεγάλη Δευτέρα με το τμήμα Μπαμπίνι Α1 του κ. Κώστα Τσακιρίδη. Οι μικροί μας ... μπόμπιρες έδωσαν παιχνίδια με τις Ακαδημίες του Μύγδονα Λητής, του Άρη Καβαλαρίου και του οικοδεσπότη Ατέρμονα.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Έναρξη των μαθημάτων – προπονήσεων την Τρίτη του Πάσχα (18 Απριλίου)

"Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς εύχεται στους μικρούς της αθλητές, οικογένειές τους και σε όλο το φίλαθλο κόσμο
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Συναυλίες του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς «ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΣ», στο Κιλκίς και Πολύκαστρο

Του Ευαγγέλου Μαυρογονάτου
Στις 4 και 6 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι δύο παραγραμματισθείσες συναυλίες του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς «ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΣ» αποτελούμενη από τριάντα Ιεροψάλτας του Κιλκίς – Πολυκάστρου με ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδος. 

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Εντατικοποιούνται τα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας την εορταστική περίοδο του Πάσχα, σε όλη τη χώρα

➤Αυξημένες θα είναι οι αστυνομικές δράσεις για την παράνομη κατασκευή, διακίνηση, εμπορία και χρήση κροτίδων, βεγγαλικών κ.λπ., που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμούς και απώλεια ανθρώπινης ζωής
Στόχος είναι η προληπτική και αποτρεπτική παρουσία και δράση της Αστυνομίας, καθώς και η αποτελεσματική παρέμβασή της, όπου απαιτείται ή κρίνεται αναγκαίο
Χρήσιμες συμβουλές και ενημερώσεις θα παρέχονται συνεχώς στους πολίτες μέσω των επίσημων λογαριασμών της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook και στο Twitter

Η "Τόλμη" Κιλκίς στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου 2017. Ήταν 42 χιλιόμετρα Μαραθώνιος από την Πέλλα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά ταυτόχρονα διεξάγονταν και αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, αγώνας δρόμου 5 χλμ από Δημαρχιακό Μέγαρο, και αγώνας 1000 μέτρων για μαθητές σχολείων με τερματισμό και των τριών στο ύψος του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην παραλιακή οδό.

Με νίκη έκλεισαν οι Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Ευκαρπία οι Ελπίδες Κιλκίς επικράτησαν του Άρη Παντελεήμονα 2-0 και έκλεισαν νικηφόρα την σεζόν. 

Ποδοσφαιρική πανδαισία εντός της πόλης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο ήταν αυτή που πέρασε για 8 (οκτώ) τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Παιδιά και γονείς χόρτασαν ποδόσφαιρο, ψυχαγωγία και θέαμα σε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών με τις Ακαδημίες του ...γειτονικού Ατέρμονα και αυτές του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Η Coca Cola “τρώει” τώρα από τις σάρκες της

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Το τυχαίο και συμπτωματικό δήλωσε την παρουσία του: το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2017 άρχισε να αναρτάται στο Διαδίκτυο το κείμενό μου με τον τίτλο “Η Coca Cola υποφέρει από τον εφιάλτη της στέβια” και την επόμενη ακριβώς ημέρα,Τρίτη 28 Μαρτίου, η αμερικανική πολυεθνική με δημόσια δήλωσή της, η οποία αναρτήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες, ανακοίνωσε την παραγωγή ενός προϊόντος τύπου cola με βασικό υλικό γλύκανσης το εκχύλισμα του φυτού στέβια. 

Γεωργαντάς: «Ας πάψει να κρύβει τα στοιχεία των προσλήψεων η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης»

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για την άρνηση της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρίας Όλγας Γεροβασίλη να δώσει στοιχεία για όλες τις προσλήψεις και αποχωρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, από το Φεβρουάριο του 2015 μέχρι σήμερα τόσο για τα ΝΠΙΔ όσο και για τις ΔΕΚΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ενισχύσεις 194 εκατ. ευρώ σε 100 χιλιάδες αγρότες καταβάλλει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σήμερα και αύριο πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών συνολικά 201,3 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, σήμερα πιστώνονται 181.125.230,75 ευρώ σε 57.958 δικαιούχους συνδεδεμένων ενισχύσεων και της ειδικής ενίσχυσης για την καλλιέργεια βαμβακιού.

Ποιοι αγρότες ανοίγουν βιβλία εσόδων – εξόδων

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Ο Βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης, μετά από αίτημα αρκετών αγροτών, μετέφερε στο Υπουργείο Οικονομικών το πρόβλημα που προέκυψε με τα ποσά των επιδοτήσεων των προηγούμενων χρόνων τα οποία καταβλήθηκαν συσσωρευτικά, εντός του 2016 με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν οι αγρότες αυτοί να ανοίξουν βιβλία τρίτης κατηγορίας, επειδή το σύνολο του ποσού υπερβαίνει τις 5.000€. 

Αισθητή η παρουσία των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Με αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στο Ιστίμπεη και στο Καβαλάρι.

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Πλούσιο σε δράσεις το διήμερο για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς. Το Σάββατο το πρωί μέλη του συμμετείχαν στον 1ο Δρόμο Θυσίας του οχυρού Ιστήμπεη, ορεινό αγώνα μήκους 14 χιλιομέτρων. 

Ευχές Πάσχα, Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας "Αριστοτέλης"


Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για κατοχή χασισιού

Συνελήφθησαν σήμερα (10-4-2017) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 24 και 27 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης. 

Ευχές Πάσχα Δημάρχου Κιλκίς


"Ευχαριστούμε θερμά την «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς και την οικογένεια της κ. Ελπινίκης Παναγιωτίδου"

"Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστούν την οικογένεια της κυρίας Ελπινίκης Παναγιωτίδου για την δωρεά χρηματικού ποσού αντί στεφάνου, εις μνήμη του εκλιπόντος συζύγου, πατέρα και παππού, Σωκράτη Παναγιωτίδη.

Περιοδεία κλιμακίου των ΑΝ.ΕΛ. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου  ΑΝ.ΕΛ. 
Κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελούμενο από τον Γραμματέα του Κινήματος Ευθύμιο Δρόσο, τον Πρόεδρο της Νεολαίας Κωνσταντίνο Καράμπελα, την εκπρόσωπο του Κινήματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη, τον Γραμματέα Οργανωτικού και Περιφερειακών Οργανώσεων Κώστα Κίγκα, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Κώστα Κυζιρίδη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος Παναγιώτη Μυλωνά, πραγματοποίησε πολυήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχές Πάσχα του Δήμου Παιονίας


Πολύκαστρο: Hμερίδα Ενημέρωσης για την Διαχείριση Προσφυγικών ροών μέσω προγραμμάτων επιμόρφωσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06 Απριλίου 2017 στο Δημαρχείο Παιονίας, ημερίδα ενημέρωσης της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και των κατοίκων της Παιονίας για το πρόγραμμα επιμόρφωσης προσφύγων – μαθητών, «Ξένιος Ζεύς».

Το έθιμο ''Λαζαρίνες'' από τους Παίονες

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Έθιμο από την Εκκλησιαστική μας παράδοση μια και αναφέρεται στο γεγονός της Αναστάσεως του Λαζάρου. Το πρωί του Λαζάρου κορίτσια με παραδοσιακές φορεσιές στολισμένα με πολλά λουλούδια και πολύχρωμες κορδέλες, κρατώντας στολισμένο καλαθάκι στο χέρι, γύριζαν από σπίτι σε σπίτι ψάλλοντας τα κάλαντα του Λαζάρου.

Μεσίστιες οι σημαίες Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι κατά το φετινό εορτασμό του Πάσχα: 
Ορίζεται Γενικός Σημαιοστολισμός σε όλη τη διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας των δημοσίων και δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., των Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δημοσίου και των Τραπεζών, από ώρα 08.00 της 14ης Απριλίου 2017 (Μεγάλη Παρασκευή) μέχρι και τη δύση του ηλίου της 17ης Απριλίου 2017 (Δευτέρα της Διακαινησίμου).

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 2 ωφελούμενους στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ – ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Πασχαλινές ευχές από τους "Παίονες" Γουμένισσας

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' σας εύχεται, η Ανάσταση του Θεανθρώπου να αποτελέσει Ανάσταση ελπίδας για όλους μας.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου για την Μεγάλη Εβδομάδα 2017


Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς


Πρόσφυγες: "Αφήστε μας να φύγουμε από το Κιλκίς. Τέτοιο χάλι στην είσοδο της πόλης, ούτε στα μέρη μας δεν είχαμε!"

Του Πάνου Μαύρου
Η πολυπληθής πλέον κοινότητα των προσφύγων που διαβιούν στο Κιλκίς, κάνει δραματική έκκληση ώστε να φύγουν επιτέλους μαζικά από την πόλη μας ! Ανάστατοι οι βολεμένοι των ξένων ΜΚΟ, φοβούνται αλυσιδωτές αντιδράσεις διότι τότε αντίο κονδύλια και καλοπέραση με χρήματα που δικαιούται πραγματικά ο πολύπαθος Ελληνικός και Κιλκισιώτικος λαός και όχι οι λιγουροχορτάτοι Ευρωπαίοι της αρπαχτής, της λαμογιάς και της δήθεν αλληλεγγύης στους πονεμένους.