Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Πρόταση για ίδρυση Δημοτικού Ωδείου Κιλκίς

Πρόταση για ίδρυση Δημοτικού Ωδείου Κιλκίς ενέκρινε ομόφωνα το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς. Για το θέμα εισήγηση πραγματοποίησε η σύμβουλος κ. Παπαδάκη Σουλτάνα. Όπως ανέφερε: «Σε όλη την ελληνική επικράτεια, λειτουργεί ένας μεγάλος αριθμός Δημοτικών Ωδείων με γνώμονα τους τη γενικότερη αισθητική-καλλιτεχνική αγωγή και μουσική παιδεία των μαθητών και σπουδαστών τους. 

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια των πολιτών και των υπαλλήλων στις ΔΟΥ όλης της χώρας

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση τους 41 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους και η Ειρήνη Αγαθοπούλου, μετά και τα τελευταία γεγονότα στην ΔΟΥ Κοζάνης, αναδεικνύουν την καθημερινή κατάσταση που ζουν οι εργαζόμενοι στις ελεγκτικές υπηρεσίες του δημοσίου.

Ένταξη των αθλημάτων του Brazilian jiu jitsu και Budokai στη μοριοδότηση των αθλητών

Ανακοίνωση του Kinesis Fight Club Brazilian Jiu Jitsu Gougoulas team
Η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου έβγαλε ανακοίνωση και γνωστοποιεί την ένταξη των αθλημάτων του Brazilian jiu jitsu και Budokai στη μοριοδότηση των αθλητών στα επίσημα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η Κοινότητα Κιλκίς στηρίζει την Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας

Ψήφισμα με το οποίο στηρίζει την Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα, εξέδωσε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς. Το ψήφισμα έχει ως εξής: «Το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς εκφράζει την υποστήριξη του προς την Κίνηση Πολιτών Παιονίας κατά της μόνιμης λειτουργίας του Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στη Νέα Καβάλα. 

Χατζησάββας: Τουρκία, ο χρήσιμος τραμπούκος

Υπογράφει ο Χ. Χατζησάββας
Όλο και περισσότερο η Κυβέρνηση της Ν.Δ. εργαλειοποιεί για αντίβαρο σε διάφορα προβλήματα του Ελληνικού λαού, τον τραμπουκισμό των Τούρκων, όπως ακριβώς κάνει και ο Ερντογάν για εσωτερική κατανάλωση.

Οι ασήμαντες ερωμένες της Φοντάνκα και το άγχος των ποιητών


Του Φώτη Μισόπουλου
Οι νύχτες μου τελειώσανε το πρωί
Φ.Μ. Ντοστογιέφσκι [1]

Προσοχή: Ψεύτικο μήνυμα sms για επιστράτευση

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργείται έρευνα σχετικά με το παρακάτω μήνυμα (sms), που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα, καλώντας τους πολίτες να παρουσιαστούν στο κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα για δήθεν χορήγηση Φύλλου Πορείας από το Στρατό.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς 
Συλλαβίζουμε το φετινό καλοκαίρι με πολύ θέατρο και μουσική. Παιδικό θέατρο, ανατρεπτικές κωμωδίες, δραματικά ειδύλλια, συναυλίες κάτω απ’ το φως του φεγγαριού, ντυμένες με το λυρισμό και την ευαισθησία του Σταύρου Κουγιουμτζή και τις έντεχνες και παραδοσιακές συνθέσεις του Παντελή Θαλασσινού, θα μας συντροφεύουν τις γλυκιές καλοκαιρινές νύχτες. Η αυλαία του "Πολιτιστικού Καλοκαιριού" του Δήμου Κιλκίς άνοιξε με την παιδική – εφηβική παράσταση "Ζοζεφίνα έχεις μήνυμα". 

Πένθιμα θα ηχήσουν οι καμπάνες στο νομό Κιλκίς, για την Αγία Σοφία

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Κιλκίς
Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Εμμανουήλ πένθιμα θα ηχήσουν οι καμπάνες σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητρoπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για την "δεύτερη άλωση της Αγιάς Σοφιάς" την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 στις 12 το μεσημέρι. Αμέσως μετά θα ψαλλεί ο Ακάθιστος Ύμνος.

(Video) Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020.

Βίκτωρας Ιωσηφίδης: Δημιουργούμε τον νέο Κιλκισιακό

Υπογράφει ο Βίκτωρας Ιωσηφίδης
Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ομάδας με όσο περισσότερα ταλέντα να είναι από τον νομό μας, τα οποία σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες στην νέα περίοδο να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο να έχει μια δυναμική.

Η κωμωδία "Άγρια Δύση" του Θοδωρή Αθερίδη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

- Η κωμωδία "Άγρια Δύση" του  Θοδωρή Αθερίδη  στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Κρόμπα. 
- Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020.
- Έναρξη: 21:15.
- Παίζουν: Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Φιόνα Γεωργιάδη και ο Γιάννης Φραγκίσκος
- Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν

Δήμος Κιλκίς: Πιστοποίηση σε παιδικές χαρές και σχολικό αθλητικό εξοπλισμό

Τον εξοπλισμό αθλητικών χώρων σε σχολικές εγκαταστάσεις επιθεώρησε εκπρόσωπος της εταιρίας "Octocert - Certification Service E.E. - Υπηρεσίες Πιστοποίησης" με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Κιλκίς και έλεγξε τις αντοχές του προκειμένου να προχωρήσει στην έκδοση πιστοποιητικού καταλληλότητας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Στις τέσσερις (4) όπως γνωρίζετε δομές μας στην πόλη του Κιλκίς είμαστε για ακόμη μια χρονιά έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους λιλιπούτειους φίλους μας, τα παιδιά σας, παρέχοντας τους πολύτιμα εφόδια δημιουργικής απασχόλησης καθώς και άφθονο χρόνο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.