Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Βραδιά live με τον Γιώργο Σαντάνα στο Κιλκίς


Γιορτή Γραμμάτων στον Δήμο Παιονίας

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικό κέντρου Πολυκάστρου ο Δήμος Παιονίας και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Γιορτή των Γραμμάτων.

«Εργαστήρι Φυτικής Παραγωγής για ΑμέΑ»

Υπογράφει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» και το επιστημονικό του προσωπικό, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση των ΑμεΑ με δραστηριότητες που τονώνουν την δημιουργικότητά τους και τις ικανότητές τους, υλοποίησε με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης της Εθνικής Υπηρεσίας προγραμμάτων Ε.Ε.«Νέα Γενιά σε Δράση» και «Eurodesk», Δράση: «Νεολαία για την Ευρώπη», Υπό-Δράση 1.2 : «Πρωτοβουλίες Νέων», το «Εργαστήρι Φυτικής Παραγωγής για ΑμέΑ».

Συνάντηση Δ.Ο.Ε. και Π.Ε.Σ.Σ.

Υπογράφει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Δ.Ο.Ε., συνάντηση του Δ.Σ. με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων, στα πλαίσια των δράσεων του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για την ανάδειξη των θεμάτων της εκπαίδευσης και της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους συνδικαλιστικούς κι επιστημονικούς φορείς.

Τζιτζικώστας: "Να συστρατευθεί ο Ιωαννίδης μαζί μου"

Συνέντευξη τύπου με θέμα την παρουσίαση των κεντρικών αξόνων της αυτοδιοικητικής πρότασης «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία», ενόψει των εκλογών του Μαΐου, παρουσίασε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κοπή βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς



Με την κοπή της βασιλόπιτας ξεκίνησε η συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την περασμένη Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ, με την παρουσία εκπροσώπων επαγγελματικών συλλόγων, οι οποίοι θεωρούνται μέλη της επιμελητηριακής οικογένειας, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρόεδρος Παύλος Τονικίδης.

Τσάκωσαν 25χρονη για κλοπή κινητών τηλεφώνων από καταστήματα στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (11.02.2014) μεσημβρινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 25 και 32 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα), για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η Ε. Χατζηγεωργίου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Γ. Φραγγίδης (ΠΑΣΟΚ) μιλούν στη Γνώμη


Το πάρτι συνεχίζεται για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς


Κοπή βασιλόπιτας Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς προσκαλεί όλους τους φίλους του και όλους τους φίλους του κλασικού αθλητισμού στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτάς του που θα λάβει χώρα την Κυριακή 16/2 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λ.Α.Φ. Κιλκίς, στις 17:00. Εκεί θα παρευρεθούν η διοίκηση, όλοι οι προπονητές και οι αθλητές από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο και θα τιμηθούν, ως ένα καλωσόρισμα, οι νέοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτι με καλεσμένους όλους τους μικρούς φίλους του «Αίαντα», στις 18:00.

4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για την Μαρία Παντερμαλή και τον Αίαντα Κιλκίς

Στο αγώνισμα του πεντάθλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου αγωνίστηκε με επιτυχία εκπροσωπώντας τον Α.Σ. ΑΙΑΣ και το Κιλκίς η Μαρία Παντερμαλή, στο Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 9/2. Το αγώνισμα εφέτος αντίθετα με άλλες χρονιές είχε πολλές συμμετοχές και ιδιαίτερα αξιόλογο επίπεδο.

Βουλή: 152 «ναι» για τη διαθεσιμότητα των 8.500 εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ

Με 152 ψήφους υπέρ και 115 κατά υπερψηφίστηκαν τα άρθρα 16 και 17 του νομοσχεδίου για τον ΕΟΠΥΥ που αφορούν τη διαθεσιμότητα των 8.500 εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ. Το ίδιο αποτέλεσμα κατεγράφη για την τροπολογία για το ΤΑΙΠΕΔ. Τα άρθρα και την τροπολογία υπερψήφισαν, εκτός από τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Α. Λοβέρδος και Χ. Αηδόνης. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν τρεις κυβερνητικοί βουλευτές, οι Ν. Κακλαμάνης, Μ. Χρυσοχοΐδης και Γ. Παπανδρέου.Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης που ανακοίνωσε σήμερα «αντάρτικη» υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων, ενώ βρισκόταν εκείνη την ώρα στη Βουλή, δεν προσήλθε στην ψηφοφορία.

Για το ποδόσφαιρο στο Κιλκίς μιλά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Αντωνιάδης στη Γνώμη