Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (Κόμβος Κ11)

Στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2019 στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, η υπηρεσία θα προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα, αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στον κόμβο Κ11 επί της οδού Φωκά (κλάδος προς ανατολικά από και προς Χαριλάου-Πανόραμα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καταχειροκροτήθηκαν οι χορωδοί του Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς στη Θήβα

Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η Χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, προσκεκλημένη της μικτής χορωδίας του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, συμμετείχε το Σάββατο 2 Μαρτόυ 2019, στην 31η χορωδιακή συνάντηση, που διοργάνωσε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων.

Το 3ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς ενάντια στο bullying

Ανακοίνωση 3ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Το 3ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς και οι Μικροί ήρωες που Νοιάζονται, Δρουν και Κινητοποιούν για έναν καλύτερο κόσμο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας συμμετέχουν στην καμπάνια που διοργανώθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού και στέλνουν μήνυμα σε όλο τον κόσμο για το Bullying με τη δημιουργία αφίσας στέλνοντας το μήνυμα: "Μίλα Τώρα"  σταμάτα το Bullying και κάλεσε στο 1056

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα προσωπικά δεδομένα και το Facebook (μέρος 1ο)


Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος και διαμεσολαβητής) εμφανίστηκε ζωντανά στο στούντιο της ραδιοφωνικής συχνότητας FM100 και στην εκπομπή της κυρίας Μαίρης Λεριά "το συζητάμε" με την οποία συζήτησαν για τα δικαιώματα των χρηστών του facebook με βάση το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων γνωστό και ως GDPR (Κανονισμός 2016/679 Ε.Ε.) ο οποίος άρχισε να έχει ισχύ στις 25/05/2018 για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"Κύριε Παναγιώτη Καρατζά, συγχαρητήρια για την προαγωγή σας"

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς συγχαίρει για την προαγωγή τους στο βαθμό του Ταξιάρχου τον κ. Καρατζά Παναγιώτη, διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού «Σαγγάριος» και τον κ. Μποσμαλή Γεώργιο, Υποδιοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος». 

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"


Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Πως οι υπεραποστάσεις μιμούνται τη ζωή"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 18:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς διοργανώνει ομιλία –συζήτηση με θέμα: "Απ' το Ultra Running στο ULTRA LIFE - Πως οι υπεραποστάσεις μιμούνται τη ζωή" με ομιλητή το Χρήστο Κατσάνο (Δρομέας Υπεραποστάσεων, διοργανωτής των αγώνων ROUT, ROC κ.α, Γεωπόνος, Brand Strategist και Σύμβουλος Ολικής Διαχείρισης Θερμοκηπίου και Φάρμας). 

Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει ο Θοδωρής Ρεβενάκης
Διοικητής του Γ. Ν. Κιλκίς 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από τον προηγούμενο μήνα, Φεβρουαρίου 2019, η Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ξεκίνησε συνεργασία με το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το οποίο λειτουργεί την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». 

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανάθεση υπηρεσιών στα κτίρια των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανάθεση υπηρεσιών ελέγχου τυχόν ύπαρξης και εν συνεχεία τακτοποίησης οικοδομικών παραβάσεων στα κτίρια των εγκαταστάσεων του Γ.Ν. Κιλκίς και ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας

Οι νέοι 12 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Πολιτικούς που έχουν θητεύσει στη Βουλή και την Ευρωβουλή, στελέχη με πείρα στα ευρωπαϊκά θέματα, την αυτοδιοίκηση, και το επιχειρείν και ανθρώπους που έχουν διακριθεί στον τομέα τους περιλαμβάνει το δεύτερο κύμα 12 υποψηφίων ευρωβουλευτών που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ.

Περιφερειακή Συνέλευση του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 7ης Φεβρουαρίου 2019, για διεξαγωγή στις 31/03/2019 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς σε Περιφερειακή Συνέλευση που θα συγκληθεί την 31η Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 11 π.μ., στο Κιλκίς στην αίθουσα του 2ου ορόφου Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς, με τηλ. 23410 29362, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΚΚΕ: "Σε αναστολή λειτουργίας η Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς λόγω έλλειψης προσωπικού"


Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Η επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησής της από όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις και από τη σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προς όφελος των κερδών των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό και σε βάρος των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων που προσέρχονται σε αυτή, αλλά και των εργαζόμενων του κλάδου, οξύνεται ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας πλέον σε οριακή κατάσταση.

Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στα Καταστήματα Κράτησης

Δελτίο τύπου Κυβερνητικού Εκπροσώπου
Με εξακόσιους τριάντα εννέα (639) επιπλέον μόνιμους υπαλλήλους, διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων, θα ενισχυθούν, το επόμενο διάστημα, τα Καταστήματα Κράτησης της xώρας. Επιδεικνύεται έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των φυλακών.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διακοπή ρευματοδότησης στο Μεταξοχώρι Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 θα διακοπεί η παροχή ρεύματος από τις 10:30 έως τις 12:30 στο Μεταξοχώρι Κιλκίς λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Ο Μητροπολίτης Κιλκίς στα αποκαλυπτήρια του Παύλου Μελά στην Καβάλα

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κιλκίς
Στην Καβάλα μετέβη το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Πρωτομάρτυρα της Μακεδονικής ελευθερίας Παύλου Μελά.

Ο Ευρωσκεπτικισμός κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη της λιτότητας!


Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*
Οι Ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις δεν είναι απλώς ένα «καπρίτσιο» και αυτό αρχίζει πλέον να γίνεται κατανοητό, αφού σύμφωνα με την πρώτη επίσημη πρόβλεψη του ίδιου του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας προ ολίγων ημερών, εκθέτονται σημαντικά δεδομένα που χρήζουν αξιολόγησης (οι προβλέψεις προκύπτουν βάσει διασταυρώσεων των εθνικών δημοσκοπήσεων για τη σύνθεση του επόμενου -9ου- Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Νίκου Αμοιρίδη

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Νίκος Αμοιρίδης έρχεται από την Επτάλοφο Κιλκίς με ζωντάνια και ενθουσιασμό να ενισχύσει κι αυτός την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για ένα μέλλον ανάπτυξης του τόπου μας, με όπλα την εξωστρέφεια και την ειλικρίνεια στην καθημερινή επαφή με τον δημότη.

Αποκριάτικο πάρτι του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος έκανε το πρώτο του αποκριάτικο πάρτι για φέτος με φόντο ένα μαγευτικό σκηνικό, της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων. 

Κώστας Γεωργιάδης: Είμαι υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστας Γεωργιάδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Γεωργιάδης Κωνσταντίνος και η καταγωγή των γονέων μου είναι από το χωριό Μελισσουργιό της Δημοτικής ενότητας Κρουσσίων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη Nybro της Σουηδίας. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κατά καιρούς δραστηριοποιήθηκα σε διάφορους αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς του τόπου μας.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Κινητοποίηση ΑΔΕΔΥ για τον 13ο - 14ο μισθό και για τα ΒΑΕ, Τρίτη 5 Μαρτίου 2019