Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Απονομές έγχρωμων ζωνών για το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
To Kinesis Fight Club BJJ Gougoulas Team συμμετείχε και φέτος στις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 30 Ιουνίου στο αρχηγείο της ομάδας Gougoulas Team στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης όπου υπάγεται το Kinesis στο άθλημα αυτό.

Τάδε έφη Παζαρτζικλής για τις μετακινήσεις υπαλλήλων του «Βοήθεια στο σπίτι» Κιλκίς

Τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή, στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς της 29 Ιουνίου 2018, για το θέμα των μετακινήσεων του υπαλλήλων του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
"Οι μετακινήσεις υπαλλήλων του «Βοήθεια στο σπίτι» κατά το δοκούν και χωρίς πάντοτε συγκεκριμένο λόγο δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία των προγραμμάτων. 

Ομιλία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου στο Κιλκίς (Video)


Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Την Τετάρτη 27 Ιούνη 2018 πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, με θέμα: «Πολιτικές και Διεθνείς Εξελίξεις. Η θέση του ΚΚΕ», στο Επιμελητήριο Κιλκίς και ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο.

105 χρόνια από την Ιστορική μάχη που έκρινε την τύχη της Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς 
Εορτάστηκε στο Κιλκίς η 21η Ιουνίου, 105 χρόνια από εκείνη την Ιστορική μάχη που έκρινε την τύχη της Μακεδονίας. Οι νεκροί ήσαν χιλιάδες και ανάμεσα τους διοικητές συνταγμάτων και ταγμάτων Παπακυριαζης, Καμπάνης, Καμάρας, Κορομηλάς, Διαλέτης, Κουτήφρης, Κατσιμιδης, Χατζόπουλος και ο λοχαγός Χαραλαμπος Μακρυκώστας από την Ανανυάδα Ευρτυτανίας. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστής στο νέο σποτ του ελληνικού τουρισμού


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού μετά από πρόταση της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ του ΕΟΤ για την παγκόσμια προβολή της Ελλάδας, όπου καλεί το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Η Κιλκισιώτισσα βιολόγος Κωνσταντίνα Μάτσκου στο 15o συνέδριο Nανοτεχνολογίας

Ειδικά διαμορφωμένα τσιρότα (patch) τα οποία μπορούν να απελευθερώνουν φαρμακευτικές και καλλυντικές ουσίες, ενσωματωμένες σε ένα δίκτυο νανοϊνών (ικριωμάτων) δημιουργήθηκαν, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Διεπιστημονικού Προγράμματος "Νανοτεχνολογίες - Νανοεπιστήμες" του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας LTFN του ΑΠΘ.

Καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς