Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ευρεία και κατεπείγουσα σύσκεψη στην Παιονία για το «Μεταναστευτικό»

Ευρεία και κατεπείγουσα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας με θέμα το «Μεταναστευτικό» και την αντιμετώπιση της κατάσταση στην περιοχή Ειδομένης και Ευζώνων του Δήμου λόγω των ανεξέλεγκτων προσφυγικών κυμάτων.

Πρόσφυγες στην Ειδομένη: Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 21χρονος για παιδική πορνογραφία

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τις Αρχές της Εuropol, συμμετείχε σε παγκόσμια επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Pacifier» για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων και σχημάτισε σχετική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 21χρονου ημεδαπού. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015

Για τις 20 Σεπτεμβρίου  «κλείδωσε» η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Γνώμης

Δείτε τις φωτογραφίες των 7 δολοφόνων του 67χρονου στην Ύδρα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες επτά (7) αλλοδαπών υπηκόων Γεωργίας, ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 16-8-2015 στην Ύδρα, για την ανθρωποκτονία 67χρονου ημεδαπού και ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης ημεδαπής συζύγου του.

Συνέντευξη με τον κιλκισιώτη γιατρό, της αθλητικής ομοσπονδίας Α.με.Α., Νίκο Τερζή

Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με την αθλητική ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία;
Το έναυσμα για την ενασχόληση μου με την αθλητική ομοσπονδία Α.με.Α. δόθηκε από τον μέντορά μου στην Ιατρική Αποκατάσταση, τον Δημήτρη Πατατούκα, ο οποίος ασχολείται χρόνια με τον συγκεκριμένο χώρο. Αποτελεί θέσφατο ότι μετά την αποκατάσταση μονόδρομο αποτελεί η ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Τσάκωσαν 29χρονο "ποντικό" στη Γουμένισσα

Συνελήφθη χθες (19-8-2015) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, 29χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, αφού αρχικά διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας 60χρονου, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Τροχαία: Σε ένα τριήμερο ελέγχθηκαν 39.050 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.901 παραβάσεις

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού, που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης προγραμμάτισε και πραγματοποίησε εκτεταμένους τροχονομικούς ελέγχους, από τις 14 έως και τις 16 Αυγούστου, σε όλη την επικράτεια.

Η ταινία μυστηρίου-θρίλερ ''Oldboy'' στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Τι κι αν μπήκαμε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου; Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” είναι εδώ με τις προτάσεις τους για καλοκαιρινές ταινίες.

Μπλόκο από το ΙΚΑ στην έκδοση νέων συντάξεων!

Πρωτοφανή απόφαση, με την οποία αναστέλλει από 1/1/2015, την έκδοση νέων συντάξεων γήρατος, αναπηρίας και θανάτου, πήρε το ΙΚΑ, εκδίδοντας σχετική οδηγία στις 12 Αυγούστου, δηλαδή λίγες ώρες πριν από την ψήφιση του νέου συνταξιοδοτικού μνημονιακού νόμου 4336/15, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Διοίκησης του Ιδρύματος, που αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - ΠΑΟΝ Επταλόφου: Χαλαρά 3-0

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χαλαρές τις μηχανές στο δεύτερο ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ πήρε τη νίκη σε ένα ακόμη φιλικό με την πολύ δυνατή ομάδα του ΠΑΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Όλα είναι έτοιμα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρική περιόδου. Ήδη οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-22:00 στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Sports Center. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων-προπονήσεων όλων των τμημάτων.

Θέση εργασίας στο Πεδινό Κιλκίς- 21/8/2015

Ζητείται υπεύθυνος-η προσωπικού (35 - 45 ετών) για μονάδα παραγωγής μανιταριών στο Πεδινό Κιλκίς. 
Δείτε ΕΔΩ