Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Κιλκίς: Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου και Βασιλείου


Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ι.Ν.
 Αγίων Νικολάου και Βασιλείου 
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την 20η Οκτωβρίου κάθε χρόνο η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου.

(Video) Πρόγραμμα "No Kaka" για καθαρό Κιλκίς χωρίς ακαθαρσίες ζώων

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020: Πρόγραμμα "No Kaka" για καθαρό Κιλκίς χωρίς ακαθαρσίες ζώων

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ"


Ανακοίνωση Συλλόγου 
Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ"
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" πραγματοποίησε  την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 την Τακτική Γενική Συνέλευση του με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού συμβουλίου.

"Να μιλάτε μόνο για πάρτη σας..."


Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ "ΚουΠα" Κιλκίς
Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε και ενημερωθήκαμε μέσω ιστοσελίδων πανελλήνιας εμβέλειας ότι, η ανακοίνωση στήριξης του υποψηφίου προσέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τις αρχαιρεσίες που δεν έχουν προκηρυχθεί ακόμη κ. Παναγιώτη Φασούλα. Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και την υπογραφή του νυν προέδρου της Ένωσής μας, κ. Αντώνη Παπαγιαννούλη.

Κιλκίς: Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου


Ανακοίνωση Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς
Η Αναπλ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κυριακή ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Τρίτη 20-10-2020 στην εορταστική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Αστυνομίας».

Επίσκεψη Κώστα Σκρέκα στην Παιονία


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης υποδέχθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στην Παιονία τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα τον οποίο συνόδευε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.