Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Κάλεσμα Σωματείου Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση
 Σωματείου Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς
Η οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών, σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα εν μέσω της πανδημίας, συνέτειναν στην παγίωση μιας ασφυκτικής κατάστασης για τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου. Οι επαγγελματίες έχουν επιβαρυνθεί με νέους φόρους και νέα βάρη, όπως τον φόρο από το πρώτο ευρώ στο εισόδημα, το τέλος επιτηδεύματος, τα τεκμήρια διαβίωσης, τον ΕΝΦΙΑ, καθώς και όλους τους έμμεσους φόρους στα καύσιμα και στα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης.

Δήλωση Γιώργου Σακισλίδη, δικηγόρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Σακισλίδης
Δικηγόρος Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς
Ευχαριστώ θερμώς τα τοπικά μέσα ενημερώσεως Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς, Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και Μαχητης Κιλκις για τη φιλοξενία και πάνω από όλα για την ευαισθησία και τη διακριτικότητα, την οποία επέδειξαν, αναφορικά με την πολύκροτη πλέον υπόθεση κακοποιήσεως και βασανισμού ζώων συντροφιάς στην πόλη μας.

Διευκρινιστική δήλωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς -Παιονίας

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς -Παιονίας
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς - Παιονίας διαχρονικά, αλλά και από θέση αρχής, στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει τους δίκαιους αγώνες όλων των εργαζομένων.

8 απλοί τρόποι να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου ενόψει καύσωνα

Δελτίο τύπου Pricefox
Η ζέστη έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει χάος όταν πρόκειται για μηχανολογικό εξοπλισμό, και τα αυτοκίνητα δεν αποτελούν εξαίρεση.

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 16η ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Μιχάλης Κατρίνης: Η εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας δεν είναι οικογενειακή υπόθεση

Δήλωση υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη
Για πρώτη φορά ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, που όπως είπε "Δημιουργεί κενά στις δικές μας αμυντικές ικανότητες".

Επιστολή Χρήστου Χατζημλάδη, προς Κωστή Χατζηδάκη, για τον ΦΠΑ καταστημάτων εστίασης και αναψυχής

Επιστολή του προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη, προς Κωστή Χατζηδάκη Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες διαμαρτυριών από τα μέλη μας – επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής - για την αύξηση του ΦΠΑ 24% από την 1η Ιουλίου 2024, για τον σερβιριζόμενο καφέ, ροφήματα, αναψυκτικά.

Η τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος», στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ
ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οι 100 πρώτοι στα Βιβλιοπωλεία Σύμμετρο και Ηλιάδης από 20,00 Ευρώ

Η παράσταση ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ του του Πάολο Τζενοβέζε, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
9:30 μ.μ.
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Σύμμετρο και Οπτικά Μηλιώνης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 12/12-07-2024), με ισχύ από αύριο Σάββατο 13-07-2024 έως και τη Δευτέρα 15-07-2024.

«Εγκληματικές πρακτικές σε ιδιωτικό κυνοκομείο που συνεργάζεται με τον Δήμο Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Κοινοβουλευτική ερώτηση με θέμα την παραμέληση και κακοποίηση ζώων σε κυνοκομείο στο Κιλκίς, κατέθεσαν η βουλευτής Επικρατείας και αν. Τομεάρχης Δικαιοσύνης, αρμόδια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Έλενα Ακρίτα, και ο βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας, Πέτρος Παππάς.

Επίσκεψη Μηνά Παπαδόπουλου στο νέο πρόεδρο του Κέντρου Κοινωικής Στήριξης Κιλκίς Αστέριο Τάτση

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος  ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Επισκέφθηκα τη ν Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς το Κέντρο Κοινωνικής Στηριξης Κιλκίς, να συγχαρώ επί τη Αναλήψεως τω καθηκόντων ως πρόεδρος του ένα άξιο στέλεχος της Παιονίας και όχι μόνο, που τον διακρίνει η αποφασιστικότητα η τόλμη, καθώς και η μεγάλη του προσφορά στα Κοινωνικα δρωμενα του νομού μας τον κ. Αστέριος Τάτση. 

Σκοτώθηκε 48χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Σήμερα (12 Ιουλίου 2024) και ώρα 05:00 περίπου, στο 42,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Παλιουρίου, Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 48χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.