Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

(Video) Επίσκεψη Ευρωπαίων νηπιαγωγών στο Κιλκίς


Ανακοίνωση 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς συμμετέχει σε πρόγραμμα Εrasmus+ Βασική Δράση 2: Συμπράξεις Ανταλλαγών μεταξύ Σχολείων. Tο θέμα του προγράμματος είναι “my roots, my country, our Europe”. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν νηπιαγωγεία από τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Πολωνία και την Ελλάδα.

Δήμος Παιονίας: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 σε Πολύπετρο και Τούμπα

Ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει στην Παιονία δειγματοληπτικούς ελέγχους για covid -19, την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021:

Πολύπετρο (Κοινότητα) από 09:00 έως 11:00

Τούμπα (Αγροτικό Ιατρείο) από 12:00 έως 14:00


Επισκέψεις ΚΚΕ σε Δασαρχείο και Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Το Δασαρχείο Κιλκίς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς επισκέφτηκε αντιπροσωπεία στελεχών του ΚΚΕ, αποτελούμενη από την Ειρήνη Χατζή, γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς και μέλος της Επ. Περ. Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και τον Τάσο Βασιλακάκη, μέλος της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Δ. Παιονίας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παιονίας, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τους υπαλλήλους για τα ζητήματα της δασοπροστασίας, πυροπροστασίας.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (24/8/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας


Εργασίες κατασκευής βάσεων για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού, στο εθνικό οδικό δίκτυο, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 24/8/2021, 6:10 μ.μ.


Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης
· Συνελήφθη χθες (23 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 803 γραμμαρίων και 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 150 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε την αυλή της οικίας.

Κορωνοϊός (24/8/2021): 4.608 νέα κρούσματα (27 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 32 θάνατοι και 326 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.608, εκ των οποίων 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 566.812 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 170 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.923 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Εκδηλώσεις Δεκαπενταύγουστου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέσων Αποστόλων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς
Στα πλαίσια εορτασμού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου των Μέσων Αποστόλων και της τοπικής πανήγυρης καθώς και με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ο Πολιτιστικός Σύλλογος πραγματοποίησε δυο εκδηλώσεις – δράσεις. Η πρώτη: Έκθεση και εκδήλωση με θέμα: «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821» και μια δεύτερη με την πραγματοποίηση της «Αναβίωσης παραδοσιακής Φιλοξενίας»

Όχι άλλα εκκλησάκια στις στροφές των δρόμων μας


Του Βασίλη Αθανασιάδη
Πανέμορφη η ιστορική πρωτεύουσα του δήμου μας Γουμένισσα και επί δεκαετίες πρωτεύουσα της επαρχίας Παιονίας του νομού Κιλκίς.

Συναυλία Γιώργου Μαργαρίτη στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στον Παντελεήμονα Κιλκίς


Ο Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται στο Κιλκίς για μια μοναδική συναυλία στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στον Παντελεήμονα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Παρουσίαση του υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Κιλκίς


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Παρουσίαση του υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων -εξοπλισμένο με πλήθος παρελκομένων (λεπίδα αποχιονισμού, αλατοδιανομέα, δοχείο (χοάνη αλατιού) και υδραυλικό βραχίονα με κεφαλές καταστροφέα και κλαδέματος) -που παρέλαβε τον περασμένο Απρίλιο η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, κάνει το εξειδικευμένο, μηνιαίο περιοδικό για το επαγγελματικό αυτοκίνητο, το φορτηγό και τις οδικές μεταφοράς “Troxoi & Tir” και ο συντάκτης του Παύλος Μαυρομύτης, στο τεύχος Αυγούστου 2021.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος (24/8/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος
Ξεκίνημα με νέο όραμα και μεγάλα όνειρα
Με όνειρα, χαρά και ευχαρίστηση που είδαμε και πάλι τους μικρότερους και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές μας, ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά την Δευτέρα 23 Αυγούστου για πέντε ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς.

(Video) Γιορτή κάτω από το Φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού, στο Παλατιανό Κιλκίς

Γιορτή κάτω από το Φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού, στο Παλατιανό Κιλκίς, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021.