Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τμηματικά η εκταμίευση της δόσης των 8,1 δισ.

Η απόφαση του Eurogroup θα προβλέπει την τμηματική καταβολή της επόμενης δόσης. Η πολιτική απόφαση θα αφορά στο σύνολο του ποσού, αλλά τα χρήματα θα καταβάλλονται σύμφωνα με την τήρηση των δεσμεύσεων.

«Λαϊκή Συσπείρωση» Κ.Μακεδονίας: “Στάχτη στα μάτια της φτωχομεσαίας αγροτιάς η Κοινή Αγροτική Πολιτική ( Κ.Α.Π.) 2014 -2020 ”

"Στάχτη στα μάτια της φτωχομεσαίας αγροτιάς προσπαθούν να ρίξουν για μια ακόμη φορά σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ από κοινού το Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης και άλλοι φορείς. Από κοντά και η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, που συμμετείχε και χαιρέτισε σχετική ημερίδα «ενημέρωσης» για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020.

Ποια μπάρα δημητριακών να επιλέξω;

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Είναι σε όλους γνωστό ότι το πρότυπο της Μεσογειακής Διατροφής, το οποίο προάγει την υγεία και μας προστατεύει από διάφορες ασθένειες της εποχής μας,όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά,δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ομάδα δημητριακών δηλ. στο ψωμί ,στα όσπρια,στο ρύζι, στις πατάτες και στα δημητριακά και τα προϊόντα ολικής αλέσεως.

Τσάκωσαν 52χρονο για λαθραία τσιγάρα στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (05.07.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 52 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ομιλία Φραγγίδη σε Ημερίδα της ΓΣΕΒΕΕ

H ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιήσει Ημερίδα με θέμα: "Το Ασφαλιστικό των Επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων. Ο ΟΑΕΕ: Προβλήματα και προοπτικές".
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 & ώρα 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ Αριστοτέλους 46, ΑΘΗΝΑ.
Στην ημερίδα θα μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης

Μετατάξεις και διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών που θα οδηγήσουν σε απολύσεις

Γράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Κιλκίς

Η κυβέρνηση και η τρόικα προχωρούν στην υλοποίηση των συμφωνιών τους για τις χιλιάδες υποχρεωτικές μετατάξεις και διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών που θα οδηγήσουν σε απολύσεις για να συμπληρωθεί ο κατάλογος της ντροπής. Και αυτές οι χιλιάδες απολύσεις έρχονται να προστεθούν στις 10.000 απολύσεις αναπληρωτών.

«Καλλιτέχνης του δρόμου»

Ένα πρωτότυπο και πολύ φιλόδοξο μουσικό project, με θέμα «Καλλιτέχνης του δρόμου», και στόχο την αποτύπωση των ήχων της πόλης, ξεκίνησαν οι σπουδαστές του Sound & Music School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Η Διοίκηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς μιλά στη ΓΝΩΜΗ για τα αδέσποτα


«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού παρουσιάζουν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Λόφου τη θεατρική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» (Μενέλαος Λουντέμης)

Εγκαίνια Δανειστικής Βιβλιοθήκες Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα Κιλκίς


Δήλωση ενδιαφέροντος στο Επιμελητήριο Κιλκίς για το Ευρωπαϊκό Έργο PACMAn

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου PACMAn, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ σας να δηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στις πιλοτικές δράσεις που θα υλοποιηθούν με την ολοκλήρωση του έργου.

ΠΑΜΕ: "Έρχεται όλεθρος!"

Οι δήθεν «έκτακτες συνθήκες» που επέβαλαν τη λήψη «έκτακτων μέτρων» αποδεικνύονται στην πράξη μόνιμες φέρνοντας νέα άγρια μέτρα για το λαό και επίθεση χωρίς τέλος. Ετοιμάζεται νέα σφαγή και επιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, νέο χτύπημα στους ήδη πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, γοργή επέκταση των απολύσεων στο Δημόσιο, νεες περικοπές σε φάρμακα και στην υγεία.