Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

(Video) Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Κιλκίς, κόβει την πίτα της


Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Κιλκίς, κόβει την πίτα της, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Σύγκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αέρας… ιταλικού βορρά στο Κιλκίς, μέσα από την Φωτογραφική Έκθεση του Γιάννη Σιταρίδη

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
➤Η Έκθεση Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας «Lines and Curves» του Γιάννη Σιταρίδη φιλοξενείται στο καφέ της πόλης Coffee Factory

Διάρκεια έως 30 Μαρτίου 2010

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και από την Τρίτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Μυριόφυτο: Νεκρός 40χρονος από ανατροπή τρακτέρ

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα περίπου 7:00 μ.μ., 40χρονος μετά  από ανατροπή τρακτέρ στην περιοχή του  Μυριοφύτου Κιλκίς. 

Λόγω κορονοϊού αναβάλλουν εκδρομή στην Ισπανία

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων
Ύστερα από την αναβολή της εκδρομής του Συλλόγου μας στην Καππαδοκία για λόγους εθνικούς, το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την αναβολή και της εκδρομής μας στην Ισπανία λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού. Δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν πάμε τώρα ή στο άμεσο μέλλον εκδρομή, προφυλάσσοντας την υγεία τη δική μας και των οικογενειών μας, αλλά και των συνανθρώπων μας.

Γκουντενούδης: Προσπαθούν να με εξοντώσουν πολιτικά...

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Τις τελευταίες ημέρες γίνομαι δέκτης μιας απίστευτης προσπάθειας συκοφάντησης και πολιτικής μου εξόντωσης για ένα ζήτημα που κανονικά θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα για οποιαδήποτε διοίκηση επιθυμεί να προασπίσει τα συμφέροντα του δήμου της και των δημοτών της.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 12.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τα νέα του ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς (26/2/2020)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Happy Masque Zumba Party
Εμάς, στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis, μας αρέσει να ζούμε στον ρυθμό κάθε εποχής και να περνάμε ευχάριστα μέσα από τις δράσεις μας με κοινό παρονομαστή πάντα τη χαρά και τον ενθουσιασμό του παιδιού.

Νέο τμήμα χορού στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς Οι λάτρεις του tango και της salsa μπορούν τώρα να απολαύσουν τα ωραιότερα μαθήματα με τον μοναδικό και ταλαντούχο χορευτή Κωνσταντίνο !κάθε Τρίτη απόγευμα στην αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ.

Στη γιορτή κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ - Βραβεύεται αύριο ο δικός μας Αλέξανδρος Αλέρου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η ομοσπονδία του στίβου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα τιμήσει αθλητές και αθλήτριες που μέσα από τις εμφανίσεις τους με τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 26/2/2020, 06:30 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 
Συνελήφθη χθες (25 Φεβρουαρίου 2020) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 30χρονος αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 740 πακέτα τσιγάρων και 38 συσκευασίες καπνού βάρους 1.900 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Κιλκίς: Ενημέρωση μελών ΚΑΠΗ για ατομική υγιεινή

Με πρωτοβουλία της ΚΔΕΚ προσκλήθηκαν σήμερα στο εντευκτήριο του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς εργαζόμενοι της Τοπικής Ομάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Κιλκίς και ενημέρωσαν τα στελέχη του ΚΑΠΗ για τους κανόνες ατομικής υγιεινής που πρέπει να εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους.

(Video) Οι βιομήχανοι της ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς, κόβουν τη βασιλόπιτα 2020


Οι βιομήχανοι της ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς, κόβουν τη βασιλόπιτα 2020, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στο Διοικητικό Κέντρο της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 67χρονο για κατοχή ηρωίνης (Video)



Συνελήφθη χθες (25 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 67χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie», βρέθηκε στον χώρο αποσκευών του οχήματος επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης βάρους 3,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων στην 3η Διεθνή Έκθεση ΕLEC.TEC, στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς έδωσε το "παρών" στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Έκθεσης ELEC.TEC. 21-24 Φεβρουαρίου 2020, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό κέντρο Παιανίας.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στους αγώνες Tae Kwon Do στις Σέρρες

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα KIDS CUP SERRES στο κλειστό Νέας Ζίχνης Σερρών για τις ηλικίες από 2014 και κάτω 

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Αλέκου Κουσιδώνη

Δελτίο  τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ νομού Κιλκίς 
Για την απώλεια του Αλέκου Κουσιδώνη, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ νομού Κιλκίς εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Επιμορφωτική συνάντηση στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Πρωινό «α λα γαλλικά», στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Ανακοίνωση 3ου γυμνασίου Κιλκίς 
Πρωινό «α λα γαλλικά» απόλαυσαν οι μαθητές των γαλλικών της Β' τάξης του σχολείου μας τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.