Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (17/4/2018)

Βιομηχανία τροφίμων με έδρα το Κιλκίς ζητά για πρόσληψη βοηθό Λογιστή.
Δείτε ΕΔΩ


Γεμάτη Κυριακή για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 15 Απριλίου οι αγώνες δρόμου και βουνού ήταν πολλοί, όπως θα είναι από δω και πέρα. Ευκαιρία για εκδρομές, παρέες και συμμετοχές για τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο “Το Κιλκίς της Ιστορίας… ”

Δελτίο τύπου Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ.) 
Το ΚΕ.ΑΣ.Μ. είναι ένα μια ομάδα σκεπτόμενων νέων η οποία μετρά πλέον 3 χρόνια ζωής και παραρτήματα σε 4 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κόρινθο και Κομοτηνή). Έχει πραγματοποιήσει συνολικά 25 ανοιχτές δράσεις προς το κοινό με θερμή απήχηση και θετικό αποτέλεσμα. 

Ανθοέκθεση στον Επτάλοφο Κιλκίς


Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα και πιστά στην αποστολή τους να χαρίσουν απλόχερα τη βοήθεια και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τα μέλη του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς» στάθηκαν για ακόμη μια φορά δίπλα σε άπορες οικογένειες του νομού μας.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (17/4/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η αντρική ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς με σκορ 3-1 επί του Λεβέντη Λεβεντοχωρίου σε εντός έδρας παιχνίδι. 

Την Κυριακή 22 Απριλίου το ‘’Φεστιβάλ των Χρυσών Ακαδημιών ‘’ στο Καυταντζόγλειο

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ που φέτος θα γίνει στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στις 22 Απριλίου 2018.

Η Κιλκισιώτισσα φιλόλογος Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη, εισηγήτρια σε Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοτεχνίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοτεχνίας, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο στις 12, 13 και 14 Απριλίου 2018. Φιλόλογοι από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν στην όμορφη πόλη του Αγρινίου με θέμα: «Η Λογοτεχνία της περιόδου του Μεσοπολέμου στο χώρο της Δυτικής Ελλάδας».

Θεσσαλονίκη: Μουσικές συναντήσεις στο Φουαγιέ του Θεάτρου Αυλαία

Το Θέατρο Αυλαία κινείται σε ανάλαφρους, ανοιξιάτικου ρυθμούς και παρουσιάζει μια σειρά ζωντανών μουσικών εμφανίσεων στο φουαγιέ του θεάτρου, παράλληλα με τις παραστάσεις! Τέσσερα ξεχωριστά live με αγαπημένους καλλιτέχνες της πόλης και ξεχωριστές θεματικές καλούν το κοινό να παρατείνει την απόλαυση μετά από μια θεατρική παράσταση με ένα ποτό στο φουαγιέ.

Τριήμερος κύκλος εκδηλώσεων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Με τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις θα τιμήσει και φέτος ο δήμος Νεάπολης-Συκεών τον πολιούχο της Δ.Ε. Νεάπολης Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο, προγραμματίζοντας έναν πλούσιο κύκλο εκδηλώσεων.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα, «ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΑΚΟΙ» - Τι εμποδίζει την ανάπτυξη;

Η διαΝΕΟσις, με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΑΚΟΙ» - Τι εμποδίζει την ανάπτυξη;

Κατάργηση παράβολου από τον ΕΟΠΠΕΠ-Ηλεκτρονικά θα χορηγείται η Βεβαίωση Πιστοποίησης

Με Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης, μετά από σχετική πρόταση του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ, η οποία προωθείται για δημοσίευση στο ΦΕΚ:

Το μεγάλο παιχνίδι πλησιάζει για την Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι της χρονιάς, καθώς τη Κυριακή υποδέχεται στις 4.30μ.μ. την Δόξα 2016 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. 

Συλλήψεις σε Πέλλα και Χαλκιδική για χασισοφυτείες

Συνελήφθησαν χθες (16 Απριλίου 2018) στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, 4 άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Πέλλα και στη Χαλκιδική, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ - Τι απαντάει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Καταγγελία ΠΕΟΔΗΝ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ)
Το Σάββατο 27/01/2018 στην απογευματινή βάρδια, στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κιλκίς ιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και συνοδοί δέχτηκαν λεκτική επίθεση και προπηλακισμούς από ασθενή. 

Γκουντενούδης προς Σπίρτζη: "Να μην πληρώνουν διόδια όσοι εργάζονται στην περιοχή του σταθμού διοδίων των Ευζώνων"

Ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Χρήστος Γκουντενούδης απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη ζητώντας του την απαλλαγή των κατοίκων αλλά και όσων εργάζονται στην περιοχή πέριξ του σταθμού διοδίων των Ευζώνων από την καταβολή τελών διοδίων.

Πρόσκληση για το πρόγραμμα «Επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης μέσω του Μέτρου 5 και υπομέτρου 5.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 δημοσίευσαν από κοινού το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΕΛ.Γ.Α., ο οποίος αποτελεί και τον ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης του προγράμματος.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Φιλιώς Τριανταφυλλίδου


Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς ευχαριστεί τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια το τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για την προσφορά εξεταστικού παραβάν για τις ανάγκες των μαθητών του Σχολείου μας.

Διακοπή ρευματοδότησης σε Μεγάλη Βρύση και Παλιό Γυναικόκαστρο

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρευματοδότησης στο κέντρο του οικισμού της Μεγάλης Βρύσης από τις 8:00 έως τις 13:00 και στην είσοδο του οικισμού Παλαιού Γυναικοκάστρου από τις 12:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Συλλυπητήρια Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για τον θάνατο της Κικής Πάγκου

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά οδύνη μετά την αγγελία θανάτου της εκλεκτής συναδέλφου Κικής Παπαδοπούλου-Πάγκου, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους της και να τους ευχηθεί δύναμη και κουράγιο.

Τιμήθηκε η 77η επέτειος της «Μάχης των Ευζώνων» της 25ης Απριλίου 1941

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σεβασμό τιμήθηκε η 77η επέτειος της «Μάχης των Ευζώνων» της 25ης Απριλίου 1941.

Εγκύκλιος για τις εισφορές κατηγοριών ασφαλισμένων στον ΕΦΚΑ

Διευκρινιστική εγκύκλιο για τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ των μελών εταιρειών ή και διαχειριστών ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ, των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων καθώς και προσώπων που έχουν αγροτικό εισόδημα και παράλληλα ασκούν και άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Ρύθμιση οφειλών για ασφαλισμένους πρώην ΕΤΑΑ

Ενεργοποιήθηκε στο πληροφοριακό σύστημα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, η εφαρμογή για τη ρύθμιση οφειλών έως 50.000 ευρώ προς το ΚΕΑΟ σε έως 120 δόσεις για τους αυτοαπασχολούμενους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑ (δικηγόρους, γιατρούς και μηχανικούς).

Ανοίγει σήμερα Τρίτη, 17 Απριλίου το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»


Ενεργοποιείται εκ νέου από σήμερα, Τρίτη, 17 Απριλίου, η δυνατότητα επεξεργασίας αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.