Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ευχές Πάσχα από τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Γιώργο Μπαλάσκα


Ευχές Πάσχα από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη


«Επιπλέον δράσεις του νομικού προσώπου πρόνοιας του δήμου Παιονίας»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το ΝΠΔΔ του δήμου Παιονίας έχει από τις 11 Μαρτίου 2020 αναπροσαρμόσει πλήρως την λειτουργία του προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Από την ημέρα που ανεστάλη η λειτουργία των παιδικών σταθμών όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτούς (βρεφονηπιοκόμοι, υπάλληλοι καθαριότητος , μάγειρες και τραπεζοκόμοι) απασχολούνται στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και στο ΚΕΦΟ. 

Ευχές Πάσχα του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Κιλτίδη


Ευχές Πάσχα από το Ταμείο Γ.Ν. Κιλκίς

Ευχές Πάσχα από το Σύλλογο ΧΩ.Μ.Α. Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από την ΕΠΣ Κιλκίς


Ευχές Πάσχα Συμβουλίου Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης


1η διαδικτυακή συνάντηση γονέων των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Η νέα πραγματικότητα που βιώνουμε αποτελεί πηγή άγχους τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Πως θα μπορούσε αυτό να αντιμετωπίστει; Σήμερα λοιπόν, Μεγάλη Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των δομών ΚΔΑΠ Kinesis, με θέμα "Διαχείριση άγχους λόγω κορονοϊού-καραντίνας στα παιδιά", με εισηγήτρια την κ. Ρέρα Ειρήνη, παιδοψυχολόγο ΑΠΘ, MSc.

"Αυτή είναι η αλήθεια για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς
Σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας, απαιτείται από όλους επίδειξη υπευθυνότητας και φυσικά αυτοκριτικής. Η κα Αγαθοπούλου δυστυχώς δεν επιδεικνύει την υπευθυνότητα που απαιτεί η κρίσιμη αυτή περίοδος και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Ρωτάει τον Υπουργό Υγείας «εάν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην χρηματοδότηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς μέσω του ΠΔΕ, για την δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 15/4/2020, 5:15 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας 
Οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση ληστείας που έγινε προχθές (13 Απριλίου 2020) σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Ημαθία. 

Ευχές Πάσχα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς


ΚΚΕ: Τώρα μέτρα προστασίας των εργαζόμενων στις βιομηχανίες του Κιλκίς

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Συναδέλφισσα/έΤο ΚΚΕ απευθύνεται σε εσένα που εργάζεσαι στις βιομηχανίες του νομού Κιλκίς και αγωνιάς από τη μία για την υγεία σου και της οικογένειάς σου και από την άλλη για να μην χάσεις το μεροκάματό σου.

Ευχές Πάσχα από τον Ερυθρό Σταυρό Γουμένισσας


Ευχές Πάσχα από τον Θεόφιλο Τιρεκίδη

Υπογράφει ο
Θεόφιλος Τιρεκίδη
Τομεάρχης Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δ.Ε.Ε.Π νομού ΚΙΛΚΙΣ
Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ έξοδος της κοινωνίας μας, από την περιπέτεια που περνάμε, να συνοδεύεται από ΣΟΦΙΑ και διάθεση για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, στοχεύοντας στην προκοπή όλων μας.

Ευχές Πάσχα Χρήστου Γκουντενούδη

Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρ. Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Αγαπητοί συνδημότες και συμπατριώτες όπου γης,
Η κορύφωση των Παθών του Θεανθρώπου και η προσδοκία της Αναστάσεως, με το συνταρακτικό και ανεπανάληπτο Σταυροαναστάσιμο μήνυμα, αποκτούν και μια άλλη ιδιαίτερη διάσταση που φέτος θα μας αγγίξει όλους όχι μόνο συμβολικά αλλά και στην ίδια μας τη ζωή.

Κιλκισίου: "Η δόξα της Αναστάσεως να λαμπρύνει τις καρδιές όλων μας"

Με πολλές Αναστάσιμες Πατρικές ευχές
Ο Μητροπολίτης
† Ο Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ
«Ὀρθρίσωμεν ὄρθρου βαθέος, καὶ ἀντὶ μύρου τὸν ὕμνον προσοίσωμεν τῷ Δεσπότη, καὶ Χριστόν ὀψόμεθα, δικαιοσύνης Ήλιον, πᾶσι ζωὴν ἀνατέλλοντα»
Στις υπέροχες καταβασίες που θα ακουστούν σε λίγο στον αναστάσιμο όρθρο απευθύνεται και πάλι πρόσκληση προς όλες τις διψώσες δια αθανασίαν ψυχές, να πλησιάσουν και να ζήσουν τον Ήλιο της δικαιοσύνης.

Ευχές Πάσχα από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννη Ανδρίτσο


Ευχές Πάσχα από τον Αναπ. Γ.Γ. Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Αναστασιάδη


Ευχές Πάσχα από τα ΚΔΑΠ Kinesis και το Γυμναστήριο Kinesis Gym

"Από όλους εμάς,την ομάδα των δομών ΚΔΑΠ και του γυμναστηρίου KINESIS τις καλύτερες ευχές. Καλή Ανάσταση και καλό Ορθόδοξο Πάσχα, παρέα με την οικογένεια σας και με την πίστη ότι πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί μία όμορφη παρέα."

Ευχές Πάσχα από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΟΜΗΡΟΣ


Αισθητική παρέμβαση πρασίνου στους κήπους του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς 
Το συνεργείο πρασίνου είναι υπεύθυνο για τα μικρά θαύματα αισθητικής που συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Με ιδιαίτερη επιμέλεια οι εργαζόμενοι στο πράσινο κούρεψαν το γκαζόν, ξανάδωσαν σχήμα στους φουντωμένους θάμνους και καθάρισαν από αγριόχορτα και κλαδιά τους κήπους του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά ...

Ευχαριστήριο Δήμου Κιλκίς
Με συγκινητικό τρόπο, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες εκφράζουν τη στήριξή τους στους ωφελούμενους και στο εργαζόμενο προσωπικό του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι". 

Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Δήμο Κιλκίς προς στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού διέθεσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου η Δημοτική Αρχή ενισχύοντας τον εξοπλισμό των υγειονομικών μονάδων σε μέσα ατομικής προστασίας. 

76 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Παιονίας

Προκηρύσσονται μετά το Πάσχα 76 θέσεις κοινωφελούς εργασίας, οκτάμηνης διάρκειας, στον Δήμο Παιονίας σε ειδικότητες που αναφέρονται στους πίνακες που δημοσιεύονται.

Το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου ευχαριστεί τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς

"Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Κωνσταντίνος Κατσιάνος παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου 80 μάσκες - προσωπίδες υψηλής προστασίας. Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιώργος Περπερίδης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του."

(Video) Δωρεά ιατρικού υλικού προφύλαξης από την Περιφέρεια προς τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς


Δωρεά ιατρικού υλικού προφύλαξης από την Περιφέρεια προς τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς, την Τρίτη 14 Απριλίου 2020.

"Σας ευχαριστώ πολύ και δε θα σας ξεχάσω ποτέ, εκεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Θωμάς Κατσαντάς
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας και να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, την απέραντη και απόλυτη ευγνωμοσύνη και το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου στον Διευθυντή, στους γιατρούς, στους ειδικευόμενους, στην Προϊσταμένη καθώς και όλο το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Μαιευτικής/Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο οποίο γέννησε επιτυχώς η κόρη μου.