Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Επιτακτική η ανάγκη για ένα νέο σύγχρονο νοσοκομείο στο Κιλκίς

Υπογράφει ο Πασχάλης Μασούρας
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Αν προσπαθήσει κάποιος να πει δυο λόγια για την ιστορία του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς, ένα είναι βέβαιο, θα συμφωνήσουμε μαζί του με το γεγονός ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τοπική κοινωνία λόγω της ιδιαιτερότητας που το χαρακτηρίζει ιστορικά και αναφέρομαι στην εθελοντική εργασία των κατοίκων εκείνης της εποχής, με μοναδικό σκοπό την ανέγερση του, η οποία αποτυπώνεται πλήρως στο πρώτο κτήριο (1936) που συναντά ο επισκέπτης. 

Στέφανος Παραστατίδης: Την Κυριακή έχουμε ξανά ραντεβού με την Ιστορία - Θα είμαστε όλοι εκεί

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Κάθε εκλογική διαδικασία δίνει οξυγόνο στη Δημοκρατία.
Την ερχόμενη Κυριακή 6η Οκτωβρίου τα μέλη, οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούνται να επιλέξουν το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας ολικής επαναφοράς μίας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον εναλλακτικό πόλο στο πολιτικό σύστημα έναντι της συντηρητικής παράταξης.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ, ΔΑΦΝΟΧΩΡΙ, Π. ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 03-10-2024 ΠΕΜΠΤΗ από ώρα 08:00 έως 12:00.

(VIDEO) ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ: Ενημέρωση στα σχολεία του νομού Κιλκίς για την ενδοσχολική και ενδοοικογενειακή βία

ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ: Ενημέρωση στα σχολεία του νομού Κιλκίς για την ενδοσχολική και ενδοοικογενειακή βία. Γυμνάσιο - Λύκειο Ευρωπού, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024. Μία διοργάνωση του Συλλόγου Κακοποιημένων Γυανικών ΝΕΑ ΖΩΗ.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή  2 Οκτωβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.