Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εορταστικών εκδηλώσεων «33α Πολυκαστρινά»

Με μεγάλη επιτυχία, χάρη στην ανταπόκριση δημοτών και επισκεπτών, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εορταστικών εκδηλώσεων «33α Πολυκαστρινά» στην έδρα του Δήμου Παιονίας. Η κεντρική πλατεία, το Πολιτιστικό Κέντρο, οι χώροι των παιχνιδιών και των ψυχαγωγικών - δημιουργικών δραστηριοτήτων κατακλείστηκαν από πλήθος κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Δυναμική παρουσία του συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς" στον 9ο διαγωνισμό πιροσκί Ευκαρπίας

Με δικό του περίπτερο συμμετείχε ο Σύλλογος “Ανάσα Ευαισθησίας” Κιλκίς στον 9ο διαγωνισμό Πιροσκί, που διοργάνωσε στις 30 Μαΐου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας-Κιλκίς “ΤΟ ΛΑΒΑΣ”.

Πρωταθλητής ο "Καραγιάννης" Ευρωπού στην πάλη στην άμμο

Ο σύλλογος ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού αναδείχτηκε πρωταθλητής στους εφήβους στην πάλη στην άμμο, σε αγώνες που έγιναν την Κυριακή 31-05-2015 στην Παραλία Κατερίνης.

Καθυστερήσεις στις μεταθέσεις, διορισμούς, αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Με καθυστέρηση, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν και φέτος όλες οι Υπηρεσιακές Μεταβολές των Εκπαιδευτικών. Οι μεταθέσεις δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του Μαρτίου.
Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι θα καθυστερήσουν τώρα και όλες οι υπόλοιπες Υπηρεσιακές Μεταβολές των Εκπαιδευτικών (αποσπάσεις, μόνιμοι διορισμοί, προσλήψεις αναπληρωτών).

Διακλαδικό στρατιωτικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 9 έως την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου του Διακλαδικού Στρατιωτικού Πρωταθλήματος, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως ακολούθως:

Κιλκίς: 64χρονος Βούλγαρος μετέφερε παράνομα 15 αλλοδαούς, μεταξύ των οποίων και 8 ανήλικα παιδιά

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, ένας 64χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Εύζωνοι Κιλκίς: 32χρονος Έλληνας μετέφερε παράνομα 2 μετανάστες

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Ανάδειξη νέων ταλέντων του τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ένδυσης Κιλκίς

Συνεργασία για 3 χρόνια υπέγραψε το τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ένδυσης με την Kopenhagen Fur, ένα από τα μεγαλύτερα δημοπρατήρια γούνας στην Ευρώπη, με έδρα την Κοπεγχάγη.

«Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ»: Συνάντηση με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων

Δελτίο τύπου συνδυασμού  «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ»
Με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων που εξελέγησαν με το συνδυασμό «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» είχε συνάντηση ο επικεφαλής της παράταξης Παύλος Τονικίδης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ανακοινώθηκαν οι 32.433 επιτυχόντες του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους (πίνακες)

Αναρτήθηκαν την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 στον Διαδικτυακό Τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 2/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης:

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τσίπρας – Γιούνκερ για το ελληνικό σχέδιο- Έκτακτη συνάντηση σήμερα στις Βρυξέλλες·Συμφωνία με τους θεσμούς για τα κόκκινα δάνεια-Απαγόρευση πλειστηριασμών μέχρι 200.000 ευρώ για έναν χρόνο·Μέσα στον μήνα- Αντικαθίστανται οι διοικητές των νοσοκομείων
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ακίνητα- Τι θα γίνει με τα ενοίκια·Μέχρι να.. βγει η ψυχή-«Συμφωνία» 47 σελίδων από το Μέγαρο Μαξίμου στους «θεσμούς»- Σήμερα η πρώτη γεύση·Θύελλα για τα οδοιπορικά στρατιωτικών, γιατρών και νοσηλευτών