Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Κιλκίς: Συνέλαβαν 20χρονο για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (22 Απριλίου 2019) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 20χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ευχές Πάσχα από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κιλκίς, Θανάση Βουλγαράκη

Κιλκίς: Αντικαταστάθηκαν οι κατεστραμμένοι κυρτοί καθρέπτες

Αντικαταστάθηκαν οι κατεστραμμένοι κυρτοί καθρέπτες στην περιοχή ΙΚΑ-Νοσοκομείου Κιλκίς, μετά το δημοσίευμα της Γνώμης (Δείτε ΕΔΩ).

Δείτε το υποδειγματικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Παιονία της Προόδου"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη
Ο συνδυασμός μας παρουσιάζει υποδειγματική σύνθεση, το 31 % των υποψηφίων συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και το 2014, το 28% έχουν συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια σαν δημοτικοί σύμβουλοι με άλλους συνδυασμούς και το 41 % είναι νεοεισερχόμενοι στο στίβο της αυτοδιοίκησης που φέρνουν όρεξη και φρεσκάδα ιδεών! 

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανερής


Τα νέα του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη (22/4/2019)

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Η Νατάσα Γιάντση είναι μια ακόμα γυναικεία παρουσία που κοσμεί τον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς τον Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη.

Ευχές Πάσχα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


Χαιρετισμός νέου προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χ. Χατζημλάδη

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Φίλες και φίλοι, μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Θα ήθελα κατ αρχάς με αφορμή την εκλογή μου στη θέση του προέδρου, να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με επέλεξαν και υποστήριξαν την απόφασή μου.

Πρόγραμμα Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας στο Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου


Κιλκίς: Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος - Υποχρεωτική η αργία Πρωτομαγιάς

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι, με βάση το Νόμο 4177/2013, και την υπ’ αριθ.πρωτ. 113083/322 22-3-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales", το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου 2019.

Κωνσταντίνος Καραμανλής: 21 χρόνια μετά...

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Συμπληρώνονται σήμερα 21 χρόνια από την ημέρα που ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ιδρυτής της ΝΔ και η κορυφαία ελληνική πολιτική προσωπικότητα που σφράγισε με την παρουσία του την πορεία της χώρας προς τον εκδημοκρατισμό και την ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια έφυγε από τη ζωή (23 Απριλίου 1998).

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 24 Απριλίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Πρόγραμμα ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας στον Άγιο Νεκτάριο Κιλκίς



Πρόγραμμα ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας στον Άγιο Νεκτάριο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα: Από το Εκούσιον Πάθος στην Λαμπροφόρο Ανάσταση


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
«Ιδού αναβαίνομεν εις Ιεροσόλυμα…» ακούμε από τα χείλη των ψαλτών στον υπέροχο ύμνο της Μεγάλης Εβδομάδος : «Ἐρχόμενος ὁ Κύριος, πρὸς τὸ ἑκούσιον Πάθος, τοῖς Ἀποστόλοις ἔλεγεν ἐν τῇ ὁδῷ. Ἰδοὺ ἀναβαίνομεν εἰς Ἱεροσόλυμα, καὶ παραδοθήσεται ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου, καθώς γέγραπται περὶ αὐτοῦ.(…)» και συγκεκριμένα το βράδυ των Βαΐων που άρχεται και η Μεγάλη Εβδομάδα. 

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς, στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 2019

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 2019 και το Ανοιχτό Κύπελλο Ελλάδος Μαθητών-Μαθητριών 2019 που έγιναν στις 20-22/4/2019 στο Περιστέρι Αττικής. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 1200 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 10 επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με την τάξη τους.

Δημήτριος Ασλανίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Ασλανίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί μου συμπολίτες, ονομάζομαι Ασλανίδης Δημήτριος. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1978 και μεγάλωσα στη Νέα Σάντα, οικισμός της δημοτικής ενότητας Γαλλικού, απ' όπου και κατάγομαι. Υπηρετώ επί είκοσι συναπτά έτη στην Ελληνική Αστυνομία. Τα τελευταία χρόνια ζω στην πόλη του Κιλκίς με την οικογένειά μου, την σύζυγό μου Τσελίκη Κρυστάλλω και τον δύο ετών υιό μου Αριστείδη.

Η Μαρία Μαυροκεφαλίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς»
Η Μαρία Μαυροκεφαλίδου, 32 ετών, εκπαιδευτικός, θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.