Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ Κιλκίς KKE: Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Να παρθούν τώρα πίσω όλες οι απολύσεις στην «Alumil»

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς KKE
Οι μαζικές απολύσεις που πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρία «Alumil» πρέπει να καταδικαστούν από όλους τους εργαζόμενους του Κιλκίς, αλλά και από την υπόλοιπη τοπική κοινωνία.

Έφυγε ο Νικόλας (Πέτσος)

Στο κέντρο πανύψηλος λεβέντης ο Νικόλας (Πέτσος)
Ολυμπιακός Πολυκάστρου 1949

Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2022, έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο Νικόλαος Π. Γκουγκουσίδης.

Φραγγίδης: Με πρόχειρες λύσεις και χωρίς πρόγραμμα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα μεγάλα θέματα του ΕΣΥ


Δείτε το Video ΕΔΩ, ή κάντε κλικ επάνω στη φωτογραφία
Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας, με τίτλο «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας Ελλάδας» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Τροπολογία Γεωργαντά για την καταβολή προκαταβολών σε όσους επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις του Ιουνίου 2022

Ψηφίζεται σήμερα η νομοθετική ρύθμιση του ΥπΑΑΤ κ. Γ. Γεωργαντά, με την οποία αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που ανέκυψαν λόγω των ζημιών σε αγροτικές καλλιέργειες και ζωικό κεφάλαιο σε διάφορες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας από τις έντονες και εκτεταμένεςχαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν τον Ιούνιο 2022.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με την απόφαση 28/2022 του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δ.Κ.Β. Κιλκίς, το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού διαμορφώνεται ως εξής:

Λειτουργεί πάλι το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ι.Ν. 
Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρθολομαίου θα ξαναλειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένα άτομο για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω χθες (28 Σεπτεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Γιορτάστηκε στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Τη Δευτέρα 26-09-2022, εορτάστηκε στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών.

(Video) Εντυπωσιακή υποδοχή της "Φλόγας αγάπης 2022" στο Κιλκίς

Εντυπωσιακή υποδοχή της "Φλόγας αγάπης 2022" στο Κιλκίς, Δημοτικό Πάρκο, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Εργαστήριο του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το διακεκριμένο Αμερικανό δημιουργό animation Larry Cutler

Masterclass για το animation με το διακεκριμένο Αμερικανό δημιουργό animation Larry Cutler διοργανώνει το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης καινοτομίας «Beyond Expo» που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής, που έγινε το βράδυ της 20ης Μαΐου 2021, σε περιοχή των Σερρών.

Με μετάλλια στις αποσκευές του επιστρέφει το Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis
Στο Octagon Submission 4 συμμετείχε το Kinesis Fight Club με 4 αθλητές που αγωνίστηκαν στο στυλ Brazilian Jiu Jitsu Nogi.

«Voltάρω 6»: η «πράσινη» γιορτή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ηλεκτροκίνηση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους πολίτες στο «Voltάρω 6», τη μεγάλη «πράσινη» γιορτή της ηλεκτροκίνησης.

Κιλκίς: Ξεκίνησε το νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Ι.Π.Ε. σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιδύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως - Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Με αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησε την Τετάρτη 28η Σεπτεμβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή στην ακριτική περιοχή του Κιλκίς, τηρώντας με ορθότητα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, το επιμορφωτικό πρόγραμμα: «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ - ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΗ», που υλοποιείται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης: «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας – Ανάπτυξη Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων» (κωδικός ΟΠΣ 5073422) του επιχειρησιακού προγράμματος: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

Έναρξη νέας χρονιάς του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς για την πολιτιστική περίοδο 2022-2023 καλεί τα μέλη του για δράση και δημιουργία. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 7 μμ αρχίζουν οι πρόβες της χορωδίας, όπως κάθε χρόνο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.