Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Είχαν ρημάξει δωμάτια και εξοχικά στη Χαλκιδική

Εξακριβώθηκε στο πλαίσιο συστηματικής και αναλυτικής έρευνας του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, η εγκληματική δράση τετραμελούς ομάδας που δραστηριοποιούνταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές σε εξοχικές κατοικίες και νοικιαζόμενα δωμάτια σε περιοχές της Χαλκιδικής.

Η ταινία Chic με την Φανί Αρντάν στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς



Με μία κωμωδία… υψηλής ραπτικής με την Φανί Αρντάν συνεχίζονται οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ.

Νέο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας για 6 μήνες στο Arad της Ρουμανίας

To You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Ofensiva Tinerilor Association” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 6 μηνών, στην πόλη ARAD της Ρουμανίας, από 1 Σεπτεμβρίου 2016 έως 1 Μαρτίου 2017.

"Πρώτη" για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Το ερχόμενο Σάββατο 13 Αυγούστου στις 19:00 θα ξεκινήσει ο Άρης Παντελεήμονα την προετοιμασία του ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο νέο πρωτάθλημα. Η κλήρωση των αγώνων της Β' κατηγορίας, όπου θα συμμετάσχει για 31η φορά, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ενώ την ίδια ημέρα θα δοθούν οδηγίες και εξηγήσεις από την διοργανώτρια Ε.Π.Σ. Κιλκίς για την προκήρυξη πρωταθλήματος περιόδου 2016-17.