Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 5 Μαΐου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

«ΑΙΩΝ ΕΝ ΙΩΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΩ: Από την ΔΕΘ στην Πλατεία Συντάγματος

«ΑΙΩΝ ΕΝ ΙΩΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΩ»
Μια οπτικοακουστική διαδρομή στα γεγονότα της Μικρασιάτικης Καταστροφής 16-22 Ιανουαρίου 2023
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε το επετειακό οπτικοακουστικό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια μνήμης από την Μικρασιατική Καταστροφή, «Αιών εν Ιωνία Θράκη και Πόντω», μια δυναμική συνδιοργάνωση σημαντικών φορέων της χώρας, το ταξιδεύει στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου.

Στον Αλέξανδρο Κιλκίς ο Σάββας Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση Αλέξανδρου Κιλκίς 
Εμπειρία, ποιότητα και ποδοσφαιρικό πάθος αποκτά ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την μετεγγραφή-επάνοδο του Σάββα Παπαδόπουλου! Ο 34χρονος αμυντικός χαφ, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Αλέξανδρου, «μπαίνει» στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για να την βοηθήσει να φτάσει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Τα νέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" (10/1/2023)

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 η μικτή χορωδία του Συλλόγου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Η Σ. Ζαχαράκη, η Χ. Παπαδοπούλου, η Ε. Παπαλουκά και η Β. Ταταβέλη, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με τον Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

«Τσακιρμιζέ», ερωτικό τραγούδι Ερυθραίας Μικράς Ασίας

«Τσακιρμιζέ», ερωτικό τραγούδι Ερυθραίας Μικράς Ασίας.
Ήχος εσώ δεύτερος του μαλακού χρώματος. Ρυθμός 4/σημος. Μπάλλος.
Τον τίτλο έδωσαν τα τσακίρικα (χαριτωμένα, έξυπνα) μάτια της αγαπημένης. Με πλούσια εκφραστικά μέσα ο τραγουδιστής παρουσιάζει και επαινεί τα κάλλη του αγαπημένου προσώπου. Κρουστάλλινος ο λαιμός, μαργαριτάρι η ελιά, της Γιάφας (Χάϊφα) πορτοκάλι, της Πόλης μερσινό (γλυκό κουταλιού) κ.α.

Η ECDM Expo NORTH 2023 μπαίνει δυναμικά στην τελική ευθεία

Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, η διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023 είναι πλέον στην τελική ευθεία.

Ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα από το όμορφο χωριό του Νομού Κιλκίς, Πλαγιοχώρι

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με θέα ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα, από το όμορφο μικρό χωριό Πλαγιοχώρι του Νομού Κιλκίς έρχονται στο μυαλό μου μόνο όμορφες λέξεις για να μπορέσω να περιγράψω την ομορφιά που ξεκουράζει τα μάτια μου.

Θέσεις εργασίας στο Kinesis


Η ομάδα του γυμναστηρίου KINESIS GYM μεγαλώνει...
- Αναζητά νέους - νέες 18 έως 30 ετών γυμναστές, αποφοίτους Τ.Ε.Φ.Α.Α. για πλήρη απασχόληση και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
- Απαραίτητη προϋπόθεση η ενεργή κάρτα ανεργίας.
- Αποστολή βιογραφικών στο kdapkidsathletics@gmail.com

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Νομού Κιλκίς, κόβουν τη βασιλόπιτά τους

Ανακοίνωση Συλλόγου 
Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς & Φίλους τους στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, που θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12.00. Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να τιμηθούν συμπολίτες μας και έφεδροι με καθοριστική παρουσία στην Ελληνική κοινωνία.

Πεδινό Κιλκίς: Έκθεση έργων του γραφίστα Δημητρίου Φ. Μαλιαχώβα

Ανακοίνωση της εκκλησιαστικής επιτροπής ου Ιερού Ναού Πεδινού

Μια πολύ όμορφη ιδέα υλοποιείται από μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής ου Ιερού Ναού και πνευματικού κέντρου Πεδινού.

Γιώργος Αναστασιάδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη
Γνωρίζοντας το ειλικρινές ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μου που χρόνια τώρα με στηρίζουν κατά την ενασχόληση μου με τα κοινά, αλλά και πολλών φίλων εκτός του νομού Κιλκίς, θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω ότι λόγω ιδιαίτερα απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεων της τρέχουσας περιόδου, δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα που μου έχει γίνει από την επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Έχω ήδη απαντήσει στον επικεφαλής της επιτροπής διευκρινίζοντας τον παραπάνω λόγο.

Μνήμες από την χώρα των Λωτοφάγων

Γράφει η Παναγίτσα Μιχαήλου
Και κάπου προς το βάθος. Εκλογές..
Από τις εκλογές,δεν περιμένω την αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο..Ούτε και πάσχω από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Όμως σιχαίνομαι τον κάθε είδους εμπαιγμό. Γιατί υποτιμά την νοημοσύνη, τη μνήμη και την αξιοπρέπεια μου. Ίσως γι αυτό όσοι παθαίνουν Αλτσχάιμερ κι απαλλάσσονται από τις αβάσταχτες μνήμες δεν υποφέρουν πια από υπέρταση.

Παροιμίες και Γνωμικά

Του Κώστα Μπούζα
Είναι μια ειδική μορφή λόγου που έπαιρναν οι παρατηρήσεις, τις οποίες έκαναν σε άλλους καιρούς οι άνθρωποι για την κοινωνία τους και για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Σεμινάριο που μπορεί να σε αφορά: Social media και κατάθλιψη

Στο χώρο του ιατρείου του ψυχιάτρου Όμηρου Σαββίδη, 25ης Μαρτίου 20 σο Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση με θέμα social media και κατάθλιψη.