Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Αμαλία Ξοπλίδου: Μαζί για το Νομό μας, την Ελλάδα μας και τα παιδιά μας

(Video) Κιλκίς: Σεμινάριο μονωδίας με την σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη


Σεμινάριο μονωδίας με την σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη, την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στο Κιλκίς.

Περιοδεία του Θεοδόση Κωνσταντινίδη, σε χωριά του Κιλκίς, μαζί με υποψ. βουλευτές του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Περιοδεία σε χωριά του Κιλκίς (Μεταλλικό, Ξηρόβρυση, Μεγάλη Βρύση, Βαπτιστή, Χωρύγι) πραγματοποίησε μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, Κώστα Τσαουσίδη, Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για τα κόκκινα δάνεια - Προστασία α΄ κατοικίας πλατφόρμα


Προστασία α΄ κατοικίας πλατφόρμα. Ο Κωνσταντίνος Τζίκας (δικηγόρος & διαμεσολαβητής)* αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του Alpha και στην πρωινή εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτριου Λαζόπουλου «Εδώ Θεσσαλονίκη» στις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας των δανειοληπτών που έχουν κόκκινα δάνεια για την υπαγωγή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ), μέσω της ιστοσελίδας www.keyd.gov.gr, η οποία πλατφόρμα ανοίγει την 1η Ιουλίου 2019. Η πρόσβαση θα γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

Υπάρχει ένας διαφορετικός ο δρόμος. Στο χέρι μας είναι!

''Προοδευτικό είναι το Πατριωτικό!'' 
Συν-υπογράφουν οι: ***
Ερωτήματα ''καυτά'' λόγω καυτών εκλογών... Και πόσο μάλλον εκλογών μέσα στο κατακαλόκαιρο! Υπάρχει εκείνος ο ρομαντικός ''τρίτος δρόμος''; Υπάρχει κάτι ανάμεσα στον λαϊκισμό και τον ελιτισμό; 

Συνάντηση Κώστα Σιδηρόπουλου, με Κιλκισιώτες που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς, Κώστα Σιδηρόπουλου
Συνάντηση με Κιλκισιώτες που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη είχε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία ψήφος και να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ώστε να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ όσο περισσότερο γίνεται στις εκλογές τις 7ης Ιουλίου.

Πέμπτος με ρεκόρ ο Α. Αλέρου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου K23

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Όταν είσαι στην κατηγορία των Παίδων, όταν δεν έχεις ακόμη κλείσει τα δεκαεπτά χρόνια σου και καταφέρνεις όχι απλά να προκριθείς σε ένα τελικό ενός αγωνίσματος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως τα 800 μ στο οποίο συμμετείχαν οι κορυφαίοι 23χρονοι και που πέρα από τις ικανότητες πρώτο λόγο παίζει η εμπειρία και τέλος όταν καταφέρνεις να κάνεις νέο ατομικό ρεκόρ που είναι ταυτόχρονα η καλύτερη επίδοση φέτος στην χώρα μας στις ηλικίες ως 20 ετών, τότε η 5η θέση για τον αθλητή του Αλέξανδρου Κιλκίς αποκτά ιδιαίτερη σημασία και δείχνει το μέγεθος το ταλέντο και τις ικανότητες του αθλητή.

Έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων από το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ – ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής

Κιλτίδης: "Να συνεννοηθούμε"


Προεκλογικό σποτ του Κώστα Κιλτίδη για τις εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019.