Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Επιβολή τέλους απολύμανσης εισερχομένων οχημάτων στη Βουλγαρία από 1η Σεπτεμβρίου 2024

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Σύμφωνα με ενημέρωση που μας περιήλθε, η Βουλγαρία προτίθεται να επιβάλει, από 1η Σεπτεμβρίου 2024, τέλος για την απολύμανση των οχημάτων που θα εισέρχονται στη βουλγαρική επικράτεια μέσω των συνοριακών σημείων διέλευσης από Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Βόρεια Μακεδονία, εξαιτίας του εντοπισμού μεταδοτικών ασθενειών σε μηρυκαστικά ζώα.

Άγιος Πέτρος Παιονίας: Ακμαιοκτονία λόγω εμφάνισης κρούσματος του «Δυτικού Νείλου»

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 12 Αυγούστου στον ΆΓΙΟ ΠΈΤΡΟ θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένα συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ακμαιοκτονία λόγω εμφάνισης κρούσματος του «Δυτικού Νείλου».

Πέτρος Παππάς: Η "αριστεία" της Κυβέρνησης της ΝΔ σε όλο της το μεγαλείο

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Κρίνοντας μάλλον ως επιτυχημένη την θητεία του ως Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Υπουργός Υγείας της, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τον πτυχιούχο του Tμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (γυμναστή) στο επάγγελμα, Διοικητή έως σήμερα του Νοσοκομείου Κιλκίς, σε υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομό Κιλκίς, το Σάββατο 10/8/2024

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Σάββατο 10-8-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αξιούπολης

Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αξιούπολης. Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνελήφθησαν Υπαρχιπυροσβέστης, πρώην αστυνομικός και ιδιώτης για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, διερευνήθηκε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών για την οποία συνελήφθησαν Υπαρχιπυροσβέστης, πρώην αστυνομικός και ιδιώτης, ενώ επιπλέον κατηγορούνται εν ενεργεία αστυνομικός και ακόμη ένας ιδιώτης.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (9/8/2024)

Από την Ταβέρνα ΧΡΥΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΙΛΚΙΣ ζητείται προσωπικό για κουζίνα. Τηλ. 2341029222

Πρόγραμμα εκδηλώσεων "Δεκαπενταύγουστος στο χωριό Πεδινό"

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
-Παρασκευή 9 Αυγούστου
Περιφερειακός κινηματογράφος πλατεία Ελευθερίας ώρα 9:00, Δήμος Κιλκίς
-Δευτέρα 12 Αυγούστου
Ώρα 19.00, μετά την Ιερά παράκληση, η χορωδία του Ιερού Ναού Πεδινού θα ψάλει ύμνους στην Παναγία.

"Ανοίγουμε τον Διάλογο για την Έμφυλη Βία" - Μια καμπάνια του "To the Point" (Video)

Υπογράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος
Το 1ο μέρος της καμπάνιας του To the Point για την έμφυλη βία ολοκληρώθηκε. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και μια σημαντική συνέχεια. Με όλες μας της δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι η ανάγκη για την καταπολέμηση της βίας είναι πιο επιτακτική παρά ποτέ. Δεν τα λέμε εμείς, αλλά έρευνες που έχουν δεί κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.