Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

"Εξυπηρετήσεις" στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κιλκίς - 11 συλλήψεις

Κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση πολιτών, χορήγηση πινακίδων κυκλοφορίας με εύκολη αρίθμηση, έκδοση αδειών κυκλοφορίας με πλαστά δικαιολογητικά και εκπρόθεσμη εξασφάλιση αριθμού πρωτοκόλλου, καταλογίζεται - μεταξύ άλλων - στους τρεις υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κιλκίς, που συνελήφθησαν μαζί με οκτώ ιδιώτες, ύστερα από πολύμηνη έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. Όλα αυτά φυσικά με το αζημίωτο, καθώς, οι συλληφθέντες υπάλληλοι κατηγορούνται ότι έπαιρναν "φακελάκι" που ανάλογα με το είδος της εξυπηρέτησης και την υπηρεσιακή τους θέση έφτανε ακόμη και τα 1.000 ευρώ.

Τα νέα του Τμήματος Βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (21/2/2024)

Δελτίο τύπου Τμήματος Βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
1. Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα μας που βρίσκεται στον Β΄όμιλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ αγωνιζόταν εκτός έδρας με τον Αίολο Κατερίνης τον οποίον και νίκησε με 0-3 σετ (21-25,16-25,24-26).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 21/2/2023, 8:59 μ.μ.

Ημερίδα με θέμα «Βία και παραβατικότητα των ανηλίκων» διοργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Βία και παραβατικότητα των ανηλίκων», την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Παρουσίαση Εκπαιδευτικού Εγχειριδίου "Διδάσκοντας την ιστορία του Πόντου" στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Χρήστος Καναρόπουλος
Η πόλη του Κιλκίς επιλέχθηκε και όχι τυχαία από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και συγκεκριμένα από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων προκειμένου να παρουσιαστεί με Επιμορφωτική Ημερίδα το σχολικό εγχειρίδιο "Διδάσκοντας την Ιστορία του Πόντου", την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

Ετήσιος Αποκριάτικος Παιδικός Χορός του "Αγίου Τρύφωνα" Γουμένισσας



Ο Δ. Καιρίδης, ο Π. Παππάς, η Α. Παπακώστα και η Α. Παπαδοπούλου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλος στον OkRadio

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στις 11.00 π.μ. ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Άγιο Πέτρο και Μεσιά, την Κυριακή 25/2/2024

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στους οικισμούς Άγιο Πέτρο και Μεσιά, την Κυριακή 25/02/2024 από ώρα 07:00 έως 15:30.

Κοπή βασιλόπιτας του Μουσικού Συλλόγου JAM

Δείτε video της εκδήλωσης ΕΔΩ
Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου JAM
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στον χώρο του Μουσικού Συλλόγου Jam, επί της οδού Κ. Γαβριηλίδη 15 στο Κιλκίς, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Παρευρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου και πολλοί φίλοι της μουσικής.

Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση την Πέμπτη 22/2/2024

Ανακοίνωση ΠΟΕΔΗΝ
Στάση Εργασίας για Αττική 8πμ-3μμ
24ωρη Απεργία Περιφέρεια
Πανελλαδική Συγκέντρωση 8.30πμ Πλατεία Μαβίλης & Πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ προς το Υπουργείο Υγείας.
Τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, οι Προνοιακές Μονάδες βρίσκονται σε λειτουργικό αδιέξοδο εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού. Αιμορραγούμε από προσωπικό χωρίς να λαμβάνονται μέτρα αντιμετώπισης του μείζονος αυτού προβλήματος. Γίνονται συνεχείς μετακινήσεις προκειμένου να καλυφθούν τα κενά χωρίς να υπολογίζουν την εργασιακή εξάντληση, την κούραση του προσωπικού, που συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας.