Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς (21/11/2018)

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά οι Εθελοντές Σαμαρείτες κάλυψαν υγειονομικά ποδοσφαιρικό αγώνα της ΕΠΣ στο Πεδινό Κιλκίς για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αντιμετώπιση τυχόν ατυχημάτων.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά στο σχολεία

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Σημαντικά κενά που ακυρώνουν την εικόνα «κανονικότητας» που προβάλλει το υπουργείο Παιδείας υπάρχουν στο νομό Κιλκίς. Συγκεκριμένα παρουσιάζονται 16 κενά στις ειδικότητες των μαθηματικών, ειδικοτήτων υγείας, μηχανολογίας, ηλεκτρολογίας, γεωπονίας, μουσικής και καλλιτεχνικών. 

Αδιαφορεί η Πολιτεία σε θέματα που αφορούν στην Ειδομένη

Επιμέλεια κειμένου: Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Σήμερα χάρη σε κάποιον ευαισθητοποιημένο φίλο ενημερωθήκαμε για ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Ο τίτλος του "Δημιουργική επανάχρηση δημοτικής ακίνητης περιουσίας". Το πρόγραμμα απευθύνεται στην διαχείριση της δημοτικής ακίνητης περιουσίας και προθεσμία είναι από 16/1/2018 έως 15/1/2019 (και ώρα 17.00).

2ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Το παρόν συναντά το παρελθόν… στο Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η ιστορία είναι παλιά. Ξεκινάει στα μέσα της δεκαετίας του 1910. Στο σημερινό λαογραφικό Μουσείο στεγάστηκε το “Ημιγυμνάσιον Κιλκίς” προκειμένου τα παιδιά των κιλκισιωτών (προσφύγων στο μεγαλύτερο μέρος τους) να συνεχίσουν τις σπουδές τους αφού ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση.

20 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν 
20 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Τα αυτονόητα δηλαδή δικαιώματα των παιδιών, που φτάσαμε στο σημείο να χρίζουν υπενθύμισης...

Παράταση Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής με θέμα το «Το Νερό είναι στο χέρι σου»

Παράταση έως το τέλος του χρόνου πήρε ο Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής για πεζά κείμενα, που προκηρύχθηκε τον περασμένο Αύγουστο με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών, φορέων και Συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης «Ε, Όχι και το νερό!» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί την εταιρεία SONOCO ALCORE

Υπογράφουν οι μαθητές & οι Εκπαιδευτικοί του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
"Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία SONOCO ALCORE της ΒΙΠΕ ΚΙΛΚΙΣ για τη χορηγία τριών βιντεοπροβολέων κι ενός υπολογιστή γραφείου προς το Σχολείο μας."

Συμμετοχή Γκουντενούδη στην 8η Eτήσια Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης, παρεβρέθηκε στις εργασίες της 8ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στη Χερσόνησο Κρήτης.

Γεωργαντάς: «Ούτε νέο τμήμα, ούτε έδρα Σχολής στο ΤΕΙ Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Δυστυχώς, οι φόβοι μας για την πλήρη απαξίωση του ΤΕΙ Κιλκίς επαληθεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Όταν ξεκίνησε η συζήτηση για την συνένωση του Διεθνούς Πανεπιστημίου και των τριών ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , Σερρών και Καβάλας, επισημάναμε την αδιαφορία του Υπουργείου για την ενίσχυση του ΤΕΙ Κιλκίς.