Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΜΕ: "Καταγγέλουμε τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς"

Καταγγελία ΟΛΜΕ
"Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταδικάζει την ενέργεια του Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς να αποστείλει έγγραφο για τον έλεγχο νομιμότητας των πρακτικών των συλλόγων διδασκόντων για την «αυτοαξιολόγηση».

Κακή εμφάνιση του Κιλκισιακού

Μετά από μια κακή εμφάνιση ο Κιλκισιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Έβρο Σουφλίου μέσα στο Κιλκίς. Τα τέρματα για την ομάδα της Θράκης σημείωσαν οι Κατρανίτσας στο 9' με σουτ από τα 35 μέτρα και Αντωνιάδης στο 42' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ομιλία Π. Λαφαζάνη στο Συνεδριακό Κιλκίς το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014


Στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας ο Τζιτζικώστας

Στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου συναντήθηκε με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και άκουσε τα προβλήματα και τις διαφωνίες τους στον τρόπο φορολογίας που επιβάλλει η Κυβέρνηση για τους αγρότες.

Σημασία είχαν οι 3 βαθμοί της νίκης για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας κέρδισε αλλά δεν έπεισε με την εμφάνισή της με τον Στερναικό εκτός έδρας. Σε ένα παιχνίδι όπου οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να παιχθεί ποδόσφαιρο αξίας,οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου πιεσμένοι από το βαθμολογικό άγχος και το νεαρό της ηλικίας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, κερδίζοντας ένα παιχνίδι αντί για 0-6 με μόλις 1-0 και αυτό από λάθος του τερματοφύλακα των αντιπάλων.

Έχασε άδικα... διατήρησε όμως την διαφορά πόντων ο Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου

Με καθυστέρηση μισής ώρας από την κανονική έναρξη (εξαιτίας διεξαγωγής αγώνα χαντμπολ) ολοκληρώθηκε στην πόλη της Νάουσας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, η 18η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μεταξύ των δύο καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ με τελικό σκορ 63 – 61.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
● Έχω τη γνώμη ότι η καλλιέργεια μαργαριταριών είναι ασθένεια μεταδοτική! Το λέω αυτό γιατί η εσοδεία αυξάνεται, πληθύνεται και… επεκτείνεται! Δεν είναι μόνον οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που ασχολούνται με αυτήν. Αξιόλογες επιδόσεις έχουν και άλλοι -τους βλέπουμε και τους ακούμε στα διάφορα ‘‘πάνελ’’, και όχι μόνο! Πρώτοι όλων όμως οι ραδιοφονιάδες. Λίγα απολαυστικά: