Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν

Μ. Τετάρτη: η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Γυνή.
Μ. Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου...
Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν.
Γράφει ο Παναγιώτης Μυργιώτης 
Μαθηματικός

Η Αγία μας Εκκλησία την εβδομάδα που προηγείται της Αναστάσεως του Κυρίου ονόμασε Μεγάλη, όχι γιατί η εβδομάδα αυτή έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε σχέση με τις άλλες του χρόνου, αλλά για τα θαυμαστά γεγονότα που εορτάζονται την εβδομάδα αυτή. Ονομάζεται και Αγία εβδομάς. Κάθε ημέρα είναι αφιερωμένη σε ένα γεγονός ή σε κάποια πρόσωπα με σκοπό να προετοιμαστεί ο Χριστιανός κατάλληλα για να υποδεκτεί το υπέρτατο και χαρμόσυνο λίαν γεγονός της Αναστάσεως του Θεανθρώπου Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

KKE: Για τα 55 χρόνια από την επιβολή της δικτατορίας

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Πενήντα πέντε χρόνια πριν, το ξημέρωμα της 21ης Απρίλη 1967 οι εργατικές - λαϊκές δυνάμεις της χώρας μας βρέθηκαν αντιμέτωπες με την αστική στρατιωτική δικτατορία. Η σημερινή επέτειος αποτελεί ημέρα μνήμης αλλά και τιμής σε όσους και όσες αντιστάθηκαν με κάθε κόστος σε αυτή, προσφέροντας ακόμα και τη ζωή τους, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα και τις ελευθερίες της εργατικής - λαϊκής πλειοψηφίας, κόντρα στους σχεδιασμούς της καπιταλιστικής εξουσίας και των διεθνών συμμάχων της.

ΚΚΕ Κιλκίς: Εκδήλωση για τις εξελίξεις και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Κιλκίς του ΚΚΕ για τις εξελίξεις και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία. Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό η Ειρήνη Χατζή μέλος της Ε.Π. Κ.Μακεδονίας και γραμματέας της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Ευχές Πάσχα από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Κοινότητας Κιλκίς



Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη στον τ/σ ΑΡΤ TV, στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα», με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη

Δείτε το video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στην εικόνα
Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη στον τ/σ ΑΡΤ TV, στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα», με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη

Κύριε Φραγγίδη, γίνεται μία «μπίζνα», να το πω έτσι, με την τιμή του ρεύματος. Υπάρχει τελικά αισχροκέρδεια με την τιμή του ρεύματος; Τί λέει το Κίνημα Αλλαγής;
Προηγουμένως που άκουγα τον συνάδελφο τον κ. Γκίκα της Ν.Δ. ειλικρινά αναρωτιόμουν αν ζούμε στην ίδια χώρα. Διότι αν κάνουμε μία βόλτα, βγούμε έξω και ρωτήσουμε οποιονδήποτε πολίτη, θα μας πει σίγουρα τι προβλήματα αντιμετωπίζει με το κόστος του ρεύματος. Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα με τη σειρά.

Αναμενόμενες επιτυχίες του Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννη" Ευρωπού

Την Κυριακή 17/4/22 ο σύλλογος μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πόλης με το Δήμο Σερρών και την Αντιπεριφέρεια Σερρών στο κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας Σερρών.

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πιο καταφρονημένος Μετανάστης

Με Αναστάσιμη εγκαρδιότητα, ευχέτης όλων σας

†Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Ο πιο καταφρονημένος Μετανάστης (αντί ευχετηρίου Πασχαλινού χαιρετισμού προς όλους)
Aδελφοί μου χριστιανοί, ένας μετανάστης από τον ουρανό μεταδημότευσε από αιώνες και στη γη μας. Μετανάστευσε στο χρόνο και στο χώρο μας, στις ταλαιπωρίες και στα παθήματά μας, στη ζωή και στο θάνατό μας, στα θρησκευτικά και στα πολιτικά μας δρώμενα. Το όνομά Του είναι Ιησούς Χριστός. Δεν άρπαξε τη θεϊκή ταυτότητα και ισότητα από το Θεό Πατέρα, ήταν και είναι Θεός. 

Ευχές Πάσχα από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Το Πάσχα όλοι οι χριστιανοί γιορτάζουμε τη νίκη του θανάτου, γεγονός απρόσιτο στην κοινή μας λογική. Ο Χριστός με την Ανάστασή του κατέλυσε τους φραγμούς του λογισμού μας και καλεί όλους να γιορτάσουμε: «επ’ ελπίδι Αναστάσεως».

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 27η Απριλίου 2022 ημέρα Τετάρτηκαι ώρα 17:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Πίστωση προκαταβολής αποζημίωσης συνολικού ύψους 20,3 εκατ. ευρώ σε 1.463 αγρότες

Τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε στενή συνεργασία και με τη σημαντική συμβολή του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), προχωρούν σήμερα, μετά την έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 1963), στην πίστωση ποσού συνολικού ύψους 20.332.267,20 ευρώ σε 1.463 αγρότες ως προκαταβολή της επιχορήγησης των πληγέντων για τις ζημιές που υπέστησαν σε φυτικά μέσα παραγωγής, σύμφωνα με την ειδική διαδικασία που προβλέφθηκε.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 21/4/2022, 7:28 μ.μ.

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εορτής του Πάσχα

Στο πλαίσιο της εορτής του Πάσχα, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Χρήστο Μπουλούμπαση και τον Αστυνομικό Διευθυντή (Υ.Γ.) Αριστομένη Αγγέλου του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκαν αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε. Θεσσαλονίκης καθώς και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης.

Πασχαλινές ευχές από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Ευχές για το Άγιο Πάσχα αντάλλαξαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης με κλιμάκιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, που επισκέφθηκε, στο Διοικητήριο, τον Αντιπεριφερειάρχη, μεταφέροντάς του ευχές για υγεία και Καλό Πάσχα, από το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εθελοντές και τα τρια Σώματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η "Ανάσα Ευαισθησίας νoμού Κιλκίς" ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Ευχαριστήριο Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς" Κουρουζίδου Γ. Χριστίνα και το Δ.Σ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον “Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς” (Σ.Υ.Π.Ε.Κ) για την ευγενική προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού μας έργου εν όψει Πάσχα. 

Κορωνοϊός (21/4/2022): 6.755 νέα κρούσματα (22 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 43 θάνατοι και 284 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 6.755. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.266.368 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 196 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 120.786 (3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ευχές Πάσχα από το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΟΜΗΡΟΣ Κιλκίς


(Video) Ευχές Πάσχα 2022 του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Κώστα Κατσιάνου

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στη φωτογραφία

(Video) Ευχές Πάσχα 2022 του βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Φραγγίδη

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στη φωτογραφία