Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Οι συνέπειες της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Περίπου δυο χρόνια πέρασαν από την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία. Ποτέ δεν έγιναν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσο πολλές και τόσο βαθιά αντιδραστικές αλλαγές και με τόσες αρνητικές συνέπειες:

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (31/10/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σεφτέ στις νίκες ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής επιβλήθηκε με 3-2 της Δόξας Βαπτιστή για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας. Ένας συναρπαστικός αγώνας με ανατροπές και πάθος, που εν τέλει βρήκε νικήτρια την ομάδα μας.

Ήρωες γιατροί στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας


Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Σε μία κοινωνία που παλεύει να σταθεί στα πόδια της μετά από μία δεκαετή οικονομική κρίση αλλά και μία διετή σχεδόν μάχη με την πανδημία και τα lockdowns είναι απαραίτητη όσο ποτέ η διασφάλιση ενός καλού επιπέδου Δημόσιας Υγείας. Η πανδημική κρίση υποτίθεται έπρεπε να ήταν μάθημα για όλους, πόσο μάλλον για αυτούς που διαχειρίζονται τη δημόσια υγεία.

Κορωνοϊός (31/10/2021): 2.727 νέα κρούσματα (43 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 44 θάνατοι και 421 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.727, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 742.170 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.855 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Άνθρωποι σαν ζώα και ζώα σαν άνθρωποι (Για τον Σίμπα)


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Εάν όπως λένε το επίπεδο πολιτισμού μιας κοινωνίας φαίνεται από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα, τότε αναρωτιέμαι που θα μπορούσε να μας κατατάξει κάποιος με τέτοιο επίπεδο εγκατάλειψης κακοποίησης και εξόντωσης με το προσφιλές μέσο που χρησιμοποιούν πλέον οι συνήθεις ύποπτοι τη φόλα.

Κιλκίς: «Μουσική του Κύκλου» από τις Baguetterie


Σε ένα πρωτότυπο εβδομαδιαίο βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Μουσική του Κύκλου», καλεί το εφηβικό και ενήλικο κοινό του Κιλκίς η ομάδα Baguetterie. Το εργαστήρι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς και οι συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη, στις 6:30 στο εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας (Μητροπόλεως 11).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 31/10/2021, 3:15 μ.μ.


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Συνελήφθη γυναίκα στο Κιλκίς η οποία κατήγγειλε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα ληστείας


Συνελήφθη χθες (30 Οκτωβρίου 2021) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπή γυναίκα, για τα αδικήματα της ψευδούς καταγγελίας και ψευδούς κατάθεσης.

Από 1 έως και 15 Νοεμβρίου 2021, η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος


Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος θα έχει διάρκεια από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2021.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων Κιλκίς



Στα καταστήματα N&M Κιλκίς και N&M Θεσσαλονίκης: Εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα, λόγω αναβολής όλων των κλαδικών εκθέσεων


Ανακοίνωση καταστημάτων N&M Κιλκίς και N&M Θεσσαλονίκης

Κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και πάλι στην χώρα μας και σε συνδυασμό με την αναβολή όλων των κλαδικών εκθέσεων για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2021, η εταιρία μας N&M με τα καταστήματα N&M Κιλκίς και N&M Θεσσαλονίκη, όπως και το e shop www.mynails.gr ανακοινώνει εκπτώσεις - 20% σε όλα τα προϊόντα από τον τιμοκατάλογό μας, από Δευτέρα 25 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Γονείς-Παιδιά: Διαπαιδαγώγηση. Εύκολη ή δύσκολη τελικά;


Δελτίο τύπου Εκπαιδευτικού Κέντρου "Σαγματοπούλου"
Η Σχολή Γονέων του σχολείου μας ξεκίνησε το 2009 και απευθύνεται σε γονείς που έχουν κοινό σημείο το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους προς τα παιδιά, αλλά και τη θέληση να ενισχύσουν την προσωπικότητα των παιδιών τους. Πρόκειται μια ακόμη δωρεάν παροχή του σχολείου μας προς όλους τους γονείς πελάτες μας.

Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς


Ανακοίνωση 
2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης, η οποία πραγματοποιείται στα Πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κυκλικής Οικονομίας στις 1/11/2021, 12. 15 -16.00.