Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

''Love is in the h... air!''


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Όχι, δεν είναι δυνατόν! Θα θάμπωσαν τα γυαλιά μου! Από και κλείεται! Ήρθε και πάλι το 5D στην πλατεία Ειρήνης! Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, η επιστροφή! Είναι από αυτές τις στιγμές στη ζωή σου που αναρωτιέσαι, «Τι αμαρτίες έχω κάνει; Γιατί; Γιατί σε εμένα;». 

32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Οι σφαιροβόλοι κράτησαν την υπόσχεση τους

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στην πρώτη ημέρα του 32ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι αθλητές στη σφαιροβολία των Ανδρών είχαν στείλει από καιρό μήνυμα για έναν δυνατό αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Ξεχώρισαν στη Θεσσαλονίκη οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς ξεχώρισε στη Θεσσαλονίκη στο 5ο Cycle Trail Race 2018,με δύο αθλητές του να ανεβαίνουν στο βάθρο.

Όσο ζει ελπίζει ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Κιλκισιακός το μεσημέρι της Δευτέρας στον Λαγκαδά, επικρατώντας με 2-1 της τοπικής ΑΠΕ.

Αποκριάτικο πάρτυ από το Φροντιστήριο Α. Ναλμπάντη

Αποκριάτικο πάρτυ για τους μαθητές του, διοργάνωσε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών της Αντιγόνης Ναλμπάντη. 

Έκοψε την πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς

Σε μια όμορφη εκδήλωση, παρουσία μικρών αλλά και μεγάλων αθλητών, καθώς και μελών του Συλλόγου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

Πετυχημένος και φέτος ο χορός αγάπης, των Μωμόγερων Αγίου Μάρκου Κιλκίς

Δελτίο τύπου συλλόγου "Μωμόγεροι Αγίου Μάρκου Κιλκίς"
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης "Κτήμα των Ευχών" στο Κιλκίς έγινε ο ετήσιος χορός του συλλόγου "Μωμόγεροι Αγίου Μάρκου Κιλκίς".

Στο Bansko Βουλγαρίας, οι ορειβάτες του Κιλκίς

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζει το Σαββατοκύριακο 03 – 04 Μαρτίου 2018 διήμερη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko Βουλγαρίας, με διανυκτέρευση στο Perun Lodge Hotel & Spa 4* (www.perunlodge.com).

Τροποποίηση της προκήρυξης για τις 8.166 θέσεις προσωπικού στους ΟΤΑ

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 4/2-2-2018 και ΦΕΚ 9/9-2-2018 , τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Επίσκεψη Βεργίδη στον νέο διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς

Τον κ. Θεόδωρο Ρεβανάκη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Νοσοκομείο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως νέου Διοικητή των Υγειονομικών Δομών του νομού.

Λαμπερή η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ

Παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσα τους άνθρωποι του αθλητικού και του πολιτικού κόσμου του νομού, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο “Κτήμα των Ευχών”, το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, η ετήσια “Γιορτή Ποδοσφαίρου” της ΕΠΣ Κιλκίς,.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 12 έως και 24 Φεβρουαρίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού περιόδου Μαρτίου 2018

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού περιόδου Μαρτίου 2018 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας -Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ).

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Ιερού Κοινοβίου Αγίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας

Δελτίο τύπου Ιεράς Μονής Αγίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας
Μέ μεγάλη ἐπιτυχία πραγματοποιήθηκε καί φέτος, Κυριακή 14 Ἰανουαρίου 2018, ἡ τακτική ἐτήσια Γενική Συνέλευση τοῦ Συλλόγου «Φίλοι Ἱεροῦ Κοινοβίου Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου Πενταλόφου Παιονίας» στό φερώνυμο Ἱερό Κοινόβιο. Μετά τήν θεία Λειτουργία, ἡ Γενική Συνέλευση ἔλαβε χώρα στήν κατάμεστη ἀπό τούς Φίλους τῆς Μονῆς αἴθουσα τοῦ μεγάλου Ἀρχονταρικιοῦ.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Τι έγινε και τι πρέπει να γίνει στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση παρεμβάσεων μικρής κλίμακας και χαμηλού κόστους στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς που αφορούσε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του σχολείου κι έγινε με τη συνδρομή της Σχολικής Επιτροπής και φορέων του Δήμου Κιλκίς, του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων, εθελοντική προσφορά μελών της τοπικής κοινωνίας που σχετίζονται με το σχολείο αλλά και εκπαιδευτικών-μαθητών του σχολείου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα "Προστασία Προσωπικών Δεδομένων"

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ημερίδα με θέμα "Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) - Προκλήσεις και προοπτικές" με εισηγήτρια την Άννα Τσιφτσόγλου (Δ.Ν.,LL.M., Δικηγόρος) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Έκοψαν την πίτα τους, εκεί... στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

"Προβληματική η μεταφορά των κατοίκων του Χαμηλού Ειδομένης Κιλκίς"

Ερώτηση βουλευτή Κιλκίς Χ. Χατζησάββα με θέμα "Προβληματική η μεταφορά των κατοίκων του Χαμηλού Ειδομένης Κιλκίς με το μισθωμένο λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Κιλκίς.

"Κυρία Σοφία Πυξοπούλου, σας ευχαριστούμε θερμά..."

"Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την κα. Σοφία Πυξοπούλου, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη των αγαπημένων της προσώπων."

Τα νέα του "Άτλαντα" Κιλκίς (12/2/2018)

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος)
Ο Άτλας Κιλκίς νίκησε εύκολα στο εκτός έδρας παιχνίδι του και τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-17, 25-12, 25-15).

Συκοφαντικές δημοσιεύσεις κατά του Συλλαλητηρίου στους Ευζώνους

Ανακοίνωση Οργανωτικής-Συντονιστικής Επιτροπής Συλλαλητηρίου
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες ψευδείς ειδήσεις κατά του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στα Σύνορα. Διαψεύδουμε κάθε τι αρνητικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο και ενημερώνουμε τον κόσμο ότι το Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 4 Μαρτίου και ώρα 14:00 μ.μ. και δεν ισχύει καμία ακύρωση του εν λόγω Συλλαλητηρίου. 

Ορισμός εκπαιδευτικών ως συνδέσμων σε κάθε σχολείο του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ για την ενημέρωση και ανατροφοδότηση των εκπαιδευτικών αποφάσισε τον ορισμό συναδέλφων ως συνδέσμων σε κάθε σχολείο του Νομού.

"Κατάλυση των κρατικών δομών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ"

Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης
Οι συνεχείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη έχει ως στόχο την χειραγώγηση και την καταστολή της λειτουργικότητας του Δικαστικού Μηχανισμού πλήττοντας καίρια το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας. 

Δείτε Video από την συναυλία τάξης κρουστών του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς


Συναυλία τάξης κρουστών Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.