Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση βράβευσης του κιλκισιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής Βασίλη Τσολακίδη


Η εκδήλωση βράβευσης του Κιλκισιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής Βασίλη Τσολακίδη, έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

"Δεν έμεινε ούτε λεπτό δίχως θέρμανση και ατμό, το Νοσοκομείο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, την περασμένη Παρασκευή 23 Noεμβρίου, διεκόπη η παροχή στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για επτά ολόκληρες ώρες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΉ ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, σας καλεί να ζήσετε την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, στην πανηγυρική της συναυλία "TUTTI CHRISTMAS", την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικο ωράριο των καταστημάτων του Κιλκίς


"Τι είναι η πατρίδα μας;"


Του Μάκη Ιωσηφίδη
"Τι είναι η πατρίδα μας; Μην είν’ οι κάμποι;
Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά;
Μην είναι ο ήλιος της που χρυσολάμπει;
Μην είναι τ’ άστρα της τα φωτεινά;"

"Η ελεύθερη πρόσβαση είναι δικαίωμα. Σεβάσου το"

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν πλήρως και ισότιμα στην καθημερινότητα της ζωής!

Ωράριο λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς, κατά τον μήνα Δεκέμβριο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ενημερώνει ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, στο οποίο φιλοξενείται από 11.11.2018 και μέχρι 31.05.2019 η θεματική έκθεση «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών στα σκάμματα των ανασκαφών» αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Ανακωχή του Μεγάλου Πολέμου, θα είναι ανοιχτό για το κοινό κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2018 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κιλκίς: Βραδιά όπερας Μαρία Κάλλας


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με βραδιά όπερας αφιερωμένη στη διάσημη ντίβα του λυρικού θεάτρου Μαρία Κάλλας κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού των πολιούχων του Κιλκίς ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς. 

Διάθεση 21 κάδων απορριμμάτων σε σχολεία της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς 
Με στόχο την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενεργοποίηση των μικρών πολιτών σε ζητήματα καθαριότητας και περιβάλλοντος ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης διένειμε είκοσι έναν συμβατικούς κάδους απορριμμάτων, χωρητικότητας 250 lt σε δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια της πόλης του Κιλκίς.

Συνελήφθη 19χρονος για ληστεία σε κατάστημα στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (2 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε κατάστημα που έγινε προχθές το βράδυ στο Κιλκίς.

Δήλωση Δ. Κυριακίδη για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία

Δελτίο τύπου Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Εκλογές και πολίτες σε απόγνωση"


Γράφει ο Γρηγόρης Κυριακού
Είμαστε ημερολογιακά στο χειμώνα και μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές του Μαΐου. Όσο πλησιάζουμε στο χρόνο των εκλογών θα εντείνονται οι προσπάθειες των υποψηφίων να πείσουν για το αγαθό των προθέσεων τους προκειμένου να κερδίσουν τον σταυρό που θα τους οδηγήσει στα έδρανα της εξουσίας. 

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανεβάζει τον πήχη η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Ανακοίνωση Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης δημιούργησε ένα νέο χώρο στην ιστοσελίδα της Ειδομένης (www.idomeni.gr) με το όνομα «η γωνιά του συγγραφέα» (http://www.idomeni.gr/books/index1.html). Δημιουργήσαμε, δηλαδή, μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη, πλαισιωμένη με ελεύθερα βιβλία και μελέτες, τόσο από τους αρθρογράφους της ομάδας μας όσο και από φίλους που επιθυμούν ως συνεργάτες να δημοσιεύσουν το έργο τους, το οποίο είναι προσβάσιμο σε όλους.

Μηνάς Παπαδόπουλος: "Για να γίνει κι ο ουρανός πιο γαλανός"

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κιλκίς
Με το μήνυμα μου αυτό, θέλω να εκφράσω σε όλους τους φίλους και φίλες της ΝΔ την απεριόριστη εκτίμηση και τιμή που μας εμπιστεύονται σε μεγάλο ποσοστό για την μέχρι σήμερα πορεία και τις επιλογές μας στην νομαρχιακή οργάνωση του Κιλκίς.

Πολύκαστρο: Φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου "Ευκράντη"


Αξιούπολη: Παρουσίαση του βιβλίου «Πλεκτάνη εξ αίματος» του Αλέξανδρου Ακριτίδη

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη, «Πλεκτάνη εξ αίματος» μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Γερμανία, κλείνει τον κύκλο των παρουσιάσεων για το 2018, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης «Δημήτριος Ε. Οικονόμου».

Δείτε Video από την Κεντρική Εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Ίδρυση του ΚΚΕ


Η Κεντρική Εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Ίδρυση του ΚΚΕ, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 6:30 μ.μ.  Η εκδήλωση περιελάμβανε πολιτική ομιλία από το Νίκο Χριστάνη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο ανέδειξε την ιστορία του Κόμματος στην Ελλάδα και στο Κιλκίς.