Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Συλλείτουργο χαράς με το νέο Μητροπολίτη Δράμας (Φωτογραφίες)

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Οι ανιστορητές της ενάθλησης και της μεγαλοσύνης των Αγίων και των Δικαίων μας παρέχουν την ευχέρεια να αντικρίζουμε με θαυμασμό αναμονής και προσμονής, με αμεσότητα ή και πληρότητα κοινωνίας τη μεγαλοσύνη του ανθρώπου, στην αληθινότερη διάστασή του, ως ανθρώπου του Θεού.

Ιατρικές εξετάσεις στον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από ειδικευμένο ιδιώτη παθολόγο γιατρό. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των ενεργών αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται.

Το Πεδινό Κιλκίς, στηρίζει την προσφορά των τοπικών συλλόγων του νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Στην υλοποίηση μιας πολύ όμορφης ιδέας προχώρησαν μέλη του πρώην Λαογραφικού Συλλόγου Πεδινού σε μια προσπάθεια ανάδειξης των χωριών του Νομού μας.

Το ΚΔΑΠ Kinesis τιμά την Εθνική Επέτειο

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με νέα θεματολογία στο ΚΔΑΠ Kinesis, αυτής της 28ης Οκτωβρίου. Συζητήσαμε τα γεγονότα, ακούσαμε τραγούδια της περιόδου εκείνης κι έπειτα φτιάξαμε τον κύκλο της 28ης Οκτωβρίου. Κόψαμε τη σημαία της Ελλάδας και της Ιταλίας που συμβόλιζε το ποιοι πολέμησαν, σχηματίσαμε το "ΟΧΙ" με λευκό γκοφρέ που συμβόλιζε τι απάντησε ο Ι. Μεταξάς στους Ιταλούς και τέλος ένα περιστέρι, σύμβολο της ειρήνης και της ελευθερίας.