Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 14/7/2020, 07:30 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε θερμοκήπιο που είχε τοποθετήσει σε δασική περιοχή, 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 150 εκατοστά. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και στη συνέχεια κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Έγκριση 2,781,683€ για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Βουλευτής Κιλκίς
Υπογράφηκε σήμερα, από την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ, Νίκη Δανδόλου, η απόφαση ένταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» της πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηρίων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς».

Eργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των νοσοκομείων “Παπαγεωργίου” και “424 ΓΣΝΕ” από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Ξεκινά το έργο “Βελτίωση και Αναβάθμιση Υποδομών Προσβασιμότητας στη λίμνη Δοϊράνη”

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση και Αναβάθμιση Υποδομών Προσβασιμότητας στη λίμνη Δοϊράνη» που θα αναμορφώσει εξ’ ολοκλήρου την περιοχή κοντά στον χώρο του Μουσείου της Δοϊράνης για τους επισκέπτες και θα αναβαθμίσει τουριστικά την ευρύτερη περιοχή, προχώρησαν σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης και εκπρόσωποι της αναδόχου κοινοπραξίας “Τερζής Βασίλειος- Μπαϊρακλιλής Αργύριος”, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της ΠΕ Κιλκίς.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (14/7/2020)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας υπέβαλε προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα«Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων-ΤΠΣ» για όλες τις δημοτικές ενότητες.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Κιλκίς

Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Μετά τις νέες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Ιουλίου 2020, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε. με την ακόλουθη σύνθεση: