Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

«Αν το ΚΚΕ είχε 15% δεν θα μπορούσαν να ψηφίζουν μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα»

Υπογράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Υποψήφιος Βουλευτής Κιλκίς του ΚΚΕ
Ο λαός του Κιλκίς μπροστά στην κάλπη της Κυριακής μπορεί να σκεφτεί:
- Πώς αξιοποίησε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ τις 38.000 ψήφους που πήραν στις προηγούμενες εκλογές στο Κιλκίς;

Μεγάλη λαϊκοποντιακή βραδιά στο Δροσάτο Κιλκίς


Τι ισχύει για όσους κληθούν για εφορευτική επιτροπή

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς ενημερώνουν
Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, διεξάγονται οι εθνικές εκλογές και εκτός από τους ψηφοφόρους στα εκλογικά κέντρα θα πρέπει να προσέλθουν και όσοι κληθούν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής.

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Παιονία

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, με απόφαση της κεντρικής Διοίκησης του κόμματος, πολυμελές κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφθεί το Νομό Κιλκίς ειδικότερα δε την περιοχή του Δήμου Παιονίας Ν. Κιλκίς.

Δήμητρα Γουσέτη: «Γιατί να ψηφίσω Ένωση Κεντρώων»

Μήνυμα της Δήμητρας Γουσέτη, Υποψήφιας με την Ένωση Κεντρώων στην Β' Θεσσαλονίκης, προς το κοινό της Θεσσαλονίκης
''Στην εύλογη ερώτηση των πολιτών «γιατί να ψηφίσω Ένωση Κεντρώων», η απάντηση είναι απλή, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επενδύουν στην πόλωση και το ΚΙΝΑΛ σε επικοινωνιακά τρικ, εμείς επενδύουμε στην νηφαλιότητα και την καθαρή σκέψη ως οφείλουμε σαν ήρεμη δύναμη του κέντρου.

Προτάσεις που έκανε το ΚΚΕ στη Βουλή

Δελτίο τύπου ΚΚΕ 
Το διάστημα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε συνολικά έξι προτάσεις νόμου και δεκάδες τροπολογίες για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων, των γυναικών, των συνταξιούχων, για την αναπλήρωση των απωλειών που είχαν αυτά τα χρόνια, για την επίλυση κρίσιμων λαϊκών προβλημάτων.

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ν. Κιλκίς με το «ΜέΡΑ25»

Δελτίο τύπου υποψηφίων βουλευτών του ν. Κιλκίς με το «ΜέΡΑ25» 
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ν. Κιλκίς με το «ΜέΡΑ25» Γιώργος Γεωργιάδης, Μαρία Κασκαρίδου, Δημήτρης Κωτσαρής και Σοφία Σπυρλιάδου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς, επισκέφτηκαν την Τρίτη 2/7 τον Ευρωπό και τον Αγ. Πέτρο Παιονίας.

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου, στα χωριά Σάντα, Παντελεήμονα και Μάνδρες

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου
Συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Νέα Σάντα, Παντελεήμονα και Μάνδρες.

«Μικροί Αρχαιολόγοι… σε δράση», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς γιορτάζοντας τις «Διακοπές στο Μουσείο μετά το Σχολείο» θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη το διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Αρχαιολόγοι… σε δράση» την Παρασκευή 12 Ιουλίου, 10.00-13.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Δήλωση Ν. Χατζηνικολάου, υποψήφιου ΚΚΕ (μ-λ) στο νομό Κιλκίς

➤Η επίθεση θα συνεχιστεί όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί μετά τις εκλογές
Μόνο ο λαός μπορεί με την αντίσταση, αγώνα διεκδίκηση να ανοίξει νέους δρόμους
Υπογράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου
Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ (μ-λ) στην περιφέρεια Κιλκίς
Είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση τους τελευταίους δύο μήνες και ο λαός γίνεται θεατής μιας ανούσιας, για τον ίδιο, αντιπαράθεσης ανάμεσα στις αστικές δυνάμεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον λαό να ξεχάσει τις υποσχέσεις που του είχε δώσει, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες χωρίς ο ίδιος ο λαός να κοπιάσει. 

Διάλογος κατασκηνωτικής ζωής με τα παιδιά

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου
Ολοκληρώθηκε και η φετινή κύρια κατασκηνωτική-κατηχητική προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου στα παιδιά των ενοριών που επέδειξαν ενδιαφέρον και δήλωσαν έγκαιρα συμμετοχή. Κορίτσια και αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και των πρώτων τά

Παίονες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 32χρονο για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (2 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 32χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συνέλαβαν 5 άτομα για παράνομη ανασκαφή σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή του Κιλκίς

Συνελήφθησαν προχθες (2 Ιουλίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, πέντε ημεδαποί ηλικίας 40 έως 68 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα έκαναν παράνομη ανασκαφή σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή του Κιλκίς.

Βέροια: Σκοτώθηκε 35χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (4 Ιουλίου 2019) και ώρα 13.30 περίπου στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας στο ύψος του Παλαιοχωρίου, συγκρούστηκαν 3 οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού ενός εκ των οχημάτων και τον τραυματισμό των 2 οδηγών των άλλων οχημάτων. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατέος.

Συνεχίζεται στο Δήμο Παιονίας η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διανομή ΝΩΠΩΝ (ΚΡΕΑΣ-ΤΥΡΙ-ΜΠΑΝΑΝΕΣ), ΞΗΡΩΝ,ΒΡΕΦΙΚΩΝ καθώς και ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Β.Υ.Σ.), ως εξής:

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά τις Βουλευτικές εκλογές

Η Ελληνική Αστυνομία εφαρμόζει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Συνελήφθη 49χρονος στο Κιλκίς για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και λαθραίο καπνό

Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 49χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. 

Μεγάλος χορός του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Κιλκίς για την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτριών/ών του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στις 8 και μισή το βράδυ η ανοιχτή κεντρική πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτριών/ών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Κιλκίς: Εντυπωσιακός και ελπιδοφόρος ο 1ος διαγωνισμός Ρομποτικής Βορείου Ελλάδος

Τα εκπαιδευτικά κέντρα
- MICROstudies Robotics από το Κιλκίς
Δικτύωση - Robot Academy από τη Βέροια
Σαγματοπούλου Education Center από το Πολύκαστρο
διοργάνωσαν και υλοποίησαν το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς τον 1ο διαγωνισμό Ρομποτικής Βορείου Ελλάδος με την διακριτική επωνυμία Open Summer Robotics Game Event.

Π. Φούρας: Το ύστατο δικαίωμα, η μεγαλύτερη ευθύνη

Υπογράφει ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, Πέτρος Φούρας 
Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και τα πολιτικά διλήμματα της κάλπης είναι παρόντα, εμφανή και επιτακτικά. Θέλοντας και μη, θα καθορίσουν τα επόμενα χρόνια τη ζωή μας, την αξιοπρέπεια και το μέλλον των παιδιών μας. 

(Video) Κώστας Κιλτίδης: Γιατί Νέα Δημοκρατία και γιατί εμένα!


Μήνυμα Κώστα Κιλτίδη για τις Εθνικές Εκλογές 2019.

Ομιλία Κ. Κιλτίδη στο Κιλκίς


Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

(Video) Συνάντηση με την Ειρήνη Αγαθοπούλου και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη


Εκδήλωση-συζήτηση με την υπ. βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, στις 20:30 στο Κιλκίς. Παρών στη συνάντηση και ο υπ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.