Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ωφελούμενους στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωικής Στήριξης Κιλκίς
Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «Συνεχιζόμενο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ)- «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» με κωδικό ΟΠΣ 6002976, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελούμενων και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Περιοδεία υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Παιονία




Συμμετοχή 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, στο 8ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στη Λευκωσία

Δελτίο τύπου του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Στις 24 -28 Απριλίου 2024, ο Ομιλος Podcasters «Teen Παλεύω» του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Ελένη Σιδηροπούλου (ΠΕ80), συμμετείχε στο 8ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που φέτος διεξήχθη στη Λευκωσία και συνδιοργανώθηκε από την Επιστημονική Εταιρεία «European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου. Το Φεστιβάλ αποτελεί την ετήσια γιορτή γνωριμίας μαθητικών ραδιοφωνικών ομάδων και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’το να ακουστεί 2024» με φετινό θέμα «Η Δύναμη της Φιλίας- The Power of Friendship”.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 16/5/2024, 10:58 μ.μ

Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν γυναίκα στην Πέλλα
Συνελήφθησαν χθες (15 Μαΐου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπή γυναίκα στην Πέλλα.

Εκδηλώσεις στη Μεσιά Παιονίας



5ο Junior's Cup Ατρόμητος, στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Παλιού Αγιονερίου
Ο ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Παλαιού Αγιονερίου, πραγματοποιεί το 5ο Junior's Cup Ατρόμητος, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, από τις 9:20 π.μ. έως τις 14:40, στις αθλητικές εγκαταστάσεις Π. Αγιονερίου, το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Προσκύνημα στα Ιερά και τα Όσια της Τουρκοκρατούμενης Κύπρου. 1974 - 2024, 50 έτη σκλαβιάς και προσφυγιάς

Τα νέα του Πέτρου Παππά (16/5/2024)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Επικίνδυνη και ιδιαίτερα επισφαλής η μεταστέγαση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ειδομένης
Κοινοβουλευτική ερώτηση για την επικείμενη μεταστέγαση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ειδομένης υπέβαλε ο βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ», ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας  
«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς το Σύλλογό μας για τη μνήμη του Γεωργίου Τσίνταλη.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Χειμαδιό Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΧΕΙΜΑΔΙΟ (ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 21-05-2024 ΤΡΙΤΗ από ώρα 08:30 έως 14:30.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κιλκίς

Τριήμερη περιοδεία σε πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας με πρώτο σταθμό την πόλη του Κιλκίς θα κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Μαΐου, θα περιοδεύσει συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του νομού Πέτρο Παππά και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής σε κεντρικούς δρόμους όπου θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει και να συνομιλήσει με συμπολίτες μας.

Εκδηλώσεις Μνήμης καιΤιμής στον τάφο του ήρωα Τχη (ΠΖ) Παπαγιάννη Βασίλειου στο Υψ. ΣΚΡΑ (υψ. 1097)

Του Σπύρου Τσερτσίδη
Το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00, το Παράρτημα Ν. Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ΣΚΡΑ και τον Δήμο Παιονίας, πραγματοποίησαν Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής μετά από 30 και πλέον έτη στον Τάφο του Ήρωα του Μακεδονικού Μετώπου του Α΄ ΠΠ, Ταγματάρχη Βασίλειου Παπαγιάννη, στο ύψ. Σκρά (1.097μ.) όπου σκοτώθηκε στην ομόνυμη μάχη στις 17 Μαΐου 1918.

Άνοιξη... στην καρδιά του κτήνους

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Το φάντασμα του Μάριο Σάβιο πλανιέται πάνω από τα 120 και πλέον αμερικάνικα Πανεπιστήμια που εξεγείρονται για τη μανιασμένη σφαγή στη Γάζα, μονολογώντας σίγουρα, πως «τίποτα δεν πάει χαμένο, στη χαμένη σου ζωή». Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια- που συνδέεται με την πολεμική βιομηχανία- οι «μπαχαλάκηδες» κρατούν όρθια την ανθρώπινη υπόσταση και το νήμα του «Φράουλες και Αίμα», από το βρώμικο πόλεμο του Βιετνάμ μέχρι τη Γενοκτονία στη Γάζα. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 15 Μαΐου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.