Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο βιαστής των Αμπελοκήπων - Video και φωτογραφίες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2017 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού όπως και βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος της εγκληματικής του δράσης.

Συγκοινωνία στο Δήμο Παιονίας και ανάπτυξη

Υπογράφει η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία του Κο Σιωνίδη να επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα συγκοινωνίας και ειδικότερα την πρόταση για την ένταξη του δυτικού τμήματος του δήμου Παιονίας σε γραμμή του ΟΑΣΘ. Πρόταση η οποία υπήρχε από το 2013 και θα λειτουργήσει προς όφελος των κατοίκων του πρώην Δήμου Ευρωπού και των Ρυζίων.

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστεί...

Ανακοίνωση Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον κ. Δεμπούδη για την προσφορά αρτοποιημάτων στους μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Εκπλήξεις και δώρα στη Χριστουγεννιάτικη εορτή του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, τη παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά...

Ανακοίνωση
Συλλόγου Γονέων και
Κηδεμόνων 1ου
Γυμνασίου Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά το βιβλιοπωλείο «ΣΥΜΜΕΤΡΟ» για τη χρηματική δωρεά για την αγορά τραπεζιού, ρακετών και μπαλάκια πινγκ πονγκ, συμβάλλοντας έτσι στην ψυχαγωγία των μαθητών τις ελεύθερες ώρες τους εντός του γυμνασίου, όπως και το τυπογραφείο «ΛΟΓΟΤΥΠΟ» για τη δωρεάν κατασκευή αυτοκόλλητων για διάφορες χρήσεις εντός του γυμνασίου.

Ευχές από τον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού


"Ευχαριστούμε την επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων «Carner» και ΑutoGS"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
"Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν. ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί  την επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων «Carner» και ΑutoGS που και φέτος στάθηκε αρωγός προσφέροντας είδη αξεσουάρ για αυτοκίνητο με ένα σκοπό για έσοδα οικονομικής ενίσχυσης τού Συλλόγου μας. 

"Κύριε Κουκάκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Φάρμα Κουκάκη» για την ισχυρή της χειρονομία αλληλεγγύης να προσφέρει είδη γαλακτοκομικών προϊόντων και χυμούς, ώστε αυτά στη συνέχεια να διανεμηθούν σε ευπαθή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ευχές από τον βουλευτή Δημήτρη Μάρδα

"Εύχομαι από καρδιάς η Νέα Χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ειρήνη, αλληλεγγύη και την πρόοδο που τόσο προσδοκά ο τόπος μας!"
Δημήτρης Μάρδας
Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

"Καλή σταδιοδρομία συναγωνιστή Νίκο Τατίδη"

Ανακοίνωση
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
"Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 ορκίστηκε ο πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Νικόλαος Τατίδης, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς. Η ορκωμοσία τελέστηκε από το Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Δημήτριο Σισμανίδη.

Video - Ευχές από την Ελληνική Αστυνομία


Η Ελληνική Αστυνομία σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο εορταστικό video.

Πετυχημένη η εκδήλωση του ΚΕΠΑ και του Επιμελητηρίου Κιλκίς για τη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η πολύ-επίπεδη εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΕΠΑ, μέσω των Κέντρων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς και διεξήχθη την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Αίθουσα “Β. Σεργιαννίδης”.

Ευχές από την Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς


Ευχές από την Διεύθυνση και το Προσωπικό της "SIGMALAND" Κιλκίς


Ευχές από το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Ευχές Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς


Ευχές Χριστουγέννων από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς


Σκέψου δύο φορές, πριν κάνεις κλικ

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς συμβουλεύουν

Προπονήσεις της Προεθνικής Βόλεϊ Παγκορασίδων της Ε.Σ.Π.Ε.Μ.

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδρειας βρέθηκε την Παρασκευή 15 και Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 ο προπονητής της Εθνικής Παγκορασίδων βόλεϊ Κώστας Γκούντας μαζί με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Β. Ελλάδος Μπάμπη Καρασαρλίδη για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της Προεθνικής Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Δείτε Video από την χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 28 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου"

Γιορτινές ευχές από το Καλλιτεχνικό Σύνολο Κιλκίς "η πόλις"


Ευχές Χριστουγέννων από τον Χειρουργό Ιατρό Αντώνη Ευαγγέλου


Γιορτή των κατηχητικών της Μητρόπολης Κιλκίς


Κέφι, χορός και γιορτινή διάθεση στο 7ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό


Οι θερμοκρασίες χθες το βράδυ στην πόλη του Κιλκίς ήταν πολικές αλλά στο 7ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό είχε ανάψει το κέφι, με τις μουσικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Ράντσο Κιλκίς

Συμμετοχή Δήμου Κιλκίς σε συνάντηση για την πρόληψη της άνοιας

Η πρόληψη της άνοιας και η έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που προκάλεσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με τη συμμετοχή εμπλεκομένων φορέων και δημοσίων υπηρεσιών υγείας, με αφορμή την ενεργοποίηση του εθνικού πιλοτικού προγράμματος Ηπιόνη που προωθεί το υπ. Υγείας.

Δήμος Κιλκίς: Παρατείνεται έως τις 31.3.2018 το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη''

Παρατείνεται έως τις 31.3.2018 το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη'' που υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς. Η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες εξάντλησαν κάθε περιθώριο προκειμένου περισσευούμενες πιστώσεις, με μικρή συμπληρωματική οικονομική ενίσχυση που δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, να χρησιμοποιηθούν για νέα παράταση του προγράμματος με σκοπό να ωφεληθούν οι εξυπηρετούμενοί του.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει Εορτών

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νικόλαου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα (22-12-2017), οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τις δράσεις μεταποίησης 4.2.1 και 4.2.2 του ΠΑΑ 2014 – 2020

Το ΥΠΑΑΤ γνωστοποιεί ότι παρατείνονται μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2018 οι προθεσμίες της ηλεκτρονικής υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) των δράσεων 4.2.1 και 4.2.2 του Υπομέτρου 4.2 «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκίς: Συνέλαβαν 35χρονο για κλοπή 34 λαχείων αξίας 150 ευρώ

Συνελήφθη χθες (21-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα μπήκε σε κατάστημα - πρακτορείο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε 34 λαχεία αξίας 150 ευρώ.

Ευχές από τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς


(video) Γεωργαντάς προς Κοντονή: "Αυτά είναι τα ψέματα σας για την προστασία της πρώτης κατοικίας"

Γιορτινές ευχές από την Αναπτυξιακή Κιλκίς

Τη νέα χρονιά... όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο!
Αν το πιστέψουμε, μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Σιωνίδης: Να διεκδικήσουμε ξανά την επέκταση της γραμμής 92 του ΟΑΣΘ έως τον Ευρωπό

Γράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Τον Νοέμβριο του 2013 ο Δήμος Παιονίας είχε προχωρήσει σε αίτημα για την ένταξη του δυτικού τμήματος του δήμου Παιονίας σε γραμμή του ΟΑΣΘ.

Στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo βορείου Ελλάδος η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo Β. Ελλάδος της Ένωσης ( ΕΤΑΒΕ ) διεξήχθη στις 16-17 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου.

Επίσκεψη 1ου ΕΠΑ.Λ. στον Οίκο Ευγηρίας και ΘΧΠ Κιλκίς

"Στα πλαίσια του ανοίγματος του Σχολείου στην κοινωνία και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας, όπως αυτή των ηλικιωμένων και με χρόνιες παθήσεις, ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς και συγκεκριμένα το ΒΥ2 του τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας και το Γ Βρεφονηπιοκόμων πραγματοποίησαν επίσκεψη στις 20 Δεκεμβρίου 2017 στον Οίκο Ευγηρίας και Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς, όπου προσέφεραν χειροποίητα κεράσματα, παρουσίασαν ένα μικρό εορταστικό δρώμενο και τραγούδησαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. 

Ο Άθλος Κιλκίς στο EUROPEAN KING OF TAE KWON DO ITF στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 16-17/12/2017 ημέρες Σάββατο- Κυριακή πραγματοποιήθηκε το KING OF ΤAE KWON DO ITF στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου Ωραιοκάστρου το Σάββατο και στο κλειστό στάδιο της ΧΑΝΘ την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Α.Ο.Τ.Ε. 

Άριστη συνεργασία της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις αγάπης που διοργάνωσε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, την Τετάρτη 20 12-2017, η διοίκηση και το προσωπικό της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ».

Ευχές Χριστουγέννων από τον Άρη Παντελεήμονα