Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας arispanteleimona.gr

Ανακοίνωση Άρη Παντελεήμονα
Τον Σεπτέμβριο του 2001 η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα πρωτοπορώντας στον χώρο του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, δημιούργησε και «ανέβασε» στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της (arispanteleimona.gr) με σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση όλων για τα δρώμενα του συλλόγου καθώς και για τα αγωνιστικά αποτελέσματά του.

Κιλκίς 2.017 μ.Χ. Πρόταση βόμβα για το μεταναστευτικό από τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας! «Δύο χιλιάδες Σύριοι για μόνιμη εγκατάσταση στο νομό Κιλκίς»


Στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 η "Γνώμη Κιλκίς", ανάρτησε ένα σατυρικό-φανταστικό μελλοντικό σενάριο. Θέμα το προσφυγικό πρόβλημα, αλλά με τα γεγονότα να συμβαίνουν το 2017. Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι εξελίξεις είναι εξαιρετικά καταιγιστικές..
Ας το ξαναθυμηθούμε

Αποστολή στo Κιλκίς: Καραηλχάν Μαύρος
Σήμερα το 2.017 μΧ η κατάσταση συνεχίζεται ίδια και χειρότερη όπως πριν 2-3 χρόνια περίπου. Μετανάστες, λαθρομετανάστες, πρόσφυγες εισρέουν κατά εκατομμύρια προς την Ευρώπη, με εξευτελισμούς, θανάτους, εντάσεις, συρματοπλέγματα, αναταραχές, βρωμιά, αρρώστιες, εκατομμύρια άσκοπα έξοδα κτλ.

Ποδοσφαιρική εξόρμηση του Αλέξανδρου Κιλκίς στη Βέροια

Την πρώτη τους ποδοσφαιρική εξόρμηση θα κάνουν τέσσερα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. 

Κιλκίς: Η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Στις 18/09/2016 έλαβε χώρα στο Κιλκίς εκδήλωση μνήμης της σφαγής των Μικρασιατών Ελλήνων από τους Τούρκους. Την δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Κιλκίς ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (22-09-2016) και ώρες 07.00 μέχρι 20.00 και την Παρασκευή (23-09-2016) και ώρες 06.30 μέχρι 14.00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (429ο χιλιόμετρο) έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο), με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, λόγω εγκατάστασης γέφυρας δυναμικής σήμανσης σε διάφορα σημεία.

Εσύ γνωρίζεις τα οφέλη της πρωινής γυμναστικής ;

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Αρχικά η πρωινή γυμναστική ξυπνάει τον οργανισμό μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνει και το πρωινό μας γεύμα, προκαλεί απελευθέρωση θερμότητας με διάρκεια τεσσάρων ωρών και φυσικά αυξάνει το μεταβολισμό μας. Σύμφωνα με έρευνες όσοι υιοθετούν την πρωινή γυμναστική εκτός από την μείωση των λιπιδίων στο αίμα τους, καίνε και περισσότερο σωματικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Επίσκεψη Κιλκισιώτικης Αντιπροσωπείας στο Δήμο Λύσης Κύπρου

Κιλκισιακή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δημήτρη Τσαντάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Άννα Δημάκη, Ιωάννη Φαχουρίδη και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ακρίτα Αναστασία Φλώρου, ανταποκρίθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην πρόσκληση του αδελφοποιημένου με το Δήμο Κιλκίς Δήμου Λύσης Κύπρου.

41χρονος περιέλουσε με βενζίνη τη μητέρα του και προσπάθησε να την κάψει

Συνελήφθη, χθες (19-09-2016) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Καλή επιτυχία Γιώργο Πελίδη στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γιώργο Πελίδη. 

Γ.Α.Σ. Κιλκίς Στίβος - Γυμναστείτε με πρωταθλητές!

Ανακοίνωση Γ.Α.Σ. Κιλκίς Τμήμα Στίβου
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που είναι από τους κορυφαίους συλλόγους για το 2016 στον Κλασσικό Αθλητισμό, σας περιμένει και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς για να γυμναστείτε με πρωταθλητές!

Στους 8 του Κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς, η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Άνετα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Αλέξανδρος ξεπέρασε το εμπόδιο του Κένταυρου Ανθοφύτου εκτός έδρας με 1-3 για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς. 

Υποβολή νέων δηλώσεων ΟΣΔΕ έως και 5 Οκτωβρίου 2016


Ανακοίνωση Περιφέρειας για Παγκόσμια Ημέρα νόσου Alzheimer

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα νόσου Alzheimer που εορτάζεται στις 21 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής: