Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σε ισχύ ξανά ο αντικαπνιστικός νόμος




Εντατικούς ελέγχους θα κάνει το υπουργείο Υγείας στα υγειονομικά καταστήματα για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή ενεργοποιεί το νόμο για την αντικαπνιστική νομοθεσία, που παραμένει ανενεργός τα τελευταία δυο χρόνια.

Έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για την διάρθρωση των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων το 2013

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα διενεργήσει τον μήνα Δεκέμβριο την Έρευνα Διάρθρωσης Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων, έτους 2013, σε όλη τη Χώρα. Η έρευνα διενεργείται ταυτόχρονα σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε τρία χρόνια, σύμφωνα με τον Κανονισμό 1166/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου.

Και οι 33 ήταν υπέροχοι!

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
"Τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια και αισθήματα υπερηφάνειας οφείλουμε όλοι οι Κιλκισιώτες για τους μαθητές του Λυκείου Καμπάνη και αθλητές του Γ.Σ Μανδρών που διακρίθηκαν στη Γυμνασιάδα της Βραζιλίας, αλλά και όλη η Ελλάδα για τους 33 μαθητές-αθλητές που την εκπροσώπησαν επάξια σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη τρία άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πέτυχαν χθες (03.12.2013) το μεσημέρι τη σύλληψη τριών ημεδαπών, δύο ανδρών ηλικίας 48 και 55 ετών και μίας γυναίκας 74 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.

Αυτή είναι η επένδυση των 3 εκατομμυρίων ευρώ της «Eurimac» στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς

Επένδυση, ύψους άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, της εταιρείας ρυζιού και ζυμαρικών «Eurimac» στη ΒΙ.ΠΕ, Κιλκίς. Η επένδυση αφορά στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου λέβητα υπέρθερμου ύδατος ο οποίος, αντί της παραδοσιακής καύσης μαζούτ ή φυσικού αερίου, καίει ορυζοφλοιό.

Φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Νέα φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Ακαδημία την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις των Κανονιέρηδων με τα τμήματα Τζούνιορ Γ1(2003-04),προπαίδων Δ1(2002) και προπαίδων Δ2(2001). Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Ειρήνης στις 08.45 το πρωί της Κυριακής με λεωφορείο.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς συγχαίρει τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών, Κυριάκο Ζώτο, Δήμητρα Ζώτου και Αλέξη Προδανά

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών του Επιμελητηρίου, συγχαίρω τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών, Κυριάκο Ζώτο, Δήμητρα Ζώτου και Αλέξη Προδανά για τις εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις τους στην 15η Γυμνασιάδα της Βραζιλίας.

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Μικρασιατών «ΤΟ ΚΙΖΔΕΡΒΕΝΤ»

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη μελών στο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών «ΤΟ ΚΙΖΔΕΡΒΕΝΤ», που εδρεύει στην οδό Αντωνίου Δανιόλου 36 στη Θεσσαλονίκη.

Συνέλαβαν 39χρονο σε χωριό του Κιλκίς για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (03.12.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 39 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ειδικότερα, σε χωριό του Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στην οικία του προαναφερόμενου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

Για τα Δεκεμβριανά μιλά ο Γιώργος Βαρδάκας στη Γνώμη