Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Γράφει η Κωνσταντίνα Μπουρλούκα
(ΠΦΑ, υπέυθυνη Ακαδημιών Στίβου ΓΑΣΚ)

Ο κλασσικός αθλητισμός αποτελεί τη βάση όλων των αθλημάτων. Ο στίβος είναι από τα πληρέστερα αθλήματα αφού βελτιώνει τις φυσικές ικανότητες του ανθρώπου όπως οι δρόμοι, τα άλματα και οι ρίψεις.

Σκοπός των ακαδημιών του στίβου είναι η προαγωγή της υγείας και της ψυχικής ευεξίας, η αύξηση της δύναμης, της ταχύτητας και της αντοχής, η βελτίωση της ευλυγισίας καθώς και η καλλιέργεια της αυτοπειθαρχίας.

Συγκεντρώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας στην Βόρεια Ελλάδα ενόψει του συλλαλητηρίου της ΔΕΘ,σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013, ο σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας θα οργανώσει τις εξής συγκεντρώσεις:

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΕ με καθυστερούμενες ασφαλιστικές οφειλές

"Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία έχει δημιουργηθεί στους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες από τις 5/8/2013 που εστάλη έγγραφο του Υπουργού Εργασίας με Αριθ. Πρωτ.: Φ.80000/οικ.23794/790 προς ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ σχετικά με τη «Σύσταση και Λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών» (ΚΕΑΟ) στο οποίο αναφέρεται ότι: «ο σκοπός του ΚΕΑΟ είναι η θέσπιση ενιαίων διαδικασιών και μηχανισμών για την έγκαιρη είσπραξη των οφειλών και των καθυστερούμενων εισφορών των ασφαλιστικών οργανισμών με στόχο την ενίσχυση της βιωσιμότητας τους συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σενάρια φωτιάς από το Μαξίμου – Η τρόικα ζητάει τα πάντα – Θα τα δώσουμε; - Ο Πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος για σύγκρουση αν υπάρξουν πιέσεις για νέα μέτρα ·Οδηγός για τα αυθαίρετα! – Οι τελικές λεπτομέρειες για τη ρύθμιση ·Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: _Θα καλέσω τον λαό σε επανάσταση
ΕΘΝΟΣ ·Καταγγελία «φαρμάκι» για τα φάρμακα- Επίθεση του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη σε κυκλώματα γιατρών για μίζες·Ώρα αποφάσεων η 9η Σεπτεμβρίου- Στο Κογκρέσο το μπαλάκι για τη Συρία ·Μέρκελ – Στάϊνμπρουκ- Ντιμπέιτ για την Ελλάδα με φόντο τις κάλπες

"Η χαμένη τιμή της 3ης Σεπτέμβρη"

Υπογράφει η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ
"3 του Σεπτέμβρη του 1974. Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσιάζει την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ και εκφράζει με τον πιο αυθεντικό τρόπο τις ελπίδες των πιο ζωντανών λαϊκών δυνάμεων, ενσαρκώνοντας τους πόθους και τους αγώνες γενιών και γενιών.

Εβδομάδα Αγάπης 2013 από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

"Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για τέταρτη χρονιά διοργανώνει την εβδομάδα αγάπης κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς. Βρείτε το παζάρι Αγάπης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς από την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ενισχύστε την προσπάθεια μας, αγοράζοντας διάφορα αντικείμενα σε συμβολικές τιμές. 

Τα έσοδα, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΣΤΗΡΙΖΩ», θα διατεθούν σε αγορά σχολικών ειδών τα οποία θα δοθούν σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.