Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τρεις αυτοκτονίες απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», απετράπησαν άλλες τρεις (3) περιπτώσεις πρόθεσης αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκαν μέσω διαδικτύου, και συγκεκριμένα ενός 24χρονου, ενός 46χρονου και μιας 56χρονης, όλοι ημεδαποί.

Εργαστήριο κατασκευής υφασμάτινης κούκλας

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, δημιουργεί τμήματα «Εργαστηρίου κατασκευής υφασμάτινης κούκλας» και προσκαλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα αυτά. Οι μέρες που θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα θα είναι Τετάρτη και Πέμπτη 6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ. Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Υπεύθυνη του εργαστηρίου αυτού θα είναι η κ. Δέσποινα Κοσμίδου η οποία θα παρέχει εθελοντικά τις γνώσεις της στο αντικείμενο αυτό.

Θερμά συλλυπητήρια στην κ. Αναστασία Χιμετίδου –Δημητριάδου, στην κ. Σταυρούλα Σαββίδου και στον κ. Σταύρο Φάσο

Το περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συλλυπείται θερμά την κ. Αναστασία Χιμετίδου –Δημητριάδου, από τις πρώτες εκπαιδευμένες Εθελόντριας του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς, για την εκδημία του αγαπητού της γαμπρού Χριστόδουλο Σάββα ιατρού.

Παντελής Μαυροκεφαλίδης και Κώστας Λαφτσίδης, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, στο Sisters Kilkis

Ερώτηση Γεωργαντά με θέμα "«Στον αέρα» η έγκαιρη καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στους Έλληνες παραγωγούς"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συνυπέγραψε με άλλους είκοσι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Στον αέρα» η έγκαιρη καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στους Έλληνες παραγωγούς.
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα από Γρίβα προς Καστανερή

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις στο οδικό τμήμα από Γρίβα προς Καστανερή.

Ξεκινά σήμερα το 1ο Thessaloniki Animation Festival (TAF)

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ, σε συνεργασία με την AddArt, παρουσιάζει το 1ο Thessaloniki Animation Festival (TAF), που περιλαμβάνει ολοήμερες συνεχείς προβολές από όλο τον κόσμο για το κοινό της Θεσσαλονίκης.

"Στηρίζουμε τις γυναίκες-θύματα έμφυλης βίας με τη στήριξη, τη συνέχιση και την αναβάθμιση των υπαρχουσών Δομών"

Την Παρασκεύη 23 Οκτωβρίου, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, παρευρέθηκε στην ημερίδα που πραγματοποιείται από την ΚΓΜΕ-ΔΙΟΤΙΜΑ, με θέμα: “Γεφυρώνοντας το κενό-Συμβουλευτική υποστήριξη πρώην θυμάτων έμφυλης βίας: παρουσίαση αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων”.

"Η Coca Cola υποτιμά την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και τους εξευτελίζει"

Δήλωση - καταγγελία Σωματείου  Εργατοϋπαλλήλων  ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης
"Σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και μετά από 25 μήνες απεργίας, κάποιοι συνάδελφοι απεργοί θέλησαν να επιστρέψουν στην δουλειά τους, στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης που λειτουργεί ως αποθήκη και χώρος διανομής.

ΠΑΜΕ Κιλκίς: "Χωρίς περιεχόμενο τη επίσκεψη Μπράτη στο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου επισκέφτηκε το Κιλκίς, κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ, με επικεφαλής τον Δ. Μπράτη, εκλεγμένο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.
Η επίσκεψη του αυτή έρχεται σε συνέχεια άλλων επισκέψεων που έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια με κοινό χαρακτηριστικό την απουσία περιεχομένου και προετοιμασίας από τους τοπικούς εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ.

Μυγδονιακός vs Άτλας Κιλκίς στο 1ο φιλικό τουρνουά βόλεϊ



53η Αιμοδοσία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Παιονίας