Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

(Video) Βραβεύσεις νηπίων και μαθητών του Δήμου Κιλκίς, στο διαγωνισμό ζωγραφικής "Χρώματα της Επανάστασης"

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 19:00 στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς) ο Δήμος Κιλκίς και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσαν τα εβδομήντα νήπια και τους μαθητές που διακρίθηκαν για τις ζωγραφικές τους δημιουργίες στο διαγωνισμό ζωγραφικής "Χρώματα της Επανάστασης". Στα νήπια και στους μαθητές επιδόθηκαν tablets, αναμνηστικά συλλεκτικά μετάλλια της Επανάστασης καθώς και βιβλία.

Κινδύνευσε ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης Δημήτριος


Μεταξύ των 7 Μητροπολιτών που δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι σήμερα το απόγευμα στη Μονή Πετράκη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συνοδικού Δικαστηρίου, είναι και ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης και Τοποτηρητής της Ι. Μ. Πολυανής και Κιλκισίου Δημήτριος.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης είναι ελαφρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας. 

Τιμητική η παρουσία του Δήμου Λατσιών Κύπρου στα φετινά Ελευθέρια Κιλκίς


Αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με το Δήμο Κιλκίς Δήμου Λατσιών με επικεφαλής το Δήμαρχό του Χρίστο Πιτταρά τίμησε με την παρουσία της τις εορταστικές εκδηλώσεις της 108ης επετείου της Μάχης του Κιλκίς.

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for kids


(Δείτε Video της εκδήλωσης ΕΔΩ)
Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Ξεχωριστή μέρα η Παρασκευή 18 Ιουνίου, το πάρκο του ζωοπάζαρου στην πόλη μας γέμισε παιδικά, χαμόγελα και φωνές.

Κορωνοϊός (23/6/2021): 520 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 14 θάνατοι και 271 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 520, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 419.455 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 34 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 582 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κιλκίς: Κλιματιζόμενος χώρος στο Β’ ΚΑΠΗ για την προστασία των πολιτών από τον επερχόμενο καύσωνα


Με διατιθέμενο κλιματιζόμενο χώρο για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα των επόμενων ημερών έχει προνοήσει ο Δήμος Κιλκίς. Το Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς, (οδός Βυζαντίου 2) προσφέρεται από αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου έως το Σάββατο 26 Ιουνίου για τη φιλοξενία του κοινού από τις 9:00 έως 20:00.

Κιλκίς: Νύχτα γιομάτη θαύματα στην κορυφαία εκδήλωση των Ελευθερίων

Οι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι", η κοσμική μουσική λειτουργία του Γιάννη Μαρκόπουλου, καθήλωσε τους θεατές που ανέβηκαν στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, την παραμονή της εορταστικής επετείου της Ιστορικής Μάχης του Κιλκίς.

Η φωτογραφία της ημέρας: Με άρωμα Λεβάντας


Φωτογραφία: Γιώργος Τσιμπούκας
Μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Δήλωση Παύλου Τονικίδη για την κατάσταση στα τελωνεία του νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ»
Το απόλυτο χάος επικρατεί στους μεθοριακούς τελωνειακούς σταθμούς των Ευζώνων και της Δοϊράνης. Οι φωνές των φορέων της αγοράς και του τουρισμού ειδικότερα, για μία ακόμη φορά δεν εισακούονται από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Τουρισμού.

5ος στην Ευρώπη ο δικός μας Κυριάκος Ζώτος με 19.07 μ. στη σφαιροβολία


Με επίδοση 
19.07 μ. που πέτυχε στην τρίτη και τελευταία βολή του ο Κιλκισιώτης αθλητής Κυριάκος Ζώτος αναδείχτηκε 5ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου (Σφαίρα) που διεξήχθη στις 19-20/06/2021 στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας.