Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Δείτε Video από το 1ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορωδιών στο Κιλκίς


Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 18.30 άνοιξαν οι πόρτες του 1ου Ανταμώματος Παραδοσιακών Χορωδιών που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Με ευλάβεια και τιμή το Αιγίνιο Πιερίας υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Τριχερούσας

Πανηγυρικά και μεγαλόπρεπα ο Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής λαός της Βόρειας Πιερίας υποδέχθηκαν την Παρασκευή 9 Μαρτίου την ιερά και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Τριχερούσας, πιστό αντίγραφο της ιστορικής εικόνας της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους.

Φιλικοί αγώνες της Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού, στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ηλιόλουστο το Σάββατο και η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού είχε την ευκαιρία για παιχνίδι. Τέσσερις ομάδες κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν φιλικούς αγώνες. 

Παρίσταναν τους αστυνομικούς και εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, έξι (6) περιπτώσεις απατών και αποπειρών απάτης, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 Ρουμάνους για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (9-3-2018) στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Καταστολής Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και ειδικότερα συνελήφθησαν:

Κιλκίς: Συνελήφθη 52χρονος για κατοχή χασισιού και λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού

Συνελήφθη χθες (9 Μαρτίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 52χρονος ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης και λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Ειρήνη Αγαθοπούλου: Γυναίκα δεν γεννιέσαι, γυναίκα γίνεσαι


Ομιλία της προέδρου του ΚΕΘΙ Ειρήνης Αγαθοπούλου, την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας.

Αυτός είναι ο 30χρονος παιδεραστής του Ηρακλείου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 30χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας του, κατ΄εξακολούθηση.

Η Σιμέλα σο Φέιμπουκ


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Δάσκαλος 
Πόντια η Σιμέλα, κοντούλα, παχουλούλα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην μικρή επαρχιακή πόλη. Και στον ποντιακό σύλλογο γράφτηκε από τα μικράτα της και ποντιακούς χορούς έμαθε και την ποντιακή στολή της είχε και στις διάφορες εκδηλώσεις τούδινε να καταλάβει. Στα 25 της παντρεύτηκε τον Γιωρίκα και απέκτησε τον μονάκριβο γιο της.