Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Video: Τοποθέτηση Θ. Μαρκόπουλου, για το ΤΕΙ Κιλκίς και το Σκοπιανό στην εκδήλωση του ΚΕ.ΑΣ.Μ. στο Κιλκίς

"Συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου μας Παύλου Παπαδόπουλου"

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς 
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του συνταξιούχου συναδέλφου Παπαδόπουλου Παύλου πρώην Διευθυντή του ΓΕΛ Χέρσου, και πρώην ΔΔΕ Ν. Πέλλας.

Η πρώτη αγωνιστική συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών της Αθλητικής Παιδείας το 2019

Υπογράφει ο Πέτρος Μπλάτσης
Οι αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Αθλητικής Παιδείας πραγματοποίησαν την πρώτη αγωνιστική τους εμφάνιση για το 2019, με την συμμετοχή τους στους αναπτυξιακούς αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, οι οποίοι διεξήχθησαν στα Γιαννιτσά την Κυριακή 27/1/2019.

Οι «φυτευτοί» υποψήφιοι στην αποικία των κομματικών αρχηγών

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Εξηγούμαι ευθύς εξ αρχής: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις λεγόμενες κομματικές υποψηφιότητες στις εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη των αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τουναντίον, είμαι υπέρ των καθαρών κομματικών υποψηφιοτήτων. 

Η παράσταση “Το μισοφέγγαρο” στην Τέχνη Κιλκίς



Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΤΕΧΝΗ καλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν την παράσταση “Το μισοφέγγαρο” από την ομάδα κουκλοθεάτρου, μουσικής και αφήγησης «άρες μάρες» την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

"Ανακαλύπτουμε τα συναισθήματά μας στο ΚΔΑΠ Kinesis"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Τα συναισθήματα και τα τοπικά καιρικά φαινόμενα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης αυτή την εβδομάδα στις δύο δομές του ΚΔΑΠ Kinesis, Kinesis for kids και Kinesis for juniors. Τα συναισθήματα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής και επηρεάζουν βαθύτατα τη συμπεριφορά μας.

Δημόσια έκκληση του Μητροπολίτη Κίτρους κ.κ. Γεωργίου, ενάντια στη βία και τον φανατισμό

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος 
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και ασφαλώς σύσσωμοι οι Μακεδόνες είμαστε βαθύτατα λυπημένοι και απογοητευμένοι για την ψήφιση της Συνθήκης των Πρεσπών.
Όλοι εμείς, όσοι είμαστε αντίθετοι με τη Συνθήκη, διατηρούμε βαθειά πεποίθηση ότι κάναμε το χρέος προς την Πατρίδα μας, συμμετέχοντας στα Εθνικά Συλλαλητήρια και σε άλλες ειρηνικές εκδηλώσεις.

Την παραίτησή του από την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς υπέβαλε ο Δημήτρης Κυριακίδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Την παραίτησή του από την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για λόγους αρχής υπέβαλε απόψε ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Περιφερειακή Συνέλευση του Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας
Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Όρσα Αργυροπούλου-Τόδη, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 10ης Ιανουαρίου 2019, για διεξαγωγή στις 17/02/2019 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ σε Περιφερειακή Συνέλευση που θα συγκληθεί την 17η Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 10 π.μ., στην Γουμένισσα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, καπετάν Γκόνου 65, με τηλ. 2343041350, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Υπουργικό Συμβούλιο

Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Υπουργικό Συμβούλιο
Κυρίες και Κύριοι Υπουργοί, η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερη και μάλιστα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» (Υπομέτρο 6.3 του Π.Α.Α. 2014-2020), που αφορά στην παροχή κατ΄αποκοπή οικονομικής ενίσχυσης σε επαγγελματίες αγρότες μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων, ούτως ώστε αυτές να αναπτύξουν περαιτέρω τις γεωργικές τους δραστηριότητες και να καταστούν «ικανές» να υποστηρίξουν μελλοντική επαγγελματική ενασχόληση των κατόχων τους στη γεωργία.

Απολογισμός 2018 της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης 
Κάθε χρόνο η ομάδα μας, στα πλαίσια αξιολόγησης της πορείας μας στον χρόνο που πέρασε και σχεδιασμού για το νέο έτος, πραγματοποιεί συνάντηση όπου και ανακοινώνεται ο απολογισμός του έτους: 

Video: Βασιλόπιτα 2019 του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς ''Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ''


Η κοπή της βασιλόπιτας 2019 του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς ''Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ'', έγινε στο Κιλκίς την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Δυναμικό ξεκίνημα Παύλου Τονικίδη (35 ονόματα, Video, φωτογραφίες)


"Πορευόμαστε με ενότητα και σεβασμό, χωρίς αντιπάλους και διαχωρισμούς" 
Δελτίο τύπου Π. Τονικίδη
Την αποχή από κάθε ενέργεια που καλλιεργεί το διχασμό και την κατάργηση της λέξης «αντίπαλος» από το πολιτικό του λεξιλόγιο, διεμήνυσε από την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του «Θεάτρου», χωρητικότητας 800 και πλέον ατόμων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ», την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019. 

Ποίηση, μουσική, κρασί και ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια βραδιά μελωδική, κεφάτη, χαμογελαστή, γεμάτη ποίηση, μουσική, υπέροχα εδέσματα και καλό τοπικό κρασί απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της Τέχνης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Νέο πρόγραμμα ομαδικών αθλημάτων αίθουσας (Group Training Class) του Kinesis-Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο Kinesis-Gym, γεμάτη καινοτόμες ιδέες και ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στο χώρο του Fitness.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Παύλου Παπαδόπουλου

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και η όλη διοίκηση εκφράζουμε εκφράζουν τη θλίψη για το θάνατο του συνταξιούχου συναδέλφου εκπαιδευτικού Παπαδόπουλου Παύλου.

«Η νίκη αποκτά αξία, όταν κρατάμε ακέραιες τις αρχές , την αξιοπιστία και την ανθρωπιά μας.»

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παιονία της Προόδου»
Γενάρης μήνας. Ζητήματα σημαντικά απασχολούν την Πατρίδα μας. Καιροί χλωμοί, δύσκολοι, ανεξερεύνητοι. Το Μακεδονικό και οι Πρέσπες άνοιξαν πληγές που σήμερα φαντάζει δύσκολο το πώς και αν θα κλείσουν. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Αναζητώντας τη ζωή» του Ζαχαρία Σκούρα

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ζήτη σας προσκαλούν στην ομιλία – συζήτηση, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εταιρείας (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος), με τον καθηγητή Γενετικής του ΑΠΘ Ζαχαρία Σκούρα, συγγραφέα του βιβλίου με τίτλο «Αναζητώντας τη ζωή» Από την αρχαιότητα μέχρι τον 21ο αιώνα.

Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς


Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς που εκλέχτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2019 στην συνέλευση των μελών της:

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς, κόβει την βασιλόπιτά της

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών 
νομού Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και φίλους της στην κοπή της βασιλόπιτας την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

"Νόμιζε την πατρίδαν οίκον, τους δε πολίτας εταίρους"

"Νόμιζε την πατρίδαν οίκον, τους δε πολίτας εταίρους" (Ξενοφών)
Υπογράφει ο Δημήτρης Β. Τσαντάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Αν νόμιζαν την πατρίδα μας σπίτι τους οι κύριοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οι βουλευτές δεν θα διέπρατταν “τραύμα” στη σάρκα της Μακεδονίας, κυρώνοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Παρλαλόγλου Χαράλαμπου

Δημήτρης Β. Τσαντάκης 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παρλαλόγλου κατάγεται από το Χειμαδιό της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών, ενώ εργάζεται και διαμένει με την οικογένειά του στην πόλη του Κιλκίς. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος στην αυτοδιοίκηση, με μεγάλη ανησυχία και δίψα για προσφορά συμμετέχει από σήμερα στην μεγάλη ομάδα της Ενωτικής Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. 

Στραβοπάτημα για την ΚουΠα Κιλκίς, στην Κατερίνη

Του Γιάννη Σιταρίδη
Δεν άντεξε για 40 λεπτά σε υψηλούς ρυθμούς και ηττήθηκε. Η ΚουΠα Κιλκίς έχασε με 73 – 69 από την ΑΚΕ Πιερίας στο εκτός έδρα παιχνίδι της, στο κλειστό της Κατερίνης. 

Εμφατική νίκη για τον Αλέρου και 6η θέση για την Παρασκευά, στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Κεντρικής Μακεδονίας

Του Κώστα Μηναρετζή
Έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών της ΕΑΣ -ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες σωματείων από όλη την Μακεδονία και οι σχετικά καλές καιρικές συνθήκες και ο έντονος συναγωνισμός βοήθησαν να γίνουν εξαιρετικές κούρσες σε όλες της κατηγορίες του προγράμματος.