Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς


Συνολικά 2.525 μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ έσπευσαν να ψηφίσουν σήμερα Κυριακή, πρώτη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, στα πέντε Εκλογικά Τμήματα που στήθηκαν στο ν. Κιλκίς σε Κιλκίς, Καμπάνη, Χέρσο, Πολύκαστρο και Γουμένισσα. 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στη Γουμένισσα

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ
Ψήφισαν:389
Άκυρα 3:
ΕΛΑΒΑΝ
Ανδρουλάκης Νίκος: 135
Γερουλάνος Παύλος
: 2
Καστανίδης Χάρης
: 5
Λοβέρδος Ανδρέας
: 147
Παπανδρέου Γιώργος
: 91
Χρηστίδης Παύλος
: 5
Λευκά: 1

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στον Καμπάνη


Ανδρουλάκη Νίκο "έβγαλε" η κάλπη του Εκλογικού Τμήματος Καμπάνη κατά τη σημερινή πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου Προέδρου. Στην εκλογική διαδικασία που διεξήχθη στο Δημοτικό Κατάστημα Καμπάνη χωρίς προβλήματα, προσήλθαν και ψήφισαν 180 μέλη και φίλοι του κόμματος.

Ο Θ. Τιρεκίδης κοντά στις τοπικές αθλητικές ομάδες


Θ. Τιρεκίδης: "Η στήριξη στις τοπικές αθλητικές ομάδες, συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου. Έτσι, αποδεικνύουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για το μέλλον των νέων μας".

Νίκη του Αίαντα Κιλκίς, επί του Αλέξανδρου Αξιούπολης


Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα, το Σάββατο απέναντι στον Αλέξανδρο Αξιούπολης με 0-3 σετ.
ΤΑ ΣΕΤ: (22-25, 16-25, 22-25)

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 5/12/2021, 7:13 μ.μ


Σύλληψη για λαθραία ποτά και τσιγάρα
Συνελήφθη χθες (4 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Λαθρεμπορίου και Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του καταστήματός του, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 78 φιάλες με συνολικά 56,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και 32 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Τα λαθραία ποτά και τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο αρμόδιο τελωνείο.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Αθανασίου Πάγκου


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του ορθοπεδικού ιατρού και ιστορικού μέλους της Τέχνης, Αθανασίου Πάγκου. Υπήρξε ορόσημο για το Κιλκίς, για το Νοσοκομείο και την πόλη, εμπνευστής πολλών νέων ιατρών και ανθρώπων που τον πλαισίωναν. Στην οικογένεια και τους οικείους του ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Κορωνοϊός (5/12/2021): 3.526 νέα κρούσματα (21 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 79 θάνατοι και 715 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.526, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 966.221 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 94 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.912 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κιλκίς: Ουρές στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ

Κιλκίς: Ουρές στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.