Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ νομού Κιλκίς στις εκλογές της Κυριακής

Τους αντιπροσώπους για το επερχόμενο συνέδριο, το νέο όνομα του κόμματος, καθώς και τα νέα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Οργανώσεων καλούνται να εκλέξουν αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Σκοτώθηκε 73χρονος σε τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ηράκλειας - Λιθοτόπου

Σήμερα (6 Μαΐου 2022) και ώρα περίπου 15.50, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας - Λιθοτόπου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και επέβαινε 79χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 79χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

To 1o Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου στο Πολύκαστρο



Υπουργική ανακοίνωση για την αντιμετώπιση των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της αισχροκέρδειας

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείων  Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων   

Η προσπάθεια αντιμετώπισης των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της αισχροκέρδειας σε όλο το φάσμα της αγοράς είναι συνεχής από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Κορωνοϊός (6/5/2022): 5.130 νέα κρούσματα (22 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 33 θάνατοι και 211 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.130. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.353.886 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 469 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 125.291(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, μιλά στους Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Ο κύριος Εμμανουήλ Φράγκος, Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και της Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (Group of European Conservatives and Reformists) μιλά στους Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

- Θεωρείς ότι η φωνή της Ελλάδος, συνολικά και πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, είναι δυνατή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην παρούσα 5ετία;
Η Ελλάδα αποτελεί έναν κλασικό κι ιστορικό πυλώνα ευρωπαϊκής πολιτικής κουλτούρας. Δίχως πρότερη κοινοβουλευτική εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν είναι εφικτό να συγκρίνω με παλαιότερες θητείες τη συνολική δραστηριότητα των Ελλήνων ευρωβουλευτών. 

Εκδήλωση με θέμα την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Δελτίο τύπου Δικτύου
 Ελλήνων Ριζοσπαστών

Μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση κορυφαίων στελεχών της ΝΔ των κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά, υπουργών, υφυπουργών κλπ για πρώτη φορά από το 2019 και μετά διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς - Παιονίας: 15 Μάη τους στέλνουμε τον λογαριασμό

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς - Παιονίας
Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδειξε τη βούληση του χώρου, αλλά, κυρίως, των μελών του, για την ενίσχυση της προσπάθειας για διεύρυνση και ακόμη περισσότερο για κοινή συστράτευση σε ένα κόμμα μαζικό, δημοκρατικό, συμμετοχικό, αλλά και πιο ενωμένο.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 6 άτομα για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν χθες (5 Μαΐου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 6 ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε ότι με τη χρήση αυτοσχέδιων καλωδίων τροφοδοτούσαν από στύλο ηλεκτρικής ενέργειας τις οικίες τους με ηλεκτρικό ρεύμα. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα καλώδιο με μεταλλικό γάντζο.

Άρωμα γυναίκας στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα την τοπική κοινωνία. Τα πολιτικά γραφεία κυριολεκτικά «βομβαρδίζουν» τα μέλη της παράταξης με τηλεφωνήματα για να δώσουν την περιβόητη… γραμμή.